Ce înseamnă A face opturi? Definiția urbană a cuvântului A face opturi

Ce înseamnă A face opturi? Definiția urbană a cuvântului A face opturi
Ce înseamnă A face opturi? Definiția urbană a cuvântului A face opturi

Explicația urbană a cuvântului A face opturi

Termen foarte plastic şi cu multiple înţelesuri, printre care:
1. Mişcări circulare executate cu graţie (sau cu furie, depinde) în timpul actului sexual.
2. Manevră automobilistică sau motociclistică executată în poligon.
3. În limbaj de gospodină: a face mucenici în formă de opt.
4. Joacă de copii (între 3 şi 30 de ani) care fac pipi împreună şi se întrec în manevre cu „jetul”.
Exemplu
1. Fantezia vieţii mele: gagică-mea cu părul pe bigudiuri, cu uniforma de pionier, stă cocoţată pe subsemnatu, face opturi şi imi cântă „Am cravata mea…” pai nu-mi dau nici 5 min pan’ la Finish!
2. Am fost cu băieţii cu motorul în poligon şi am făcut opturi între jaloane, până ne-am ameţit, de ne credeam toţi Tom Cruise în Top Gun.
3.Se face un aluat potrivit, nici prea tare, nici prea moale şi se frământă până nu se mai prinde aluatul de mâini. Se lasă la crescut, apoi se fac opturi, se mai lasă şi ele un pic la crescut, apoi se pun la cuptor.Dupa ce îi scoţi din cuptor, îi ungi cu miere de albine şi pui desupra nucă măcinată.
4. Cind eram la scoala, ma stringeam cu baietii in spatele scolii si faceam opturi impreuna. Ce vremuri! Acuma s-a cam dus instalatia, nenicule…

Exeplu de cuvant urban ¨A face opturi¨
Cunoști acest cuvant urban? ¨A face opturi¨

Dicționarul urban, după cum probabil știți, este un site web în care oricine poate sugera un cuvânt nou – sau o nouă definiție a unui cuvânt – cu ani înainte ca lexicografii din instituție să prindă. A fost înființată în 1999 de studentul la informatică Aaron Peckham pentru a-și bate joc de Dicționarul.com, relativ stabil. Cu toate acestea, Urban Dictionary a devenit mult mai mult decât un site de parodie, atrăgând aproximativ 65 de milioane de vizitatori în fiecare lună.

Desigur, Dicționarul Urban este, de asemenea, un depozit de umor grozav pentru adolescenți, adesea umor despre practicile sexuale care sunt chestii ale legendelor urbane (uh, penis McFlurry?). Aceasta nu este doar o chestiune de termeni banali, ci în cele din urmă inofensivi. Cuvintele și definițiile obscure au prosperat pe site, dar Peckham consideră că cuvintele jignitoare ar trebui lăsate intacte. Dintr-o parcurgere rapidă prin termenii în tendințe, reiese clar că utilizatorii sunt deosebit de emoționați de (sau nervoși în legătură cu) corpurile femeilor (de exemplu, twatopotamus) și sexul între bărbați (de exemplu, intoleranța vaginală).
O astfel de utilizare este inexactă și depășită, deoarece cartierele orașului s-au schimbat în mod constant. Reînnoirea urbană și gentrificarea au adus noi rezidenți și bunuri în centrele orașelor. Sărăcia urbană încă există, dar manifestarea ei actuală nu se potrivește cu stereotipurile de decădere, violența bandelor și cultura drogurilor construite în jurul știrilor și imaginilor din anii 1970 și 1980.
Și mai ofensatoare este înlocuirea inexactă a cuvântului urban cu negru atunci când nu se referă la locuitorii orașului. Dacă doi cowboy se luptă cu pumnii într-un honky-tonk rural și dacă unul dintre ei este alb și unul este negru, raportarea acelei povești nu ar trebui să se refere în niciun caz la unul dintre acești bărbați ca fiind urban.
Chiar și utilizarea corectă a cuvântului urban poate ridica probleme rasiale îngrijorătoare. Dacă cineva care pretinde în mod autentic o identitate urbană creează o linie de îmbrăcăminte și o comercializează consumatorilor din suburbii, este acceptabil numirea acelei îmbrăcăminte urbană? Grammy pentru cel mai bun album urban contemporan promovează recunoașterea artiștilor de fuziune R&B sau înseamnă că există două premii Grammy separate, dar egale pentru Albumul anului?
Mai multe exemple de cuvinte urbane populare romane :
¨bagabont¨,¨ciufut¨,
¨a băga lemnul în sobă¨,¨belea¨,¨moca
,Cplm¨,¨martalog¨,¨A face opturi¨