Ce înseamnă Indianapolis? Definiția urbană a cuvântului Indianapolis

Ce înseamnă Indianapolis? Definiția urbană a cuvântului Indianapolis
Ce înseamnă Indianapolis? Definiția urbană a cuvântului Indianapolis

Primul sens al cuvântului Indianapolis

Indianapolis

Cunoscut și sub numele de Circle City, I-Town, INDY și The Heart of America. Capitala din „Indiana”. A crescut în populație pentru a deveni un „Oraș urban” înfloritor și unul dintre cele mai mari orașe din Statele Unite (verificați recensământul). Este cunoscut pentru rata criminalității, ospitalitate și pentru costul scăzut al vieții. Casa Pacers, Colts, Indy 500 și Black Expo.
Nemernic ignorant: Unde este porumbul?
Indy born: Ce vrei să spui cu porumbul?!? Aici e Indianapolis… 317 te urează la… fără porumb aici.


Al 2-lea sens al cuvântului Indianapolis

Indianapolis

indiferent de ce spun alți oameni care numesc orașul „IndiaNoPlace”, capitala Indianei este totuși grozavă. Nu poate fi atât de rău, deoarece populația sa a crescut constant, ceea ce înseamnă că oamenii nu pleacă. Orașul are în prezent o populație de peste 780.000 de locuitori. E mai mare decât St. Louis, Omaha, Milwaukee, Louisville, Cleveland, Pittsburgh și CHIAR Boston, oameni buni. Are un orizont grozav, după părerea mea, și este în creștere în zona industriei „curate”. De exemplu, acum au mai multe companii farmaceutice și de software. În plus, peste jumătate din populația Statelor Unite poate ajunge la oraș printr-o zi de mers cu mașina. Indianapolis Colts sunt o echipă grozavă de fotbal (i-au învins pe Packers înainte), Pacers stau, iar IndyCar este mult mai bună decât acea proastă NASCAR. Oh, da, Indianapolis nu este plin de o grămadă de proști din Midwest, există mii și mii de oameni de succes în oraș cu diverse cariere, de la medicină, industrial și tehnologic, educație etc.
I-town este grozav, sau Indy, sau Circle City…


Al 3-lea sens al cuvântului Indianapolis

Indianapolis

Capitala Indianei și unul dintre cele mai mari orașe din Statele Unite, prin suprafață și populație la nivel de oraș. Este al treilea oraș ca mărime din Midwest și al 12-lea ca mărime din țară. Cunoscută drept capitala mondială a mașinilor de curse. Adăpostește multe mall-uri de lux, cum ar fi Circle Center și Fashion Mall. Acasă la Indianapolis Colts, una dintre cele mai bune echipe de fotbal din AFC, precum și la Indiana Pacers. Situat în centrul Indianei. Are multe monumente. Un oraș mare, dar un farmec de oraș mic în anumite zone. În principal alb și negru, dar o populație hispanica este în creștere, iar mulți asiatici trăiesc în suburbii. Cel mai bun oraș din Indiana!
Mulți oameni probabil că Indianapolisul este în mare parte zone agricole, dar este un oraș, așa că depășește-ți părerea și vino într-unul dintre cele mai bune locuri din vestul mijlociu! kltr.


Al 4-lea sens al cuvântului Indianapolis

Indianapolis

Orașul a votat cel mai mulțumit sexual în 2008 în revista Mens Health. Acest oraș este situat lângă I-69, care vorbește de la sine.
„Omule, nu suport aici, în Michigan. E întuneric și suntem nemulțumiți, să „coborâm” I-69 până la Indianapolis pentru un timp bun.


Al 5-lea sens al cuvântului Indianapolis

Indianapolis

Unul dintre cele mai mari orașe din Statele Unite ale Americii. Este capitala Indianei, precum și al treilea oraș ca mărime din Midwest, cu o populație de peste 780.000 de oameni. Această metropolă majoră situată în centrul Indianei are unele dintre cele mai mari și mai impresionante clădiri din statul Hoosier. Cea mai înaltă clădire este Bank One Tower cu 49 de etaje și peste 800 de picioare înălțime, construită în jurul anului 1990.
Indianapolis are mai multe porecle, inclusiv I-Town, Indy, NapTown (din una dintre silabele din numele orașului) și Circle City. A treia poreclă derivă din aspectul și designul orașului, care „încercuiește” în jurul Monumentului Soldaților și Marinarilor foarte mare din centrul direct al orașului, plus faptul că extinderea urbană a metropolei are o formă aproximativ circulară.
Indianapolis are acum o economie foarte diversificată, cu industrii și afaceri în produse farmaceutice, cercetare medicală, software de calculator, asigurări și servicii bancare. Unele dintre cele mai importante bănci din Midwest sunt situate în acest oraș, inclusiv Bank One și First Indiana. Există o atmosferă în general prietenoasă în acest oraș și zona metropolitană, ca să nu mai vorbim că există o mulțime de lucruri distractive de făcut și tot felul de culturi și grupuri etnice în vecinătatea acestui loc.
În plus, cine ar putea uita că Indianapolis este casa lui Indycar, un tip de curse foarte popular.

 


Nu știi ce înseamnă un cuvant urban? Explicația cuvantului urban
Noul dicționar explicativ al limbii române dă următoarea definitie pentru URBAN:
URBÁN urbană (urbani, urbane)
1) Care ține de urbe; propriu urbei; de oraș; orășenesc; citadin. Construcție urbană. Transport urban.
2) Care denotă politețe rafinată; caracterizat prin urbanitate. Atitudine urbană. /<fr. urbain, latina urbanus
Forme diferite ale cuvantului urban: urbană
Definiție sursă: Noul dicționar explicativ al limbii române
Din limba franceza urbain, latina urbanus.
Forme diferite ale cuvantului urban: urban-ă