Ce înseamnă Party Animal? Definiția urbană a cuvântului Party Animal

Ce înseamnă Party Animal? Definiția urbană a cuvântului Party Animal

Primul sens al cuvântului Party Animal

Party Animal

O creatură destul de mare, animalul sălbatic de petrecere american este adesea văzut în habitatele sale naturale.

Găsirea lui nu este cea mai grea dintre sarcini; trebuie pur și simplu să mergi până la cea mai apropiată casă de fraternitate, bar, pub, club, cămin de facultate sau casă pentru a găsi una.

Obiceiurile sale alimentare nu sunt încă complet cunoscute sau înțelese, dar el este adesea văzut respingând conținutul stomacului său în vaze, urne, toalete, mașini de spălat cu încărcare superioară, moșteniri neprețuite și alte recipiente. Acest lucru demonstrează incapacitatea lui de a recunoaște valoarea sentimentală sau emoțională a obiectelor.

El este uneori păros, uneori destul de bărbierit, dar aproape întotdeauna își va acoperi capul cu o pălărie, chiar și vara, când temperaturile din habitatul său ajung la peste optzeci de grade Fahrenheit.

Abilitățile sale lingvistice sunt mai simple decât cele ale omului obișnuit, folosind adesea sunete precum „bro”, „cash”, „broad” și „home skillet” care nu au nicio semnificație pentru o ființă umană adevărată.

În ciuda deficiențelor sale culturale, Animalul de petrecere trăiește adesea un stil de viață destul de luxos. Se știe că se bazează pe părinții lor pentru protecție și întreținere până când, în medie, ajung la vârsta de 25 de ani și nu se mai pot baza pe stabilitatea minții părinților pentru mâncare și bani.

Un animal de petrecere captiv se va „imprima” pe prima femelă, sau „larg” în limbajul său primitiv, pe care o vede. Funcția acestui lucru nu este cunoscută, deoarece el tinde să respingă avansurile ei în favoarea altor membri ai haitei ei. În sălbăticie, Animalele de petrecere vor căuta femelele bolnave, slabe sau cele mai în stare de ebrietate pentru partenerul său. Animalele de petrecere nu se împerechează pe viață; au tendința de a trece de la femelă la femelă. Sperma lor este aproape total inertă din cauza alcoolismului excesiv și a consumului de droguri, așa că Masculul Party Animal trebuie să-și răspândească materialul genetic în cât mai multe femele posibil pentru a asigura supraviețuirea speciei sale.


Al 2-lea sens al cuvântului Party Animal

Party Animal

Cultura Party Animal este ceva ciudată. Principalele lor forme de susținere lichidă sunt Busch Light, Icehouse, Jagermeister (o băutură specială care este făcută prin distilarea sudorii tocilarilor și amestecând-o cu otravă de șobolan), Smirnoff și Mike’s Hard Lemonade. Combinația acestor băuturi poate duce la dureri de cap severe, sensibilitate la lumină și sunet, performanță sexuală afectată, dorință sexuală crescută, pierderea coordonării, predilecție pentru purtarea abajurului de lampă, vorbire neclară, creșterea dorinței de a dans, scăderea performanței de dans, tendințe violente, și episoade violente de greață care culminează cu expulzarea forțată a alimentelor parțial digerate („Blowing Chunks”). Până în ziua de azi, nu se știe exact de ce Animalul de petrecere alege să se savureze cu un amestec atât de volatil de substanțe chimice atunci când consumul în cantități moderate are ca rezultat o experiență mult mai plăcută în general, incluzând sentimente de fericire intensă, dragoste pentru toate lucrurile vii, creșterea tactilă. funcție, enunț crescut și fără efecte secundare urâte.

Animalul de petrecere este un fel de spectacol, deseori batjocorind oficialii locali de aplicare a legii cu insulte atât de devastatoare de inteligente precum „Fuck da police!” și „Sunt un polițist, cățea!”. Curățarea lor dispare în curând în fața unei bătălii legale, în care Animalul de petrecere va sta într-o parte a unei săli de judecată și va plânge, în timp ce mama și tatăl lui îl protejează de sistemul legal. Cu toate acestea, tendința lui de a învăța nu este semnificativă în acest sens, deoarece de obicei este văzut batjocorindu-și oficialii de poliție la scurt timp după reținere și lăudându-se cu statutul său „dur”. Termenul „greu” în acest context este o prostie totală pentru un animal care nu face parte din petrecere, pentru că au un nivel de inteligență mai mare decât ciuperca medie găsită în creștere pe pâinea de grâu. Cu toate acestea, prin cercetări ample, s-a stabilit că Party Animal asociază problemele legale cu duritatea, o posibilă legătură cu nivelurile ridicate de viol anal între bărbați din închisoare.