Ce înseamnă bogan? Definiția urbană a cuvântului bogan

Ce înseamnă bogan? Definiția urbană a cuvântului bogan
Ce înseamnă bogan? Definiția urbană a cuvântului bogan

Primul sens al cuvântului bogan

bogan

O fiară fascinantă. Majoritatea speciilor sunt îngrozitor de respingătoare și neinteligente, și totuși reușesc să se înmulțească în număr tot mai mare și să populeze o zonă cunoscută sub numele de vestul exterior. Este destul de comun să găsești cinci sau șase urmași în fiecare grup de familie, adesea cu un tată diferit pentru fiecare nou copil.
Habitatul lor constă dintr-o locuință din plăci de vreme sau din furnir de cărămidă și este caracterizat de un Holden sau Ford model timpuriu pe alee înconjurat de un grup de bărbați care discută de ce este umplut carby și rezultatele jocului de aseară (un gladiator primitiv sportul spectatorilor de care se bucură majoritatea boganilor).
Femela speciei, deși este mai mică ca statură, este mult mai zgomotoasă și mai agresivă decât masculul. În timp ce bărbații tind să fie foarte prietenoși și să se adună cu alți bărbați, femelele își petrec cea mai mare parte a timpului în supermarketuri și centre comerciale, folosind un apel strident și ascuțit pentru a-și disciplina copiii și a contacta alte femele.
Masculii și femelele interacționează rar social, cu excepția sezonului de reproducere, care este altfel cunoscut sub numele de vineri seara. În acest timp, femelelor li se permite să intre în zona dominată de bărbați cunoscută sub numele de „pub-ul” și să-și arate penajul colorat impresionant unui potențial partener.
Aici se află un fenomen interesant. Masculii se vor lupta adesea pentru o femelă deosebit de atractivă și ea se va împerechea cu un singur mascul, în timp ce unele femele mai puțin atractive au mai mulți parteneri simultan.

Ahhhh. Minunile naturii.
Chris Franklin, Eric Bana ca „Poita” pe Fast Forward, cea mai mare parte din Campbelltown.


Al 2-lea sens al cuvântului bogan

bogan

Un tip de australian care este stereotipizat ca bogan poate fi de obicei definit ca gunoiul parcului de rulote și alte nume de viață slabă, cum ar fi Leigh, ele pot fi găsite de obicei la colțurile străzilor, cu un grup mare de oameni care poartă pantaloni scurți de blugi și tanga ținând un vb.
Copilul acela Leigh este un bogan sigur,


Al 3-lea sens al cuvântului bogan

bogan

Cea mai joasă clasă, concentrată de obicei în zonele suburbane mai sărace ale Australiei. Boganii au un vocabular foarte limitat, dar pot fi văzuți disprețuind pe alții care folosesc limbaj sau abilități sociale pe care boganul nu le posedă. De asemenea, orice perioadă prelungită de neînțelegere, va duce la marcarea drept UN-AUSTRALIAN (Boganul cu ego-ul super-umflat se vede în mod natural ca fiind australianul prin excelență.)

Boganul interpretează pe ceilalți evitându-le (din cauza „neplăcutului lor general”) ca frică de bogani imaginați PUTEREA și MASCULINITATEA.

Înțelegerea lor asupra lumii vine din imaginile imprimate pe cortexul lor vizual.

Nu puneți un bogan într-o poziție în care este necesară o opinie de filosofie, arte, literatură etc.

Lăsați liniștea și repede dacă întâlniți boganul și, dacă este apăsat, vorbiți la persoana a treia despre mașinile care radiază „Bogan-ness”. Utes sunt „clasa muncitoare” și deci la bogan „clasa superioară”.

{ construct situațional }
Un bogan, dacă este legat la ochi și eliberat în centrul orașului Beverly Hills, ar rămâne îngrozit, iar tot amalgamul de idealuri conflictuale din interiorul minții bogan, ar provoca o implozie instantanee, ar putea crea o distorsiune relativistă spațiu-timp, compilând astfel lucrurile mai departe.

Dacă este încolțit mai departe de „boganul” care te confundă cu un prieten:

–vorbește sex, bea bourbon etc.–
Din nou la persoana a treia, omniscient.
Observarea, indicarea și comentarea sunt cele mai bune.

Părăsiți A.S.A.P.,
persoana de partid 1:
„Cine se luptă cu monștri ar trebui să se asigure că în acest proces el nu devine un monstru. Și când te uiți într-un abis, abisul se uită și în tine.”

persoana de partid 2:
La naiba, îl iubesc pe Nietzsche

bogan: (party crasher)… despre ce naiba vorbesti prostii? Va trebui să te învăț să fii un OM ADEVĂRAT.


Al 4-lea sens al cuvântului bogan

bogan

Unul de inteligență minimă, standarde și simț fasion. Situat în Australia, găsit în parcuri de rulote, comision de locuințe, pub sau cozile Centrelink.
Denumit în mod obișnuit în alte țări sub numele de redneck sau chav. Vedeți, de asemenea, hick și consangvinizat.

 

 


Nu știi ce înseamnă un cuvant urban? Explicația cuvantului urban
Noul dicționar explicativ al limbii române dă următoarea definitie pentru URBAN:
URBÁN urbană (urbani, urbane)
1) Care ține de urbe; propriu urbei; de oraș; orășenesc; citadin. Construcție urbană. Transport urban.
2) Care denotă politețe rafinată; caracterizat prin urbanitate. Atitudine urbană. /<fr. urbain, latina urbanus
Forme diferite ale cuvantului urban: urbană
Definiție sursă: Noul dicționar explicativ al limbii române
Din limba franceza urbain, latina urbanus.
Forme diferite ale cuvantului urban: urban-ă