Ce înseamnă sloboz? Definiția urbană a cuvântului sloboz

Ce înseamnă sloboz? Definiția urbană a cuvântului sloboz
Ce înseamnă sloboz? Definiția urbană a cuvântului sloboz

Explicația urbană a cuvântului sloboz

Spermă.
Exemplu
„Plouă cu sloboz şi n-ai umbrelă!” – Paraziţii

Exeplu de cuvant urban ¨sloboz¨
Cunoști acest cuvant urban? ¨sloboz¨

Explicatia cuvantului slang
multime de cuvinte folosite de un grup particular; jargon; argou; o caracteristica a slangului care il deosebeste, ca formare, de majoritatea gruparilor de cuvinte, notiuni si expresii folosite mai mult sau mai putin exclusivist de diverse grupuri profesionale este aceea ca este
Exemplu
„o notiune interesanta in slangul bandelor de hoti este aceea de ‘bidon’, cuvant ce desemneaza persoana care ascunde bunurile furate, asumandu-si astfel cel mai mare risc”

Cuvinte in engleza care incep cu urbane
urban legend urban migration urban myth urban pannner
urban planning urban renewal urban sprawl urban studies urban VI
urban VIII urbanely urbaneness urbanise urbanism
urbanist urbanistic urbanistically

Cuvinte in engleza care se sfarsesc cu urbane
airplane ane Brisbane Canadian fleabane cane carne Dane
inhamebane insane jane kane lane
leopard s-ane mane mbabane membreane plane strabane

Sinonimele urbane in engleza
civil civilized cosmopolitan courteous cultivated cultured debonair elegant mannerly polished refined smooth sophisticated suave well-bred well-mannered
Cateva informatii despre mediul urban
Pentru prima dată în istoria omenirii, în oraşe locuiesc mai mulţi oameni decât în zonele rurale. Europa este unul dintre cele mai urbanizate continente. Aproximativ 75% din populaţia acesteia locuieşte în zonele urbane; începând cu 2020, proporţia va fi de 80%. În consecinţă, cererea de pământ în interiorul şi în împrejurimile oraşelor devine acută; extinderea urbană reconturează peisajele şi afectează calitatea vieţii oamenilor şi mediul mai mult ca niciodată. Planificarea şi gestionarea urbană au ajuns pe prima pagină a agendei politice, transportul şi locuinţele fiind provocări cruciale.

Urban Dictionary (literalmente „dicționar urban”) este un dicționar online de limbă engleză lansat în 1999 și ale cărui definiții sunt scrise de utilizatorii de internet înregistrați pe site.Prezența sa mare se situează printre cele 1 500 de site-uri web cele mai vizitate din lume. Urban Dictionary este recunoscut drept autoritatea neoficială pentru definițiile cuvintelor argot pe internet .In 2008, revista Time l-a clasat în lista sa cu „cele mai bune 50 de site-uri”.În Urban Dictionary susține că are peste șase milioane de definiții. La, conține 7.175.897 definiții.