Ce înseamnă loose cannon? Definiția urbană a cuvântului loose cannon

Ce înseamnă loose cannon? Definiția urbană a cuvântului loose cannon
Ce înseamnă loose cannon? Definiția urbană a cuvântului loose cannon

Primul sens al cuvântului loose cannon

loose cannon

Pe vremea navigației, navele navale montau tunurile cu atenție și intenționat montate în poziții care optimizau efectul focului lor. Ocazional, tachelajul acestor tunuri foarte grele s-ar putea desprinde și, cu nava care ține pe mare liberă sau în timpul manevrelor de luptă, rezultatele pentru navă și echipaj s-ar putea dovedi catastrofale. Termenul a ajuns să descrie o persoană lipsită de prudență sau perspicacitate, ale cărei acțiuni și/sau vorbire pun în pericol siguranța oamenilor din apropierea sau sub autoritatea lor.
Ca un bătăuș beat, politicianul și-a dat din umeri consilierii și și-a batjocorit forțele insurgente care operau în țara pe care armatele sale încercau să o liniștească. Devenise un CANON LASAT.


Al 2-lea sens al cuvântului loose cannon

loose cannon

un individ care nu are control de sine puțin sau deloc, nu gândește logic, a cărui înțelegere a realității este slabă. o persoană aparent neînțeleasă care este de fapt un dezastru ambulant care așteaptă să se întâmple.
un tun liber strica ciorchine.


Al 3-lea sens al cuvântului loose cannon

loose cannon

Una sălbatică. Cineva care nu se conformează cu restul societății. Un inconformist. Un tip care joacă după propriile reguli și la naiba cu consecințele. Îți arată ce poate face.
JC – Doamnelor, permiteți-mi să vă arăt ce pot face.

Doamnelor – Wow. Că John Clegg este un tun liber.

 


Al 4-lea sens al cuvântului loose cannon

loose cannon

o persoană foarte iresponsabilă care este susceptibilă de a provoca distrugeri
Cum a ajuns un tun atât de liber într-o poziție de autoritate?


Al 5-lea sens al cuvântului loose cannon

loose cannon

Un termen de critică geloasă aplicat indivizilor cu flexibilitate și creativitate rară, de către mulțimi de sclavi ai procedurii de gândire de grup cu minte meschină.
M-au numit un tun liber până când una dintre ideile mele nebunești le-a economisit jumătate de milion de dolari. După aceea, am insistat să fiu numit o unitate de artilerie montată pe 360 ​​de grade.


Al 6-lea sens al cuvântului loose cannon

loose cannon

a) (ofensivă) o persoană irațională/nonpragmatică/imprevizibilă din punct de vedere comportamental care nu este nici sub influența niciunui drog/alcool și nici nu are ADD/ADHD
b) (sarcastic) o persoană care face mai întâi lucruri raționale și oarecum pragmatice fără, totuși, să le fi gândit bine și apoi pune întrebări inteligente cu privire la acțiunile sale pragmatice anterioare
c) un termen ofensator pentru copiii cu sau despre care se percepe ADD/ADHD, indiferent dacă acesta este sau nu cu adevărat cazul
băiat a) prietena mea este un tun atât de liber și ia cele mai iraționale, non-pragmatice decizii, pot face ceva?

baiat b) esti lol, asistentul social sau psihiatru al prietenei tale? S-ar putea ca ea să fie doar un tun liber după tine, numai IYHO și normal pentru toți ceilalți. și lol, este posibil să fii un tun liber după ea?

băiat a) Nu știu și idc dacă sunt un tun liber după ea. IMHO are nevoie de câteva doze de metilfenidat


Al 7-lea sens al cuvântului loose cannon

loose cannon

1) Ceva pe care șeful poliției îi numește doi polițiști parteneri diferiți din punct de vedere cultural, când este supărat cu ei și când șeful poliției are „primarul pe fund”

2) Într-un film gay erotic despre poliție: Lucrul pe care și șeful poliției îl așteaptă cu nerăbdare când „are primarul pe fund”
1) „Voi doi sunteți tunuri libere, dar polițiștii voștri al naibii de buni!”

2) „Îmi plac cei doi de pe tunul tău liber, hai să ne jucăm polițist bun, polițist rău!”