Ce înseamnă hot potato? Definiția urbană a cuvântului hot potato

Ce înseamnă hot potato? Definiția urbană a cuvântului hot potato
Ce înseamnă hot potato? Definiția urbană a cuvântului hot potato

Primul sens al cuvântului hot potato

hot potato
o problemă dificilă cu care nimeni nu vrea să fie asociat
Să vedem cum se descurcă managerul un hot potato e așa


Al 2-lea sens al cuvântului hot potato

hot potato
n. O sarcină de lucru cu prioritate ridicată pe care conducerea de vârf o așteaptă, implicând de obicei eforturile succesive ale mai multor angajați. Va arde pe oricine se ține de el prea mult timp. După ce i se atribuie o astfel de sarcină, obiectivul unui angajat ar trebui să fie să își termine partea și să o transmită unui coleg cât mai repede posibil, înainte de a suferi furia conducerii.
Un hot potato tocmai a sosit în căsuța mea de e-mail, așa că va trebui să lucrez târziu în seara asta.


Al 3-lea sens al cuvântului hot potato

hot potato
Când treceți un vas aprins înapoi în spate suficient de repede încât să nu aveți nevoie de o brichetă, devenind astfel super copt.
Vasul acela era atât de luminat! Am încins cartofii ăla ca nimeni altul!


Al 4-lea sens al cuvântului hot potato

hot potato
O mișcare sexuală în care femeia suge unul dintre testiculele bărbatului în timp ce acesta stă deasupra ei. Apoi își trage continuu penisul scoțând testiculul din gura femeii și introducându-l înapoi. De fiecare dată spunând „hot potato!”
Alex: Hei Ryan, aseară cu Jess ne-am jucat cu hot potato!
Ryan: Ucigaș!


Al 5-lea sens al cuvântului hot potato

hot potato
VERB
Coacerea unui cartof până la punctul de a fi fierbinte și apoi zdrobindu-l pe fața cuiva. De preferat, dușmanul tău de moarte. Asigurați-vă că purtați mănuși de cuptor.
Veronica a spus: „Curva, am să-ți fac cartofi fierbinți!”

„Ai auzit ce s-a întâmplat în acest weekend? Alice i-a făcut cartofi fierbinți pe Christian după ce a auzit că s-a uitat la ea de prea multe ori.”


Al 6-lea sens al cuvântului hot potato

hot potato
S-a format o mișcare de grenadă pentru Halo Reach. Origin, North Alabama Decembrie 2010. Hot Potato a atins inimile a mii de oameni care joacă Halo Reach. În mare parte, în timp ce băieții au o noapte de beție Halo.

Mișcarea reală a lui Hot Potato este următoarea. Tu și 3 prieteni începeți să jucați Halo Reach. Din punct de vedere tehnic, este 3 inclusiv pe tine, dar o rotație bună cu 4 + este întotdeauna un thriller. 3 dintre voi și 1 suflet nefericit într-o echipă este planul real. Odată ce începe jocul, întoarce-te spre mijlocul echipei tale și spune „Hot Potato” cu căștile pornite și aruncă grenade pe pământ și toată lumea moare cu jocul spunând „trădare, trădare”. Toți 3 faceți asta în timp ce a 4-a victimă nevinovată este confuză. Toți pornesc din nou în același loc, așa că Hot Potato continuă. După 2 sau 3 ori, al 4-lea tip începe să înțeleagă și până atunci jocul i-a trimis un mesaj prin care poate alege să te pornească. De cele mai multe ori cizmele sunt în jurul a 2-a și a 3-a oară. În unele cazuri, al 4-lea jucător va încerca să te omoare în timp ce blestemă peste microfon într-o furie nesănătoasă. Subliniază-i și el că este doar un joc și mama lui s-ar bucura de Hot Potato-ul tău dacă ți-ar răspunde la apel. Acest lucru îl va determina să facă amenințări, dar este mai bine pentru el să spună că o să-ți bată fundul pe Xbox Live decât să-și bată prietena.

Dacă printr-un act de Dumnezeu 1 dintre voi și al 4-lea jucător supraviețuiesc evenimentului, atunci o trecere cu grenadă Hail Mary către al 4-lea jucător este o continuare. Această combinație, Hot Potato Halo Mary.
La dracu, acest tip și prietenii lui au făcut un Hot Potato la începutul jocului pe Halo Reach!