Ce înseamnă badass? Definiția urbană a cuvântului badass

Ce înseamnă badass? Definiția urbană a cuvântului badass
Ce înseamnă badass? Definiția urbană a cuvântului badass

Primul sens al cuvântului badass

badass

Nenorocitul ultra-cool.
Harry murdar; Jules Winnfield; Castelul Frank.


Al 2-lea sens al cuvântului badass

badass

Badisul este un om neobișnuit, cu un stil suprem. Face ce vrea, când vrea, unde vrea. Nu-l veți găsi pe facebook, myspace, msn și cetera, pentru că probabil că este cool undeva. S-ar putea să fie pe o motocicletă, dar probabil că nu este o Harley sau o rachetă pentru că nu va cheltui atâția bani pentru a fi acceptat. În mod tradițional, va fuma, dar nu este deloc necesar. El nu simte nicio obligație de a-și justifica credințele, valorile, convingerile, morala etc. cu nimeni. Îi place muzica lui pentru că îi sună cool. Nu îl vei găsi dacă îl cauți pentru că nu există o modalitate sigură de a-l identifica. Nimeni nu crede că este răutăcios; el ȘTIE și atât. Alternativ, un răufăcător este complet opusul unui prost.

Probabil că se găsește într-un pub popular luându-ți banii pe masa de biliard și apoi cumpărându-ți o bere cu ea, nu-l vei identifica după îmbrăcăminte pentru că nu există o uniformă prost. Probabil că nu poartă cel mai recent mod, nu poartă blugi de 200 de dolari și nu are părul înghețat. E mereu pregătit pentru o provocare, probabil că va reuși și pare să fie bun la toate. Dar, în același timp, atitudinea ticălosă este de genul: „ok bine, nu-mi pasă”.

Cu adevărat intrigant și intrigat de ceilalți, el radiază încredere în tot ceea ce face și nu se teme de nimeni. El nu va alege o luptă, dar NU te trage cu el, pentru că te va bate cu mâinile goale. A luat mai multe pumni în față decât tine și probabil că și-a rupt câteva degetelor (pe mai mult decât doar dulapurile de bucătărie în întuneric). Tratează oamenii cu respect până la punctul în care trec limita cu el. Își păstrează calmul, dar nu va fi împins. El nu justifică nesiguranța prin doborârea altora; el va accepta pe toți să se distreze la fel de mult ca și el, indiferent de cum arată.

În general: comportamentul și înfățișarea badului sunt la fel de unice și de nedescris ca și el, pentru că nu face parte dintr-un grup sau clasă, este prea cool pentru cuvinte. E al naibii de prost.

Apropo, doar pentru că Dane Cook pretinde că este un BAMF, asta nu îl face un nenorocit. Asta îl face un prost. Îl înțelegi acum?
1. Fată: „tipul ăla e atât de prost, cum îl cheamă?”

2. Tip: „hei tipul ăla tocmai a aruncat trei ochi de taur la rând, apoi a trântit o bere, e destul de nenorocit”.

3. Douchebag: „hei omule, uite că tocmai mi-am cumpărat un (Hummer, Corvette, Harley… etc), sunt prost acum, nu-i așa?”


Al 3-lea sens al cuvântului badass

badass

Satoru Gojo
Satoru Gojo este un nenorocit, doar el poate intra neinvitat, poate amenința pe bătrânul de la conducere, apoi poate ieși la fel de dezinvolt fără a suferi consecințe.


Al 4-lea sens al cuvântului badass

badass

Incarnarea bărbatului american. Radiază încredere în tot ceea ce face, fie că este să comande o băutură, să cumpere un set de roți sau să aibă de-a face cu femei. Este lent la mânie, brutal de eficient când ripostează.

Nenorocitul își croiește propria cale. Poartă, conduce, bea, urmărește și ascultă ce alege, când alege, unde alege, neinfluențat de moft-uri sau campanii de publicitate. Stilul tare este subestimat, dar ușor de recunoscut. Ca o Harley tocată sau o pereche bună de ochelari de soare: simpli, directe și funcționali.
El este un nenorocit.


Al 5-lea sens al cuvântului badass

badass

Minunat până la un nivel extrem, valorificând astfel o autoritate incontestabilă.
Mustața lui Sam Elliott = răutăcios


Al 6-lea sens al cuvântului badass

badass

*O’BRIEN, WILLIAM J.

Grad și organizare: Locotenent Colonel, Armata SUA, Batalionul 1, 105 Infanterie, Divizia 27 Infanterie. Locul și data: La Saipan, Insulele Mariane, 20 iunie – 7 iulie 1944. A intrat în serviciu la: Troy, N.Y. Naștere: Troy, N.Y. G.O. Nr.: 35, 9 mai 1945. Referire: Pentru galantarie vizibilă și curaj, cu riscul lui viață peste și dincolo de chemarea datoriei la Saipan, Insulele Mariane, din 20 iunie până în 7 iulie 1944. Când elementele de asalt ale plutonului său au fost reținute de focul intens al inamicului, Lt. Col. O’Brien a ordonat ca 3 tancuri să preceadă asaltul. companii în încercarea de a elimina punctul forte. Din cauza focului direct al inamicului, turnulele tancurilor au fost închise, ceea ce a făcut ca tancurile să piardă direcția și să tragă în propriile noastre trupe. Lt. Col. O’Brien, fără a ține cont de siguranța sa, sa repezit la vedere completă a inamicului și a alergat la tancul conducătorului și a lovit cu patul de pistol în tanc pentru a atrage 2 dintre membrii echipajului tancului și, urcând tancul complet expus la focul inamicului, Lt. Col. O’Brien a condus personal asaltul până când punctul forte al inamicului a fost lichidat. La 28 iunie 1944, în timp ce plutonul său încerca să ia o creastă înaltă apărat cu amărăciune în vecinătatea lui Donnay, Lt. Col. O’Brien a aranjat să cucerească creasta printr-o mișcare dublă de învăluire a 2 batalioane mari de luptă. El a preluat personal controlul manevrei. Lt. Col. O’Brien a străbătut singur 1.200 de metri de tufiș infestat de lunetişti pentru a ajunge într-un punct în care unul dintre plutoanele sale era reţinut de inamic. Lăsând câțiva oameni să-și stăpânească inamicul, a condus personal 4 oameni într-o râpă îngustă în spate și a ucis sau a alungat toți oamenii japonezi din acel punct forte. În această acțiune a capturat mitraliere S și una de 77 mm. piesă de câmp. Lt. Col. O’Brien a organizat apoi cele 2 plutoane pentru apărarea nocturnă și împotriva contraatacurilor repetate le-a îndreptat. Între timp a reușit să se mențină. La 7 iulie 1944 batalionul său și altul


Al 7-lea sens al cuvântului badass

badass

Să începem cu începutul. Există foarte puțini bărbați cunoscuți acolo.

1. În primul rând, un nenorocit nu va căuta atenție. Atenția este ceva despre care i-ar păsa mai puțin.

2. Un nenorocit nu-și spune fundul. Sunt onești și le pasă cu adevărat de alții care merită să fie îngrijiți.

3. Sunt de obicei tăcuți și chiar nu au multe de spus. De obicei sunt inteligenți într-un fel sau altul.

4. Un adevărat răutăcios trebuie să fie capabil să-și protejeze familia și cei mai apropiați prieteni, indiferent de consecințe. Deși un nenorocit adevărat probabil că nu are mulți prieteni pentru că nu depinde de ei.

5. Un nenorocit este loial.

6. Un nenorocit dă respect doar oamenilor care merită, indiferent cine naiba sunt sau câți ani au.
nenorocit: Stând la bar și se ocupă de treburile lui la o bere.

tip tare: Urcă în bar și spune: „Cine-i păcănașul ăsta?”

răutăcios: îl dă cu capul pe tipul cool în bărbie sau nas, oricare ar fi.

răutăcios: Pune numerar pe tejgheaua barului cu un bacșiș gras și iese.


Nu știi ce înseamnă un cuvant urban? Explicația cuvantului urban
Noul dicționar explicativ al limbii române dă următoarea definitie pentru URBAN:
URBÁN urbană (urbani, urbane)
1) Care ține de urbe; propriu urbei; de oraș; orășenesc; citadin. Construcție urbană. Transport urban.
2) Care denotă politețe rafinată; caracterizat prin urbanitate. Atitudine urbană. /<fr. urbain, latina urbanus
Forme diferite ale cuvantului urban: urbană
Definiție sursă: Noul dicționar explicativ al limbii române
Din limba franceza urbain, latina urbanus.
Forme diferite ale cuvantului urban: urban-ă