Ce înseamnă Muslim? Definiția urbană a cuvântului Muslim

Ce înseamnă Muslim? Definiția urbană a cuvântului Muslim
Ce înseamnă Muslim? Definiția urbană a cuvântului Muslim

Primul sens al cuvântului Muslim

Muslim

Un adept al religiei Islam care înseamnă atingerea păcii prin supunerea totală lui Allah (Dumnezeu în arabă). Contrar credinței populare, mai puțin de 19% dintre musulmani sunt din lumea arabă. Musulmanii vin din toată lumea, sunt musulmani chinezi, musulmani americani, musulmani afro-americani, musulmani australieni, musulmani pakistanezi etc…
Shahadah: declarație de credință; „Nu există alt Dumnezeu decât Dumnezeu și Muhammad este mesagerul său”
Salat- Rugăciunea; Musulmanii se roagă de cinci ori pe zi pentru a reflecta asupra erorilor din trecut și pentru a-i cere lui Dumnezeu iertare pentru orice fapte rele, rugăciunea este un dialog direct între închinător și Dumnezeu
Zakat- caritate; presupune oferirea celor nevoiași a 2,5% din averea cuiva, redistribuirea bogăției în societate și, dacă este aplicată corect, poate elimina cu succes sărăcia, dăruirea dincolo de obligația de caritate este așteptată de la fiecare musulman – chiar și întâlnirea cu altul cu zâmbetul este considerată caritate.
Sawm- Postul; post din zori până în amurg, în timpul lunii de Ramadan (calendarul lunar al musulmanilor), abținându-te de la lucrurile care sunt necesare supraviețuirii, este mult mai ușor să te abții de la lucruri care nu sunt necesare supraviețuirii, cum ar fi minciuna, bârfele etc. ..
Hajj- Pelerinaj; O dată în viață, obligația fiecărui musulman care este capabil fizic și financiar, să poarte îmbrăcăminte simplă – îmbrăcăminte albă care dezbrăcă orice clasă și cultură, toată lumea este egală în fața lui Dumnezeu
Persoana 1: Cine este musulman?
Persoana 2: cel care se supune lui Dumnezeu


Al 2-lea sens al cuvântului Muslim

Muslim

Un adept al islamului.
Practic asta este.
Nici mai mult nici mai puțin.
Musulmanul a mers la moschee să se roage.


Al 3-lea sens al cuvântului Muslim

Muslim

Un musulman este un adept al islamului, o religie monoteistă, avraamică, bazată pe Coran, pe care musulmanii o consideră cuvântul textual al lui Dumnezeu ca fiind revelat profetului Mahomed. „Musulman” este termenul arab pentru „cel care se supune lui Dumnezeu”.
Musulmanii cred că Dumnezeu este unul și incomparabil. De asemenea, musulmanii cred că islamul este versiunea completă și universală a unei credințe primordiale care a fost revelată în multe momente și locuri înainte, inclusiv prin profeții Avraam, Moise și Isus.
Un musulman este cel care crede că nu există alt Dumnezeu decât Allah, iar Muhammad (Pacea fie asupra lui) este ultimul său mesager.


Al 4-lea sens al cuvântului Muslim

Muslim

Pe scară largă și în mod obișnuit înțeleși greșit, musulmanii au avut de-a face cu oameni bigoți și ignoranți cu mult înainte de evenimentele moderne. Pentru cei care ți-au oferit cafea, hummus, ceasuri, curățenie și proceduri chirurgicale, cu siguranță sunt confundați cu o cultură mai degrabă decât cu o religie – când de fapt musulmanii prosperă pe tot globul.
Singurul motiv pentru care ar trebui să urăști un musulman este că ei au inventat algebra


Al 5-lea sens al cuvântului Muslim

Muslim

cineva care crede în Dumnezeu, îngeri, ziua de pe urmă (alias ziua judecății) care crede, de asemenea, în solii trimiși de-a lungul timpului către diferite națiuni, inclusiv pe Isus, cu Mohammad fiind cel final. Ei nu atribuie divinitate oamenilor, deși unele secte pot avea practici discutabile, acestea sunt inovații și influențate de cultură sau de alte surse. În cea mai mare parte, sunt văzuți ca o amenințare pentru mincinoși sau pentru profituri, de aceea există o mulțime de propagandă negativă în jurul lor. Cei din spatele mișcării islamofobe valorifică puterea membrilor rasiști ​​ai societății. Dar, vai, cei care urăsc vor ura.
dentistul/profesorul/profesorul tău musulman/colegul de navetă/prietenul surorii sau al fratelui/ acel tip sau fata de la serviciu care este din Orientul Mijlociu/negru/alb/chinez etc.


Al 6-lea sens al cuvântului Muslim

Muslim

Una dintre cele 3 cele mai cunoscute religii ale lumii. O religie care le învață pe femei să se salveze până la căsătorie și cum să acționeze într-un mod adecvat. O religie care îi învață pe bărbați cum să-și trateze aproapele cu respect și generozitate. Religia vă spune unitatea lui Dumnezeu, să vă rugați, să vă vizitați profetul și imamii, să iubiți pe toți și să nu ridicați niciodată pumnul. Cei care încalcă regulile islamului nu sunt considerați musulmani.
Musulmanii aceia sunt atât de generoși și de cumpărători! Aș vrea să fiu prietenul lor.


Al 7-lea sens al cuvântului Muslim

Muslim

Oameni care urmează religia islamului. Majoritatea sunt pașnice, dar unii și-au pierdut drumul. Oamenii aceia nu sunt musulmani. Ei nu respectă regulile noastre și nu poți spune pur și simplu că toți musulmanii sunt răi când nu sunt și știi asta. Știi câți ucigași sunt albi și nu ai spus altcineva aici „oh, această persoană este albă și este rea, așa că toți sunt răi”. Iar oamenii care cred că musulmanii sunt toți răi sunt ipocriți. și dacă toți musulmanii sunt răi, atunci spui că copilul nevinovat care tocmai a ieșit din pântecele mamei lui este rău. Urăști copiii mici care nu știu mai bine doar pentru că sunt musulmani. Gândește-te la asta data viitoare când spui că toți musulmanii sunt răi. Da, sunt unii care sunt răi, dar nu uitați de strămoșii voștri când au înrobit și violat africani. Și dâra lacrimilor și te hotărăști să-l pui pe tweet când nu merită nici măcar un cent. Afrikenerii din Africa de Sud, indienii americani în America. Și nu mai spune, întoarce-te de unde ai venit, pentru că toți suntem imigranți, cu excepția indienilor americani. Probabil că ești prea prost ca să știi ce ești, dar nu ești doar „America”. Iar strămoșii tăi sunt cei care au adus în primul rând mii de africani în America!! Sunt gata acum. P.s LA dracu’ cu TRUMP SI OAMENII RASISTI.
Religia mea este islamul, așa că asta mă face musulman.


Al 8-lea sens al cuvântului Muslim

Muslim

O persoană care urmează religia Islamului. Adesea, trebuie să se confrunte cu prejudecăți și fanatism din cauza oamenilor care nu sunt suficient de educați pentru a ști ce înseamnă islamul. Un musulman se va bucura cu Asalamu Alaikum, care înseamnă „pace asupra ta”. Un musulman este adesea foarte amabil și deschis. Deși occidentalii nu sunt întotdeauna obișnuiți cu cultura diferită pe care un musulman o aduce cu el, el nu este foarte diferit de ei. El vă va împărtăși totul și vă va primi în casa lui și vă va face să vă simțiți acasă. Musulmanii caută să fie ca profetul și să aibă o inimă bună. Poți avea încredere într-un musulman, nu crezi tot ce vezi, majoritatea este doar gunoi. Într-o lume plină de conflicte, încearcă să faci pace. Nu fi un susținător al lui Trump și strânge mâna unui musulman. :))

teroriştii nu au nimic de-a face cu islamul. Uciderea este cel mai mare păcat al islamului. Teroriştii NU sunt musulmani, indiferent ce spun ei. Dacă au idei de a ucide oameni, nu sunt musulmani. Nu da vina pe acele acțiuni pe o religie întreagă, ci pe oamenii care le fac.

Uciderea unei persoane este considerată a fi la fel de rău ca uciderea întregii omeniri. Gandeste-te la asta.
Islam = pace, musulman este pașnic și cu inima caldă


Nu știi ce înseamnă un cuvant urban? Explicația cuvantului urban
Noul dicționar explicativ al limbii române dă următoarea definitie pentru URBAN:
URBÁN urbană (urbani, urbane)
1) Care ține de urbe; propriu urbei; de oraș; orășenesc; citadin. Construcție urbană. Transport urban.
2) Care denotă politețe rafinată; caracterizat prin urbanitate. Atitudine urbană. /<fr. urbain, latina urbanus
Forme diferite ale cuvantului urban: urbană
Definiție sursă: Noul dicționar explicativ al limbii române
Din limba franceza urbain, latina urbanus.
Forme diferite ale cuvantului urban: urban-ă