Ce înseamnă Lame? Definiția urbană a cuvântului Lame

Ce înseamnă Lame? Definiția urbană a cuvântului Lame
Ce înseamnă Lame? Definiția urbană a cuvântului Lame

Primul sens al cuvântului Lame

Lame

Adjectiv folosit pentru a descrie pe cineva care este plictisitor, necool sau pur și simplu nasol în general.
Tipul ăla Jake din Wisconsin este atât de șchiop!


Al 2-lea sens al cuvântului Lame

Lame

Un termen foarte subiectiv, care descrie de obicei pe cineva care este împotriva modului de gândire al cuiva. O persoană șchiopătă ar putea fi cineva care are abilități sociale slabe sau lipsit de carisma. Lame ar putea, de asemenea, să implice pe cineva care este nepoliticos cu ceilalți oameni să controleze, sau cineva care urmărește mulțimea fără a avea propriul stil sau unic, paradoxal, șchioapă ar putea însemna și pe cineva care este PREA unic și, prin urmare, îndepărtat de interacțiunile normale de bază, de exemplu: Această persoană poate încă să-și placă să se joace cu animale de pluș la vârsta de 15 ani, în timp ce toți ceilalți de vârsta sa au trecut pe Xbox sau Twitter. Mai mult, ar putea fi un cuvânt pe care oamenii îl folosesc pentru a elimina căldura de a fi numiți șchiopi.
Persoana A: Scrie atât de mic, că e prost.
Persoana B: E prost pentru că nu se comportă exact ca TU? Suni prost


Al 3-lea sens al cuvântului Lame

Lame

Cineva care este atât de necool încât trebuie să spună nume altora pentru a se simți mai bine cu ei înșiși.
Îl vezi pe tipul ăla Riley de acolo? El este atât de șchiop, dar spune mereu că toți ceilalți sunt.


Al 4-lea sens al cuvântului Lame

Lame

pur și simplu prost, neoriginal sau lipsit de viață. Tatuajele din sârmă ghimpată, fluturii și tatuajele tribale sunt șchioape, spun multe despre persoana care le face.
Sarah și-a făcut un tatuaj cu fluture pe partea inferioară a spatelui. e atât de prost, aș prefera să-mi iau o pula, cel puțin o să fiu mai original.


Al 5-lea sens al cuvântului Lame

Lame

Neoriginal, plictisitor, clișeu, deloc amuzant, nedistractiv, de rahat, enervant, exagerat și folosit.

Lucruri precum ștampile de vagabond, tatuaje cu simboluri chinezești, tatuaje cu sârmă ghimpată, tatuaje tribale, etichete pentru câine, capace pentru vizere cu susul în jos, bătăi de soție albe, pantaloni scurți cargo în carouri, mustang-uri ford, băuturi energizante cu gust prost (cum ar fi monstru, nos sau roșu). bull), folosirea țigărilor electronice și a vaporizatoarelor, consumul excesiv de bere ușoară proastă, rostirea „YOLO” și păcălirea 94-ului honda civic după ce ați văzut „rapid și furios” sunt printre lucrurile asociate cu oamenii șchiopați care nu au minte. pe cont propriu.
Exemple de oameni șchiopi sunt:

oameni pretențioși și superficiali, oameni care își fac selfie-uri (mai ales cei care folosesc fața de rață), oameni care folosesc hashtag-uri, oameni care fac orice pentru a impresiona oamenii care nici nu le plac, oameni care joacă jocuri video toată ziua, oameni care sunt tot timpul beți/bucați, oameni care sunt mereu pe facebook sau alte site-uri de socializare la fel de șchioape, oameni care încearcă să concureze cu toată lumea la semafor cu Honda Civics și mustang-uri Ford model mai noi, fără modificări ale motorului, oameni care pun subwoofer-uri în mașină și explozie rap de divertisment supraevaluat, cum ar fi lil’ wayne sau drake, oameni care poartă fedora și pantaloni slăbiți cu ochelari tocilari, oameni care își pun cercuri în lobii urechilor întinse și oameni care spun YOLO!

Locuri precum cluburile de noapte, restaurantele de sushi, cafenelele, alimentele integrale, Los Angeles și pe instagram sau facebook sunt cel mai probabil unde ați găsi astfel de oameni.


Al 6-lea sens al cuvântului Lame

Lame

Un adjectiv pentru a descrie ceva care nu numai că este nasol acum, dar probabil că va fi întotdeauna nasol.
Acest sitcom de la televizor a fost șchiopăt și de rahat… De asemenea, a fost neamuzant și nasol.


Al 7-lea sens al cuvântului Lame

Lame

Un cuvânt folosit pentru a descrie Dicționarul Urban Cuvântul Zilei
Mă uitam la urbandictionary.com și Cuvântul Zilei a fost complet șchiop și neamuzant (inserați 9 din 10 cuvinte ale zilei). Am văzut mai multe cuvinte care merită în timpul editării, dar niciunul dintre ele nu a ajuns vreodată pe pagina de pornire. Trebuie să fie prea riscanți. Dicționarul urban trebuie să fie condus de o grămadă de vânzători


Nu știi ce înseamnă un cuvant urban? Explicația cuvantului urban
Noul dicționar explicativ al limbii române dă următoarea definitie pentru URBAN:
URBÁN urbană (urbani, urbane)
1) Care ține de urbe; propriu urbei; de oraș; orășenesc; citadin. Construcție urbană. Transport urban.
2) Care denotă politețe rafinată; caracterizat prin urbanitate. Atitudine urbană. /<fr. urbain, latina urbanus
Forme diferite ale cuvantului urban: urbană
Definiție sursă: Noul dicționar explicativ al limbii române
Din limba franceza urbain, latina urbanus.
Forme diferite ale cuvantului urban: urban-ă