Ce înseamnă blue collar? Definiția urbană a cuvântului blue collar

Ce înseamnă blue collar? Definiția urbană a cuvântului blue collar
Ce înseamnă blue collar? Definiția urbană a cuvântului blue collar

Primul sens al cuvântului blue collar

blue collar

coloana vertebrală a societății americane, oamenii harnici care țin țara să funcționeze.
guler albastru: „îți gătim mesele, îți transportăm gunoiul, îți conectăm apelurile, îți conducem ambulanțele, te păzim în timp ce dormi. Nu ne trage cu noi.”


Al 2-lea sens al cuvântului blue collar

blue collar

Gulerul albastru NU se referă pur și simplu la oamenii din clasa muncitoare. Lucrătorii cu guler albastru sunt oameni din clasa muncitoare ale căror locuri de muncă constau în muncă MANUALĂ.

Un muncitor cu guler alb poate fi, de asemenea, un membru al clasei muncitoare. În unele cazuri, lucrătorii cu guler alb câștigă mai puțini bani decât lucrătorii cu guler albastru.
Muncitorii în construcții sunt muncitori din gulere albastre.


Al 3-lea sens al cuvântului blue collar

blue collar

adjectiv: clasa muncitoare. Nu știu cum a devenit în regulă să echivalez guler albastru cu roșu. M-am născut și am crescut la doar câteva mile vest de Manhattan (sunt din New Jersey); Nu port chefal sau bătător de nevastă; Eu nu conduc un pickup; iar eu sunt un liberal nerușinat și nerușinat. nu sunt un roșcat; Sunt guler albastru, un membru al clasei muncitoare și al naibii de mândru de asta.
redneck: ah urăsc negri, evrei, catolici, biblioteci, comisari, oameni bogați și pe oricine altcineva care nu este ca mine.
guler albastru: lucrez cu mâinile mele pentru a crea bunurile și serviciile de care oamenii din comunitatea mea au nevoie. Pot fi de orice rasă, sex, credință religioasă, orientare sexuală sau afiliere politică. Fără oameni ca mine, această țară ar înceta să mai existe așa cum o cunoaștem.

„Muncesc, deci sunt”. Rene Descartes, filosof și muncitor


Al 4-lea sens al cuvântului blue collar

blue collar

Câștigă salarii peste 7,00 USD pe oră și sub 250.000 USD pe an. Considerat oricine din clasa de jos și de mijloc.
O persoană umilă care își câștigă un trai modest.
După ce Joe a ajuns la loto, a păstrat în continuare o atitudine de guler albastru.


Al 5-lea sens al cuvântului blue collar

blue collar

1. clasa muncitoare

2. o persoană din clasa muncitoare
Traiul cu guler albastru nu era suficient de satisfăcător pentru el.


Al 6-lea sens al cuvântului blue collar

blue collar

Oameni care, în general, nu au studii universitare și merg direct la un loc de muncă fizic sau modest din clasa muncitoare după liceu.
Joe instalatorul este un exemplu de manual de guler albastru


Al 7-lea sens al cuvântului blue collar

blue collar

1. Partea cămășii care acoperă o parte din gât, poate fi folosită pentru a ține o cravată în loc și este cel mai adesea o nuanță de albastru.

2. Clasa muncitoare, care poate fi săracă sau chiar din clasa superioară inferioară, pe măsură ce nevoia de ingineri de înaltă tehnologie crește, și este încă foarte periculoasă, obositoare și importantă ca orice muncă de construcție, fabrică sau liberă.

3. O persoană care menține un loc de muncă din clasa de mijloc care nu este un loc de muncă de birou sau o muncă artistică convențională. Un roșu nu trebuie confundat cu gulere albastre, deoarece unele gâturi roșii nu au nicio treabă sau o muncă simplă pentru a supraviețui prin tăierea lemnului, serviciul de muncitoresc și șanse n-termină slujbe precum ruffing și aproape orice muncă în care veți avea o arsură solară, deoarece Inițial, rednecks erau muncitori irlandezi, deoarece noi (da și eu sunt unul) nu ne bronzăm, primim doar un gât roșu etc, etc, yadda, yadda
Larry este un tip de televiziune, Jeff este un comedian, ambii poartă gulere albastre, deci sunt Bluecollar și nu Redcoats…

Când m-am dus la întâlnirea sindicatului cu Jeb, mi-am dat seama că nu ar fi trebuit să-mi port cămașa verde de flanel, deoarece toți ceilalți purtau flanelul albastru.