Ce înseamnă eboy? Definiția urbană a cuvântului eboy

Ce înseamnă eboy? Definiția urbană a cuvântului eboy
Ce înseamnă eboy? Definiția urbană a cuvântului eboy

Primul sens al cuvântului eboy

eboy

Un băiat care probabil patinează, are unghiile vopsite cu inele, poartă căciuli, poate are o iubită drăguță, purtând mereu dube și mâneci lungi sau hanorace sub tricouri, părul este uneori desfăcut pe mijloc. Practic, există doar pe internet, din păcate, dar le putem aprecia pe instagram:(
Nimeni:

eboys: „Ascult brockhampton și lil peep👁👅👁”


Al 2-lea sens al cuvântului eboy

eboy

Un amestec de stereotipuri masculine. Derivat în general din cultura gotică și provine în egală măsură din Soundcloud și Instagram. Părul despărțit și o cantitate mică de bijuterii sunt de bază. Arată/se comportă ca niște băieți nenorociți online, dar sunt în general tăcuți în viața reală. Hobby-urile comune includ: patinaj, jocuri video, vizionarea anime-urilor, cumpărături
O discuție comună DM între eboys arată astfel:
eboy 1: eu, ai văzut acel nou videoclip cu lil Tracy? era atât de crud
eboy 2: nah, am jucat personal toată ziua


Al 3-lea sens al cuvântului eboy

eboy

eboy este cunoscut și ca un băiat electronic….sau un robot.
Kurtis Conner: Nu cred că acești băieți există de fapt. lasă-mă să explic. ce înseamnă e-ul din e-mail… electronic. deci cu această logică putem presupune că eboys sunt băieți electronici. ce sunt acelea? ROBOT-uri. eboys sunt roboți. eboys sunt roboți, frate.


Al 4-lea sens al cuvântului eboy

eboy

Băieți care fac posturi banale din venele lor, când știm cu toții că probabil a luat o bandă de cauciuc și i-a sugrumat rahatul din braț până când venele din brațe i se bombanesc literalmente. De asemenea, se străduiesc atât de tare să se uite la vocea soțului cadavru, pentru a le face pe fete să râdă peste ele, când ne dăm seama că este atât de fals, încât oricine se lasă păcălit de asta crezând că este real este un nenorocit. Acești băieți sunt, de asemenea, falși doms care se gândesc că manipularea unei fete le-ar putea obține niște epussy. Toate arată ca niște copii carbon ale lui Lil Huddy, toate arată la fel de la lanțuri până la linia maxilarului și bărbia fundului mare.
Persoana A: *defilând prin tiktok* woah sunt venele lui de fapt așa?!
Persoana B: nu, desigur, nu e un nenorocit de eboy care caută complimente, pun pariu că brațul i s-a amorțit după numeroasele luări pe care le-a făcut și-a sugrumat brațul ca să-i facă venele aproape să-i spargă.


Al 5-lea sens al cuvântului eboy

eboy

Un băiat patinator fals; un fals goth; un pozator. Ei cred că sunt goți pentru că ascultă Lil Peep, Billy Eyelash etc., dar nu au auzit nici măcar de Bauhaus.
Eu: Eboys sunt falși și proști și îi urăsc.
Eboys: Nu sunt ca alți băieți 🖤


Al 6-lea sens al cuvântului eboy

eboy

o mizerie urâtă asupra societății
Am văzut un eboy azi, nu mai am nicio speranță pentru oameni