Ce înseamnă PS3? Definiția urbană a cuvântului PS3

Ce înseamnă PS3? Definiția urbană a cuvântului PS3
Ce înseamnă PS3? Definiția urbană a cuvântului PS3

Primul sens al cuvântului PS3

PS3

Una dintre cele mai bune console de jocuri video, după PS2 cel mai probabil

Am uitat să menționez că Aveam GRATUIT online????! OMG Înscrie-mă TF UP

cele mai bune jocuri (coD, last of us, GTA, need for speed, uncharted etc.)
PS3 are nevoie de mai multă dragoste, este foarte subestimat. PS3 există și astăzi în multe gospodării

PS3 a fost lansat în ’06, dar oamenii nu au început să le aibă de fapt până în 2009-2011.

PS3 este un sistem de jocuri frumos, a spus nuff

„Obișnuiam să aveam un ps3 slim și apoi un super slim ps3, da, viața era bună în zilele ps3”

PS3 > Xbox 360


Al 2-lea sens al cuvântului PS3

PS3

Cel mai nou sistem de la Sony.

PlayStation 3 va folosi discuri Blu-Ray ca format media. Discurile pot stoca de până la șase ori mai multe date decât DVD-urile din generația actuală. De asemenea, va accepta formatele CR-ROM, CD-RW, DVD, DVD-ROM, DVD-R, DVD+R. De asemenea, a confirmat că aparatul va fi compatibil cu versiunea inversă până la PlayStation originală. De asemenea, va avea sloturi pentru Memory Stick Duo, un slot SD și un slot de memorie compact flash. De asemenea, va avea un slot pentru un HDD detașabil de 2,5 inci, oarecum asemănător Xbox 360.

Din cutie, PS3 va avea capacitatea de a suporta șapte controlere Bluetooth. De asemenea, va avea șase sloturi USB pentru periferice – patru în față și două în spate.

Sony a prezentat și specificațiile tehnice ale dispozitivului. PlayStation 3 va dispune de mult lăudatul procesor Cell, care va rula la 3,2 Ghz, oferind întregului sistem 2,18 teraflopi de performanță generală. Va avea 256 MB de RAM principală XDR la 3,2 Ghz și 256 MB de GDDR VRAM la 700 MHz.

Sony a dezvăluit, de asemenea, cipul grafic al PS3, RSX „Reality Synthesizer bazat pe tehnologia Nvidia. GPU-ul va fi capabil de precizie de 128 de biți a pixelilor, rezoluție de 1080p, unele dintre cele mai mari rezoluții HD din jur. RSX are, de asemenea, 512 MB de memorie de randare grafică și este capabil de operațiuni de 100 de miliarde de shader și 51 de miliarde de produse de puncte pe secundă. Are, de asemenea, peste 300 de milioane de tranzistori, mai mari decât orice procesor disponibil în comerț astăzi. Va fi fabricat folosind procesul de 90 nm cu 8 straturi de metal. RSX este mai puternic decât două plăci video GeForce 6800 Ultra, care ar costa în total aproximativ 1000 USD dacă ar fi cumpărate astăzi.

Pentru a arăta puterea grafică a PlayStation 3, Sony a prezentat mai multe demonstrații de jocuri, inclusiv o demonstrație tehnologică Unreal 3 a ceea ce părea a fi Unreal Tournament 2007. În ceea ce trebuie să vină ca o ușurare pentru dezvoltatori, Tim Sweeney de la Epic Games a fost disponibil pentru a garanta pentru PS3, spunând că este „ușor de programat” și că Epic a primit primul său hardware PS3 în urmă cu două luni. El a dovedit că demonstrația tehnologică a fost în timp real, arătând-o din nou și manipulând camera și mărind.

PlayStation 3 va avea, de asemenea, câteva funcții multimedia importante, cum ar fi chat video, acces la internet, vizualizare digitală a fotografiilor, audio și video digital

 


Nu știi ce înseamnă un cuvant urban? Explicația cuvantului urban
Noul dicționar explicativ al limbii române dă următoarea definitie pentru URBAN:
URBÁN urbană (urbani, urbane)
1) Care ține de urbe; propriu urbei; de oraș; orășenesc; citadin. Construcție urbană. Transport urban.
2) Care denotă politețe rafinată; caracterizat prin urbanitate. Atitudine urbană. /<fr. urbain, latina urbanus
Forme diferite ale cuvantului urban: urbană
Definiție sursă: Noul dicționar explicativ al limbii române
Din limba franceza urbain, latina urbanus.
Forme diferite ale cuvantului urban: urban-ă