Ce înseamnă LSD? Definiția urbană a cuvântului LSD

Ce înseamnă LSD? Definiția urbană a cuvântului LSD
Ce înseamnă LSD? Definiția urbană a cuvântului LSD
Nu știi ce înseamnă un cuvant urban? Explicația cuvantului urban
Noul dicționar explicativ al limbii române dă următoarea definitie pentru URBAN:
URBÁN urbană (urbani, urbane)
1) Care ține de urbe; propriu urbei; de oraș; orășenesc; citadin. Construcție urbană. Transport urban.
2) Care denotă politețe rafinată; caracterizat prin urbanitate. Atitudine urbană. /<fr. urbain, latina urbanus
Forme diferite ale cuvantului urban: urbană
Definiție sursă: Noul dicționar explicativ al limbii române
Din limba franceza urbain, latina urbanus.
Forme diferite ale cuvantului urban: urban-ă

Primul sens al cuvântului LSD

LSD

Dietilamida acidului D-lizergic. Un psihedelic semisintetic sintetizat pentru prima dată în 1938 de chimistul elvețian Albert Hofmann, folosit mai târziu în cercetări psihiatrice și proiecte de control al minții de către CIA (MKULTRA). LSD-ul a câștigat popularitate în anii 60 cu contracultură și a fost rapid criminalizat în 1966 în SUA. Este un cristal solid, care se topește la aproximativ 175 de grade. F, deși este foarte instabil și este distrus de căldură, aer și special. Clor.

Doză: LSD-ul se găsește cel mai frecvent pe hârtie absorbantă, uneori în cuburi de zahăr, sub formă apoasă sau sub formă de pastile mici numite micropuncte. Pragul este de 20 mcg (mcg-microgramă este o milioneme dintr-un gram). În anii 60 puteai găsi doze de aproximativ 500 mcg, în zilele noastre o doză obișnuită este în jur de 20-100 mcg, de obicei în intervalul inferior. Astfel, LSD-ul nu se vinde niciodată adulterat, este imposibil, dar nu este neobișnuit să găsești și alți psihoactivi precum MDMA îmbinat cu LSD.


Al 2-lea sens al cuvântului LSD

LSD

Dietilamida acidului D-lizergic

Substanță chimică sintetică care, atunci când este administrată pe cale orală sau, mai rar, în mucoasa pleoapei sau a narii, este cel mai puternic halucinogen cunoscut publicului obișnuit.

Unul dintre cele mai ieftine medicamente disponibile, nu creează nici dependență, nici periculos din punct de vedere fizic. Luat de o persoană inteligentă, deschisă la minte, poate crea revelații și experiențe fantastice.

Nu este un drog bun de petrecere și, într-un mediu ostil, cum ar fi o petrecere, poate duce la ceea ce este cunoscut sub numele de „călătorie proastă”, în care persoana aflată sub influența substanței în cauză are o experiență care este total înfricoşător. Frica, depresia și mânia sunt accentuate pentru a umple întregul corp până la un punct în care întregi modele de gândire sunt controlate de aceste emoții.

Aceeași accentuare este valabilă pentru fericire și relaxare, ducând adesea la o stare de nirvana artificială, singura diferență fiind că persoana este absolut sugestibilă și își poate pierde capacitatea de a raționa.
Este amuzant cum există de fapt câteva definiții serioase ale LSD-ului pe UrbanDictionary. Ignoranții și needucații se tem de LSD, dar cei inteligenți, după ce citesc despre efectele lui, sunt cei care îl încearcă, având o grijă deosebită la riscuri și așa mai departe.

LSD-ul provoacă efecte dăunătoare doar atunci când cineva devine prost și prost.


Al 3-lea sens al cuvântului LSD

LSD

Un drog care induce moartea ego-ului, practic îți schimbă viața pentru totdeauna. nu vei vedea niciodată lumea în aceeași lumină. Tot ceea ce experimentezi se va simți ca prima dată când ai experimentat viața, foarte greu de înțeles. Trebuie să încerci afară, în natură, fără să te uiți la un ecran de televizor. Recomandat persoanelor care doresc să-și extindă viziunea asupra lumii sau să-ți exploreze propria minte.
LSD-ul mi-a schimbat viața


Al 4-lea sens al cuvântului LSD

LSD

Am devenit universul, am avut conversații profunde cu prietenii mei pisici de care eram absolut convins că sunt zei. Am apelat la energia lichidă și am cuprins o întreagă piscină. Am zburat atât de repede încât nu am devenit altceva decât o vibrație. Soarele a devenit bărbatul meu și ne-am îndrăgostit. O grădină întreagă a dansat colectiv pe ritmul Electric Avenue pentru mine. Soarele a devenit cerul și s-a învârtit într-o pictură exotică, apoi a revenit la cea mai perfectă combinație de senery și înapoi din nou până s-a învârtit împreună în infinit. Apoi m-am întors pe Pământ, unde voi rămâne pentru totdeauna o persoană schimbată.
Povestea mea cu LSD: