Ce înseamnă mufti? Definiția urbană a cuvântului mufti

Ce înseamnă mufti? Definiția urbană a cuvântului mufti
Ce înseamnă mufti? Definiția urbană a cuvântului mufti

Primul sens al cuvântului mufti

mufti

O zi la școală când elevii vin fără uniformă.
„Watcha purtând pentru mufti”


Al 2-lea sens al cuvântului mufti

mufti

arabă pentru un jurist musulman, dar și argou arab pentru isteț sau știi totul… un fel de a numi pe cineva poindexter sau poate sarcastic să-i spui profesor
fiul meu, muftiul, era mereu plin de opinii


Al 3-lea sens al cuvântului mufti

mufti

Când dezgropați o persoană decedată recent, puneți gura peste anusul ei și loviți-i cu pumnul în stomac, pentru a elibera CO2 și alte gaze eliberate în timpul fermentației corpului, pentru a se suna.
Brian, Bryan și Evil Greg au mers la Cimitir săptămâna trecută și s-au făcut mufti.


Al 4-lea sens al cuvântului mufti

mufti

Substantiv – singular și plural

Argoul australian care desemnează oricare dintre mai multe rase mici și iritante de câini, cum ar fi Pekingese, Shiatsu și diferiți Terrier miniatural cu păr lung. În general, termenul mufti poate fi aplicat oricărui astfel de animal care poate fi transformat pentru a fi utilizat ca mop prin introducerea abil a unui baston de hochei. Mufti sunt de obicei deținute de femei de vârstă mijlocie și au nume precum Mitzi, Muffy, Floppsy etc.
Dacă muftiul ăla însângerat mă mușcă din nou de gleznă, jur că îl voi arunca cu piciorul într-un copac de gumă!


Al 5-lea sens al cuvântului mufti

mufti

Un termen derogatoriu folosit de roșii pentru a se referi și la o persoană de decentă arabă, de obicei un turban murdar purtând musulman, care adesea își zgârie barba cu aceeași mână cu care se șterge fundul. Adesea, acest act este apoi efectuat mergând la un club de noapte din Fâșia Gaza împodobită cu C-4, împroșcându-se în cele din urmă în particule minuscule, ucigând simultan între 50 și până la 200 de kikes beți care ar fi fost culcate în acea noapte dacă nu ar fi fost muftiul menționat. Vedeți, de asemenea, wog, rag, raghead, nigger nigger și terorist.
„Hei, dragă, intră aici! Se spune aici, pe CNN, că niciunul dintre ei, naibii de mufti, tocmai a aruncat în aer la acei caseneri de lux din Vegas. Gândește-te că ar fi mai bine că Larry, tipul de televiziune, nu a făcut o emisiune thar sau Bush. Îl va conduce cu o arma nucleară direct în Pakerstan și le va arăta mufti’s whar ursul are rahat în hrișcă!”


Al 6-lea sens al cuvântului mufti

mufti

O păr pentru doamne pe care să o poarte peste/în loc de păr pubian. De obicei, realizat în forme și culori inedite. Poate fi, de asemenea, tuns părul pubian în stiluri noutate
Prietena mea a primit un mufti ieri.


Al 7-lea sens al cuvântului mufti

mufti

Ziua de la școală în care elevii au voie să poarte propriile haine casual, spre deosebire de uniformele școlare reglementate.
„Ziua înfățișată”


Al 8-lea sens al cuvântului mufti

mufti

o muzică ocazională eclectică care sună mindfunk, într-o atmosferă de lucru care sună ca o pisică dintr-un alt avion care vă ondula fagotul shatners
Melodia aia era doar suprarealistă eclectică, omule!