Ce înseamnă muffin top? Definiția urbană a cuvântului muffin top

Ce înseamnă muffin top? Definiția urbană a cuvântului muffin top
Ce înseamnă muffin top? Definiția urbană a cuvântului muffin top

Primul sens al cuvântului muffin top

muffin top
Când o femeie poartă o pereche de blugi strâmți care îi fac să se reverse peste talie, la fel cum partea superioară a unei brioșe stă peste marginea cutiei de hârtie.
Doamne, uită-te la Muffin Top pe puiul acela! *fior


Al 2-lea sens al cuvântului muffin top

muffin top
Este un cuvânt folosit pentru a descrie efectul ciudat și bizar de strângere a taliei care rezultă atunci când femeile poartă pantaloni strânși, cu talie joasă/imbrați la șold, împreună cu topuri de talie mică, care expun buricul, cu riff mijlociu.

Deși, efectul este mai extrem la femelele mai grele, toate femelele, cu excepția modelelor anorexice, pot cădea victime ale dezastrului muffin-top. Motivul pentru aceasta este acela că designul pantalonilor cu talie joasă/șold, populari inițial la sfârșitul anilor 60 și începutul până la mijlocul anilor 70, sfidează forma și contururile naturale ale corpului femeilor obișnuite; forțând pielea și grăsimea din jurul taliei, spatelui și feselor de sus să se reverse peste pantaloni și prin minuscul ei crop top, provocând un efect de brioșe.

Inițial, ideea din spatele pantalonilor cu talie joasă și a topurilor la mijloc, care și-au făcut prima reapariție la mijlocul până la sfârșitul anilor 90, a fost să producă îmbrăcăminte care să facă ca trunchiul unei femei să pară mai lung și, posibil, mai subțire decât era de fapt. . În mod normal, pantalonii pentru bărbați sunt concepuți cu talie mai joasă, datorită trunchiului lor natural mai lung, șoldurilor mai înguste și bazinului mai mic. Pentru a recrea acest aspect de „tors mai lung și mai subțire” pentru femei, producătorii de îmbrăcăminte au adoptat pantaloni pentru bărbați cu talie mai scurtă, au modificat designul pentru piața feminină, ducând la catastrofa pe care o descrie în prezent cuvântul „muffin-top”. Moștenirea blatului de brioșe, dacă este ceva, descrie dezastrul care poate rezulta atunci când industria modei merge teribil de prost. Existența muffin-tops este în prezent destul de comună, ceea ce este o dovadă a faptului că femeile vor cumpăra și vor purta orice, indiferent de cât de vulgar și ridicol arată, atâta timp cât este popular.
Uau, uită-te la acel muffin top!


Al 3-lea sens al cuvântului muffin top

muffin top
Revărsarea abdominală care rezultă din cauza unei femei husky care poartă o pereche prea strâmtă de pantaloni decoltați.
Dulce Isuse! Uită-te la muffin top de pe acel doi.


Al 4-lea sens al cuvântului muffin top

muffin top
Rula de grăsime care atârnă peste blugi prea strâmți, cu talie joasă.
Privită din spate, de la talie în jos arăta ca un blat de brioșe.


Al 5-lea sens al cuvântului muffin top

muffin top
Rula de grăsime care se prăbușește peste talia blugilor prea strâmți.
„Fata aia este drăguță, dar uită-te la muffin top.