Ce înseamnă Republicans? Definiția urbană a cuvântului Republicans

Ce înseamnă Republicans? Definiția urbană a cuvântului Republicans
Ce înseamnă Republicans? Definiția urbană a cuvântului Republicans

Primul sens al cuvântului Republicans

Republicans

Republicanii sunt unul dintre cele două partide politice dominante din Statele Unite și cel care se aderă la politicile de dreapta în general.

A câștigat sprijin convincându-i pe albii săraci că negrii săraci au beneficiat în mod disproporționat de pe urma programelor de ajutor, obținând astfel o grămadă de plutocrați aleși în funcție cu unicul scop de a reduce impozitele bogaților.

De asemenea, opuneți-vă în mod reflex oricărei politici propuse de un grup liberal în principiu.

Nu-i place reglementările guvernamentale privind afacerile. Prefer să nu avem cum să împiedicăm afacerile cu intenții rele să ne abuzeze.
Un exemplu bun (sau unul rău, în funcție de cum îl priviți) de republican este George W. Bush.

Partidul Ceaiului a votat în aproximativ 90% din timp pentru republicani, așa că orice prostie despre ei că nu sunt republicani este doar pentru ca republicanii să aibă țapi ispășitori pentru prostiile ocazionale pe care le fac.


Al 2-lea sens al cuvântului Republicans

Republicans

un partid politic care a fost inițial anti-sclavie când a fost fondat la mijlocul anilor 1800. Republicanii reduc taxele, astfel încât să poată opri cheltuielile pentru programele care au grijă de bunăstarea săracilor și a clasei de mijloc. Mulți conservatori susțin că acest lucru stimulează creșterea afacerilor și ajută la creșterea pieței de valori și a comerțului dintre națiuni. Problema este că reducerile de taxe sunt doar ajutând acea parte a economiei să se dezvolte fără a ține cont de cealaltă, ceea ce duce la zdrobirea întreprinderilor mai mici, ceea ce duce la o reducere a salariilor. Când se întâmplă acest lucru, lucrătorii câștigă mai puțin venit, ceea ce duce la scăderea nivelului de trai. când nivelul de trai scade, sunt mai puține investiții pentru viitor, deoarece finanțarea publică pentru școli aduc mai puține venituri din cauza reducerilor de taxe, ceea ce îi face pe cei care nu își permit școlile private să meargă la școli publice care nu sunt finanțate suficient de bine de guvern pentru a le menține. un anumit standard, cum ar fi ca copiii să absolve sau să facă o școală fără droguri. Când se întâmplă acest lucru, școlile publice încep să se închidă, iar studenții care nu își permit școlile private doar vând droguri sau se alătură bandelor (sau se alătură unui wal-mart, deoarece toate micile afaceri s-au închis). din cauza taxelor).Republicanii sunt si rasisti
la multe reduceri de taxe, voi vinde droguri, adică dacă guvernul nu mă va ajuta și locurile de muncă nu plătesc suficient de bine, eu îmi asigur și eu oricum pot.


Al 3-lea sens al cuvântului Republicans

Republicans

O colecție de gâște care trec vieți joase. Acești oameni pun pe bogații, interesele speciale și pe creștinismul republican pe primul loc, iar poporul american – în special pe cei săraci și vulnerabili – pe ultimul.

Tăiați impozitele pe cei bogați, ca să aibă mai mulți bani. Reduceți sprijinul social pentru oameni. Aruncă banii în gaura pentru bani de securitate. Luptă cu războaiele uleiului îmbibat de sânge. Încercați să privatizați și să distrugeți securitatea socială. Dezbraați americanii de drepturile fundamentale constituționale și ale omului. Acestea sunt câteva lucruri pe care republicanii le-au făcut.
Cum numești un autobuz plin de republicani care trec prin porțile unei închisori de maximă securitate?

Un început bun!


Al 4-lea sens al cuvântului Republicans

Republicans

Nemernicii care cred că pot conduce o națiune. Le place să vizeze democrații și pe oricine altcineva care nu este creștin. Partidul este în principal creștini albi, cărora le este frică de minorități, de bun simț, de homosexuali și îi spun Fox News Channel ce să facă. Din păcate, Statele Unite sunt pline de ei și fac partea BUNĂ a Americii (democrați, independenți, alții care nu sunt republicani) să arate rău. Se găsesc în principal în orașele mici unde agricultura este mare.
Republicanii cred că George W. Bush este următorul Isus.


Al 5-lea sens al cuvântului Republicans

Republicans

o persoană proastă dovedită. uită-te la IQ-ul mediu al statelor republicane față de democrați. Cred că există un model. statele roșii (republicane) sunt periodic mai mici decât statele albastre (democratice).
Vezi un videoclip de pe youtube. a fost dovedit, l-am văzut cu ochii mei. Statele republicane sunt mai înțelepte de inteligență…


Al 6-lea sens al cuvântului Republicans

Republicans

Partidul Republican este unul dintre cele două partide politice contemporane majore din Statele Unite; celălalt fiind Partidul Democrat. Este adesea denumit GOP, sau Grand Old Party, deși este cel mai tânăr dintre cele două partide majore. În timpul celui de-al 110-lea Congres actual, este partidul minoritar din Camera Reprezentanților Statelor Unite, iar caucusul republican constituie o minoritate în Senatul Statelor Unite. Republicanii dețin o minoritate de mandate de guvernator și controlează o minoritate de legislaturi de stat. Actualul președinte al Statelor Unite (2001-prezent), George W. Bush, este republican.

Din 1856, republicanii au câștigat 23 din cele 38 de alegeri prezidențiale, inclusiv 7 din ultimele 10; 18 dintre cei 28 de președinți ai SUA de atunci au fost republicani. După Revoluția Republicană din 1994, Partidul Republican a fost partidul majoritar în Camera Reprezentanților și aproape continuu a fost partidul majoritar în Senatul Statelor Unite din 1995 până în 2007; Partidul Democrat a preluat controlul atât asupra Camerei, cât și asupra Senatului la alegerile din 2006.
Partidul Republican este compus din conservatori fiscali, evanghelici, conservatori sociali, neoconservatori, libertari, moderati, liberali (uneori ironizați drept republicani numai cu nume sau RINO, de către republicanii mai conservatori) și republicani din cabană.

 


Nu știi ce înseamnă un cuvant urban? Explicația cuvantului urban
Noul dicționar explicativ al limbii române dă următoarea definitie pentru URBAN:
URBÁN urbană (urbani, urbane)
1) Care ține de urbe; propriu urbei; de oraș; orășenesc; citadin. Construcție urbană. Transport urban.
2) Care denotă politețe rafinată; caracterizat prin urbanitate. Atitudine urbană. /<fr. urbain, latina urbanus
Forme diferite ale cuvantului urban: urbană
Definiție sursă: Noul dicționar explicativ al limbii române
Din limba franceza urbain, latina urbanus.
Forme diferite ale cuvantului urban: urban-ă