Ce înseamnă Sean? Definiția urbană a cuvântului Sean

Ce înseamnă Sean? Definiția urbană a cuvântului Sean
Ce înseamnă Sean? Definiția urbană a cuvântului Sean

Primul sens al cuvântului Sean

Sean
Pe mine.
„Bună, eu sunt Sean.


Al 2-lea sens al cuvântului Sean

Sean
Poate părea timid la început, dar se vor dovedi a fi unii dintre cei mai deștepți, cei mai drăguți și mai uimitori băieți pe care i-ai întâlnit vreodată.

Au propriile lor probleme, dar totuși își pun prietenii pe primul loc. Poate singurul lucru rău la ei este că pot fi prea altruişti, lăsându-se să fie plimbaţi.

Nu-i lua pe acești băieți de la sine înțeles.
Persoana 1 – „Unde este Sean?”
Persoana 2 – „El îl ajută pe copilul lui Sarah să-și termine proiectul școlar”.
Persoana 1 – „El încearcă să intre în pantalonii ei?”
Persoana 2 – „Nu, el este doar un Sean autentic.”


Al 3-lea sens al cuvântului Sean

Sean
Este cel mai incredibil tip pe care îl vei întâlni vreodată. Este amabil, plin de compasiune, iubitor, înțelegător și te va respecta întotdeauna pe tine și granițele tale. De asemenea, este inteligent și amuzant și te va face mereu fericit. El va deveni prieten cu frații tăi și te va duce la cele mai bune întâlniri. Are ochi minunați, păr creț adorabil, un corp fierbinte și o voce uimitoare. Este un iubit perfect, își va face mereu timp pentru tine și îți va spune cât de mult însemni pentru el și cât de frumoasă ești în ochii lui. Sean va fi mereu acolo pentru tine și te va ajuta să treci peste durere și durere și te va face mereu să te simți mai bine în cele din urmă. El te va face să te simți atât de frumoasă, atât de iubită și în siguranță, încât vei uita că există altcineva. 🙂 A trecut prin lucruri foarte grele în viață, dar nu a lăsat asta să-i împietrească inima și vei ajunge să vrei să-l protejezi și să-l iubești pentru totdeauna. Asigură-te că, dacă ai un Sean al tău, îl ții strâns și nu-l dai drumul. Asigură-te că știe cât de mult înseamnă pentru tine și cât de fericit te face. Fii blând cu el și iubește-l așa cum nu a mai fost iubit până acum 🙂
Sean este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată”


Al 4-lea sens al cuvântului Sean

Sean
Un tip care este uimitor, amuzant și are o poftă de aventură. Da, și pula lui este atât de lungă încât se târăște pe pământ.
Omule, tipul ăla este atât de grozav, pun pariu că îl cheamă Sean!


Al 5-lea sens al cuvântului Sean

Sean
Este cel mai uimitor iubit în viață. El îți va îndeplini fiecare dorință, dorință și poruncă. Este extrem de iubitor, dulce, sensibil, blând (dar dur când contează). Este cel mai bun jucător de balet, comparabil cu Pascal Siakam. El este nebun de fierbinte, drăguț, dulce și sincer, așa că lasă moartă sexy!!!¡¡ Sean iubește câinii, mâncarea și îi place să facă caca MULT!!! Abilitățile lui de rap sunt incontestabil uimitoare și este mai mult decât talentat în practic TOTUL!!!! Cel mai probabil să fie bun la majoritatea sporturilor și este atât de bun cu copiii!!
Daca ai un Sean, tine-l!!!!! El este cel mai special cel mai bun băiat vreodată!! El te va trata ca pe o regină/prințesă și te va umple cu dragoste și afecțiune și grijă pentru tine ca nimeni altul. Sean este un mare paznic și nu va eșua niciodată să te facă să zâmbești și să te simți cald și plin de aer!
Sean este atât de sexy!!!

Sean are o PULA URIASA
SEAN este material pentru soț