Ce înseamnă St. Louis Rams? Definiția urbană a cuvântului St. Louis Rams

Ce înseamnă St. Louis Rams? Definiția urbană a cuvântului St. Louis Rams
Ce înseamnă St. Louis Rams? Definiția urbană a cuvântului St. Louis Rams

Primul sens al cuvântului St. Louis Rams

St. Louis Rams

The Rams a fost fondată în 1937 ca franciză NFL a Cleveland. Luptându-se la începutul existenței lor, ei au ajuns la glorie în spatele fundașului Sammy Baugh în 1945 și au câștigat o luptă strânsă pentru a revendica titlul NFL. Cu toate acestea, după sezon, echipa s-a mutat la Los Angeles. Ei au jucat pentru campionatul NFL în fiecare an, din 1949-51, câștigând coroana în 1951. În 1950, Rams s-au confruntat cu înlocuitorul lor de la Cleveland, Browns. I-au confruntat din nou pentru titlu în 1955 și au venit învinși pentru a doua oară. După locurile rare în playoff în anii 1960, ei au devenit o forță în anii 1970, cu apariții consecutive în playoff din 1973-1980. Cu toate acestea, au părut întotdeauna umbriți și au ajuns la Super Bowl doar o singură dată, o pierdere în fața celor de la Steelers în 1979. Au fost din nou impresionanți, cu 6 locuri în playoff în 7 ani, între 1983-89, dar nu au reușit să învingă competiția. pentru un titlu de conferință. Echipa sa luptat în anii după aceea și sa mutat la St. Louis pentru sezonul 1995. Echipei i-au luat câțiva ani, dar au creat o ofensă puternică care a dus-o la Super Bowl XXXIV în 1999. În acel joc, i-au învins pe Titans pe linia de poartă reprezintă prima lor victorie în Super Bowl și primul titlu din 1951. Aceasta a început o serie de 5 locuri în playoff în 6 ani, inclusiv o altă apariție la Super Bowl – o pierdere sfâșietoare în fața Patrioților în 2001 la un gol de teren în ultima secundă. În 2005, totuși, echipa s-a luptat puternic și ofensiva odată puternică a început să se estompeze.
„Dyson se aruncă spre linia de poartă, ajunge, dar s-a oprit scurt! Apărarea ține și timpul se scurge! St. Louis Rams au câștigat Super Bowl XXIV!”


Al 2-lea sens al cuvântului St. Louis Rams

St. Louis Rams

Cel mai grozav spectacol pe gazon cu o ofensă extraordinară cu legendarii RB Marshall Faulk și WR Torry Holt.
Super vizionare


Al 3-lea sens al cuvântului St. Louis Rams

St. Louis Rams

O echipă de fotbal american originară în Cleveland în jurul anului 1936 S-au mutat ulterior în Los Angeles în anii 40 și acum
O echipă de fotbal american cu domiciliul în St. Louis Missouri. Deși sub .500 timp de aproximativ 5 ani, au fost odată una dintre cele mai mari echipe ofensive din ultimii 30 de ani. În cinci ani scurti (2000-2005) au ajuns la două Superbowls, câștigând unul împotriva Philadelphia Eagles și pierzând în fața New England Patriots.

Mergând cu scorul de 8-8, cu Rookie of the Year Quarterback, Sam Bradford (Primind 44/50 de voturi), Rams ar putea fi pe drum în afara seriei lor sub .500 de sezon.

Du-te Rams 🙂
Ignorant: Hei, berbecii din St. Louis sug cocoșul, !!
Persoană inteligentă: Nu chiar, au mers 8-8 anul acesta, poate dacă ai încetat să-ți bazezi opiniile pe vechile anotimpuri, s-ar putea să fii puțin mai iluminat.


Nu știi ce înseamnă un cuvant urban? Explicația cuvantului urban
Noul dicționar explicativ al limbii române dă următoarea definitie pentru URBAN:
URBÁN urbană (urbani, urbane)
1) Care ține de urbe; propriu urbei; de oraș; orășenesc; citadin. Construcție urbană. Transport urban.
2) Care denotă politețe rafinată; caracterizat prin urbanitate. Atitudine urbană. /<fr. urbain, latina urbanus
Forme diferite ale cuvantului urban: urbană
Definiție sursă: Noul dicționar explicativ al limbii române
Din limba franceza urbain, latina urbanus.
Forme diferite ale cuvantului urban: urban-ă