Ce înseamnă beauty? Definiția urbană a cuvântului beauty

Ce înseamnă beauty? Definiția urbană a cuvântului beauty
Ce înseamnă beauty? Definiția urbană a cuvântului beauty

Primul sens al cuvântului beauty

beauty

Frumusețea este un lucru rar văzut. Este ținut de toți în sufletul pe care se află, așteaptă să iasă la suprafață, dar poate fi găsit doar dacă cineva vă împărtășește sufletul. Frumusețea este înăbușită de relele lumii. Numai dragostea poate scoate frumusețea. Odată văzută, frumusețea nu se mai ascunde niciodată. Nici măcar ura nu poate nega frumusețea adevăratului său design. Frumusețea, deși deținută de toți de puțini și mai puțini, va vedea vreodată una dintre cele mai frumoase priveliști – frumusețea deținută de tine.
Nu înseamnă că ești gay sau nu mai ești prost dacă îți place această definiție.


Al 2-lea sens al cuvântului beauty

beauty

Un zâmbet autentic.

Un zâmbet care se reflectă în ochii persoanei. Un zâmbet care poate face pe oricine să se oprească și să se uite. Un zâmbet care este gravat în memoria privitorului. Un zâmbet ca nimeni altul. Un zâmbet care poate înveseli pe cei mai tristi. Un zâmbet care definește frumusețea.
Zâmbetul lui Ashish este definiția frumuseții.


Al 3-lea sens al cuvântului beauty

beauty

O persoană care este drăguță, cool sau, într-un fel, răcită. Persoana poate fi sau nu arătătoare.
Persoana 1: Luongo este atât de frumos!

Persoana 2: Nu, este supraevaluat.


Al 4-lea sens al cuvântului beauty

beauty

grația prezenței pe care o degajă o ființă. nu arată acolo, ci personalitatea, sufletul, efortul, inima și bunătatea lor. nu cineva care se machiază doar pentru a se face să se simtă frumos pentru că se rănesc doar pe ei înșiși. frumusețea este grea pentru a găsi pentru că sunt puțini cum să găsească asta în ei înșiși mai întâi.
Când s-a oprit să o ajute pe fetița care s-a împiedicat, mi-am dat seama că avea ceea ce toată lumea caută, frumusețea…


Al 5-lea sens al cuvântului beauty

beauty

Un pictor italian, pe nume Carlotti, a definit frumusețea ca fiind însumarea părților care lucrează împreună în așa fel încât nimic nu trebuie adăugat, îndepărtat sau modificat.
ea are o asemenea frumusete.


Al 6-lea sens al cuvântului beauty

beauty

Frumusețea este o invenție corporativă menită să promoveze suferința și nesiguranța maselor de dragul profitului. Ei spun că este un stat pe care ar trebui să-l atingem cu toții, pentru a asigura succesul economic, financiar, social și recreațional. Există un dublu standard ridicol în societate în acest moment. O blondă atrăgătoare care nu se deranjează niciodată să facă ceva util primește mai mult respect decât un ticălos urât care are curajul și determinarea să iasă naibii acolo și să facă ceva pentru el/ea și lumea asta și să nu fie un parazit. Nu crezi că e o naiba? Sau sunt doar ciudat?
„Cumpărând gunoiul nostru, puteți obține frumusețe, care vă va face să aveți succes și să vă faceți viața minunată și nu va mai trebui să vă faceți griji niciodată”, spune porcul corporativ lacom, care trăiește din nesiguranță și suferință și, mai ales, din credulitate ( asta înseamnă a crede minciuni) maselor


Al 7-lea sens al cuvântului beauty

beauty

Canadian-ese pentru „frumos”.
„Hei Jookster, uită-te! Am adus un quot de bere.”

„Frumuseţe.”


Al 8-lea sens al cuvântului beauty

beauty

frumusețea are mai multe definiții, dar a mea este puțin mai mare decât majoritatea: priviți-vă în jur: bebelușii care se formează în pântece, rănile se vindecă, formele de viață care se reproduc, creierul lucrează, corpurile se mișcă etc. toate au fost făcute pentru a fi recunoscute și glorificate. , dar în cele din urmă, să arate către un Designer.
universul este atât de frumos, încât face să se întrebe; „Totul acesta a venit din nimic? s-au concretizat toate acestea în existență? sau există un Creator care l-a conceput? cei care sunt dispuși să găsească sunt dispuși să caute.


Nu știi ce înseamnă un cuvant urban? Explicația cuvantului urban
Noul dicționar explicativ al limbii române dă următoarea definitie pentru URBAN:
URBÁN urbană (urbani, urbane)
1) Care ține de urbe; propriu urbei; de oraș; orășenesc; citadin. Construcție urbană. Transport urban.
2) Care denotă politețe rafinată; caracterizat prin urbanitate. Atitudine urbană. /<fr. urbain, latina urbanus
Forme diferite ale cuvantului urban: urbană
Definiție sursă: Noul dicționar explicativ al limbii române
Din limba franceza urbain, latina urbanus.
Forme diferite ale cuvantului urban: urban-ă