Ce înseamnă Snowbird? Definiția urbană a cuvântului Snowbird

Ce înseamnă Snowbird? Definiția urbană a cuvântului Snowbird
Ce înseamnă Snowbird? Definiția urbană a cuvântului Snowbird
Nu știi ce înseamnă un cuvant urban? Explicația cuvantului urban
Noul dicționar explicativ al limbii române dă următoarea definitie pentru URBAN:
URBÁN urbană (urbani, urbane)
1) Care ține de urbe; propriu urbei; de oraș; orășenesc; citadin. Construcție urbană. Transport urban.
2) Care denotă politețe rafinată; caracterizat prin urbanitate. Atitudine urbană. /<fr. urbain, latina urbanus
Forme diferite ale cuvantului urban: urbană
Definiție sursă: Noul dicționar explicativ al limbii române
Din limba franceza urbain, latina urbanus.
Forme diferite ale cuvantului urban: urban-ă

Primul sens al cuvântului Snowbird

Snowbird

Persoane în vârstă care călătoresc în Florida în lunile de iarnă. Ei ajung după Ziua Recunoștinței, merg acasă de Crăciun și se întorc a doua zi de Anul Nou și rămân până la începutul lunii aprilie.

Ei înfundă restaurantele și drumurile (conduind 20 mph sub limită) și le place să iasă în fața ta când nu e nimeni în spatele tău. Oricine va crește în centrul și sudul Floridei va avea ocazia să învețe cum arată toate plăcuțele de înmatriculare din SUA și Canada. Singurul beneficiu este că acești oameni își aduc banii și stimulează economia.
Copil: „Tata de ce s-a oprit bătrânul ăla din NY în fața noastră și a condus încet?”
Tata: „Fiule, e iarna în Florida, asta este o pasăre de zăpadă”


Al 2-lea sens al cuvântului Snowbird

Snowbird

Persoane în vârstă care se află în vacanță/invadează Florida în timpul lunilor de iarnă
O pasăre de zăpadă canadiană care vine în Florida în vacanță timp de două săptămâni cu un pachet cu 216 USD de cheltuit. Un cuplu de păsări de zăpadă în vârstă într-o mașină foarte mare s-a oprit pe US41 pe banda centrală, așteptând ca aproximativ 600 de mașini să treacă pe lângă ei, astfel încât să poată vira la stânga în Denny’s. Același cuplu în vârstă cumpără un bilet de loterie de un dolar la 7/11 și își caută prin poșetă schimbarea corectă.


Al 3-lea sens al cuvântului Snowbird

Snowbird

Orice nordic care migrează în statele sudice, și anume Florida, în lunile de iarnă. Recunoscut după obiceiurile proaste de condus, pielea palidă și accente amuzante. Păsările de zăpadă pot fi văzute adesea purtând pantofi pe plajă sau blocând traficul conducând 5 sub pe drumurile principale.
Ai văzut pasărea aia de zăpadă încercând să surfeze!? A fost mâncat complet de valul acela!

M-am dus să iau un burrito și a durat 20 de minute din cauza tuturor păsărilor de zăpadă.


Al 4-lea sens al cuvântului Snowbird

Snowbird

Un nord american care migrează în Florida în lunile octombrie până în aprilie.

O persoană în vârstă care conduce 1×10^25 prea încet și conduce un SUV uriaș și poluant acoperit cu autocolante pentru veterani de război. Și când conduc, capetele lor tind să dispară.

Cineva care se plânge de localnici doar pentru că viețile lor sunt acum învechite și lipsite de sens.

Cineva care donează sume insondabile de bani către fonduri care nu prea au nevoie de ele (btw…thx).
Dacă este sezonul păsărilor de zăpadă… de ce nu putem să-i împușcăm?


Al 5-lea sens al cuvântului Snowbird

Snowbird

Conform legendei S’uthern, există un teren la nord de linia Mason-Dixon numit „Can-o-duh” (ortografia este neconfirmată). Din acest pământ mitic unde drumurile sunt făcute din gheață și locuințe din blocuri de zăpadă compactate formate într-un dom, provine un popor care se îngrămădesc în Florida. La sosire, aceste „păsări de zăpadă” își vopsesc părul în albastru și provoacă teroare pe autostradă.
O pasăre de zăpadă într-un șoț tocmai mi-a alergat pe porcul!


Al 6-lea sens al cuvântului Snowbird

Snowbird

Argoul din Arizona (folosit în principal în Tucson și Sahuarita) înseamnă bătrâni care vin în Arizona în octombrie sau noiembrie din statele nordice pentru că se face frig. Pleacă în mai-iulie din cauza valurilor de căldură. Sunt urâți de nativii din Arizona, deoarece sunt ignoranți, egoiști și, cel mai important, lenți.
„Ah, la naiba! Aceste păsări de zăpadă-baraj sunt aici! Nemernicii ăia mici vin aici doar pentru vreme!”


Al 7-lea sens al cuvântului Snowbird

Snowbird

Bătrânii care locuiesc în statele nordice, precum New York, Michigan, Vermont, Connecticut, etc, în cea mai mare parte a anului, dar vin în octombrie, se îngrămădesc cu toții în Florida sau în statele limitrofe. Cunoscut pentru că ne umple drumurile, plajele, restaurantele, aproape oriunde vă puteți gândi. Nativii din Florida sunt cei mai buni șoferi de pe pământ, deoarece trebuie să împartă un drum cu ei și se confruntă cu obiceiurile lor de conducere, cum ar fi conducerea la jumătate din limita de viteză pe o bandă de trecere sau oprirea absolută pentru a face un viraj pe un drum aglomerat. . Singurul motiv pentru care păsările de zăpadă sunt acceptate pe scară largă aici este că majoritatea companiilor și capcanelor turistice le văd ca semne de dolar și vor cheltui cu plăcere 30 de dolari pe o cană din Florida cu numele nepoților lor pe ea. Asta e doar o fațadă, când, în realitate, majoritatea floridenilor nativi le doresc să dispară. Cu cât te apropii de un corp de apă, cu atât densitatea păsărilor de zăpadă crește. Cei mai mulți dintre ei se plâng mereu de trafic, și de cât de aglomerat este totul, când în realitate ei sunt cauza problemei. Le place să se laude cu statele lor natale și despre cum lucrurile stau mai bine în nord, dar, în realitate, nimănui de aici nu îi pasă. Ei mai cred că fără ei, economia Floridei s-ar prăbuși, când, în realitate, ar scăpa statul de capcanele turistice care îmbrățișează interstatale, lucru cu care nimeni de aici nu vrea să înceapă. În concluzie, păsările de zăpadă sunt oameni care vin în Florida în fiecare iarnă pentru a se bucura de dacă, dar se plâng de aproape orice altceva…
Exemplul 1
Floridian 1: De ce Google Maps spune că va dura o oră pentru a ajunge la mall? Acea mașină durează în mod normal 10 minute?
Floridian 2: Niște păsări de zăpadă și-au răsturnat Lincoln pe I-75 pentru că și-au trântit pauzele încercând să privească peisajul. Să mergem înapoi și să sperăm că nu s-a întâmplat același lucru în acea direcție.
Exemplul 2
Snowbird: Două ore de așteptare pentru a fi așezat la o masă?! Înapoi în Michigan, o masă ar fi fost pregătită pentru mine, soția mea Mable și cei 9 nepoți ai mei.
Toți floridienii din restaurant:
… apoi întoarce-te în Michigan…