Ce înseamnă poop? Definiția urbană a cuvântului poop

Ce înseamnă poop? Definiția urbană a cuvântului poop
Ce înseamnă poop? Definiția urbană a cuvântului poop

Primul sens al cuvântului poop

poop

Chestii care ies din fundul tău. De obicei maronie. Uneori roșu și galben. Vine în mai multe tipuri:

Poop Poop:
Maro. Se strecoară din fundul tău. Nu foarte satisfăcător și nu deosebit de dureros. Provoacă o cantitate moderată de porcărie rămasă în fund pe care să o ștergi.

Quickie Dirty Poop:
Caca asta iese din fundul tău ca o rachetă. Nu doare. Cu toate acestea, ai multe de șters, deoarece interiorul fundului tău va arăta ca o fabrică ruginită dacă ar fi să te uiți înăuntru.

Quickie Happy Poop:
Iesi din fundul tau. Curat. Nedureroasă. Un bun venit de la enervantul „Winnie The Poop”

Winnie the Poop:
Se mișcă puțin. Odată ce speranțele tale se ridică, se blochează și refuză să se miște un centimetru. Va trebui să împingi ca naiba până iese Pooh. De obicei, un fel de constipație.

Caca Alamo:
Impingi si impingi. Similar cu Winnie the Poop. Odată ce acest caca iese, vezi o pietricică mică. Atunci iese un flux de diaree roșie. De obicei înseamnă că începeți să aveți diaree.

Caca rusă: (AKA Diaree)
Porcării, și porcării, și mai prostii. Nu va înceta să vină. Cea mai bună idee este să continuați să apăsați și să vă spălați la fiecare cinci minute. Se va termina în cele din urmă. Această caca este cu adevărat dureroasă și te va doare fundul câteva zile din cauza tuturor ștergerii.

Caca Peek-A-Boo:
Vei porcari. Acest caca va ateriza în apă și ar părea să coboare în gaură. Apoi va reveni constant la suprafață pentru a te enerva. Spălați rapid când este în partea de sus, sau caca va aluneca înapoi odată ce spălați.

Caca fantomă:
Vei simți porcăria târându-se afară, dar nu vezi nimic în toaletă. Uneori, o variantă de caca Peek-A-Boo.

Gassy Max:
Veți crede că este doar un fart, dar dintr-o dată va apărea o caca udă și mirositoare. În general, apare puțin înainte de Diaree.

The Professianal Poop (AKA The American Poop)
În momentul în care fundul tău se lovește de scaunul de toaletă, caca asta va izbucni din fund. Este dureros. Nu este diaree. Pur și simplu doare și nu iese mare lucru. Ține-te până când dispare.

Caca prietenoasă:
Îți iese ușor din fund. Se simte bine și este destul de curat. Aceasta este caca de vis.

Caca Titanic:
O caca masivă. Uneori numit Lincoln Log. Împingeți-l afară și gâfâi la dimensiunea lui.

Caca uriașă:
O caca uriasa. Mai mare decât viața. Sa speram pentru ce e mai bine. Dacă ai ghinion, asta îți va rupe intestinele și te va ucide. Dacă aveți noroc, acest lucru va crea o caca uriașă. Nu vă înroșiți, aduceți-i pe toți prietenii să cadă cu gura căscată și icnească la dimensiunea lui. Fa poze. S-ar putea să fi făcut un record mondial.
„Tocmai am luat o caca azi”
„Caca este maro, moale și uneori arată ca o banană”.


Al 2-lea sens al cuvântului poop

poop

Ei bine, toate aceste definiții de aici sunt destul de precise, dar mai există una pe care nu am văzut-o aici.

Caca CLIFF BAR: Această formă destul de neplăcută de caca apare numai atunci când mănânci un baton de stâncă cu unt de arahide, fără să-l speli cu apă. Mai întâi va sta în stomac ca o cărămidă timp de câteva zile, până când, în cele din urmă, acizii clorhidric ai stomacului l-au corodat suficient pentru a putea trece dureros prin intestine. După ce a mai petrecut câteva zile blocat în intestinul gros, fermentând și provocând blocaj, va trebui în sfârșit să fie expulzat. Prostia în sine are cocoloașe de arahide nedigerate și unt de arahide parțial corodat, ale cărui margini ascuțite și aspre mănâncă țesutul moale care este fundul tău. După ce bara este complet împinsă, porcăria care a fost blocată de zile întregi (care a fermentat de asemenea) se revarsă ca o supă minestrone. Mirosul general este atât de îmbătător încât corodează adesea căile nazale, aburind casa și face ca tapetul din baie să înceapă să se dezlipească. Veți avea nevoie de odorizant și dezinfectanți grei pentru a vindeca mirosul.

Așa că bea apă dacă mănânci un Cliff Bar.
Nu pot da un exemplu pentru acest caca, trebuie să-l experimentezi pentru a-l înțelege.

 


Nu știi ce înseamnă un cuvant urban? Explicația cuvantului urban
Noul dicționar explicativ al limbii române dă următoarea definitie pentru URBAN:
URBÁN urbană (urbani, urbane)
1) Care ține de urbe; propriu urbei; de oraș; orășenesc; citadin. Construcție urbană. Transport urban.
2) Care denotă politețe rafinată; caracterizat prin urbanitate. Atitudine urbană. /<fr. urbain, latina urbanus
Forme diferite ale cuvantului urban: urbană
Definiție sursă: Noul dicționar explicativ al limbii române
Din limba franceza urbain, latina urbanus.
Forme diferite ale cuvantului urban: urban-ă