Ce înseamnă WAP? Definiția urbană a cuvântului WAP

Ce înseamnă WAP? Definiția urbană a cuvântului WAP
Ce înseamnă WAP? Definiția urbană a cuvântului WAP

Primul sens al cuvântului WAP

WAP
Un termen de argou care desemnează sintagma „Păsărică-Cur ud”.
„Adu o găleată și un mop pentru această păsărică udă,
Vorbesc cu wap, wap, wap, asta este o păsărică udă”
– Cardi B


Al 2-lea sens al cuvântului WAP

WAP
Cu o Pasiune
ILYWAP – Te iubesc cu o pasiune
Iubesc această melodie WAP – iubesc această melodie cu pasiune
Urăsc acel WAP – urăsc asta cu pasiune


Al 3-lea sens al cuvântului WAP

WAP
înseamnă Pasarica Cur Umed.

WAP vine din hit-ul WAP de Cardi B și Meg/Megan Thee Stallion.
Băiete, știi că am acel WAP.


Al 4-lea sens al cuvântului WAP

WAP
păsărica și fundul umed
Ea a primit acel WAP


Al 5-lea sens al cuvântului WAP

WAP
Napolitana și clătite. ar trebui să-i spui copilului tău dacă vrea WAP mâine!;))
„Hei tată, poți să mă faci WAP, mâine?”


Al 6-lea sens al cuvântului WAP

WAP
Aripi și pizza
Mama: Hei fiule, vrei niște WAP la cină?
Fiul: da, mi-ar plăcea niște WAP
Fiica: Nu uita și de mine


Al 7-lea sens al cuvântului WAP

WAP
Când o femeie are cele mai bune organe genitale feminine pe care le-a întâlnit orice partener de-al ei. Majoritatea oamenilor compară acest lucru cu sentimentul de a fi „exagerat de umed” și tind să compare sunetul pe care îl face zona lor privată cu „mac si brânză”.
Maria se plimbă cu acel WAP!
El Știe deja că am primit acel WAP.


Al 8-lea sens al cuvântului WAP

WAP
Păsărică si fund umed

Această melodie a fost lansată pe 7 august 2020 și îi prezintă pe Cardi B și Megan Thee Stallion. Piesa și videoclipul sunt AF sălbatice și luminate.
Cardi a spus: „Pasarica si Fund umed, fă jocul de retragere slab (Ah). Macaroane într-o oală, asta e o păsărică udă, nu.”

Megan a spus: „Acum ia-ți cizmele și haina pentru această păsărică udă (Ah, ah, ah). Plătește-mi școlarizarea doar ca să mă sărut pe această păsărică udă (Mwah, mwah, mwah).”

Cardi și Megan au primit WAP, păsărică si fundul umed


Al 9-lea sens al cuvântului WAP

WAP
Închinarea și rugăciunea este tot ce ai nevoie în viață. Dedică totul închinării și rugăciunii lui Dumnezeu. Rugați-vă la niciun alt dumnezeu decât adevăratul zeu.
Această fată este foarte interesată de WAP!


Al 10-lea sens al cuvântului WAP

WAP
Prescurtare pentru punct de acces wireless. O cutie de echipamente radio cu antene în interior. uneori le poți vedea ieșind afară, alteori sunt ascunse înăuntru. Oamenii ignoranți cred că asta are legătură cu internetul. Nu este. Un WAP conectează rețeaua dvs. locală _cablată_ la una (sau mai multe) rețele wireless pe care le transmite (emite) în casa dvs. și nu are absolut nimic de-a face cu internetul. Doar că accesarea internetului este o activitate principală; orice WAP va funcționa chiar dacă nu aveți deloc conexiune la internet, iar computerele atât din rețeaua dvs. cu fir, cât și computerele fără fir și alte dispozitive etc. pot vorbi între ele prin WAP. Dacă aveți un router de internet fără fir, atunci obțineți mai multe WAP-uri și plasați-le oriunde doriți pentru a obține o rază de semnal, viteză și fiabilitate mai bune. Fă-ți o favoare. Unii ISP-uri proști mincinoși încearcă să dea seama că „au cel mai bun semnal wireless”, ceea ce este doar un gunoi și cred că toți suntem proști. Oricine poate avea o configurare LAN locală wireless bună sau proastă, este vorba doar de a obține WAP-urile bune și de a le parca în locurile potrivite, nimic de-a face cu internetul. Sarcina ISP-ului este să introducă și să iasă lucruri din casă printr-o conexiune de cupru (sau foarte rar, dacă aveți noroc, fttp „fibră până la sediul” din fibră optică). Obținerea de WAP-uri bune, mai multe dacă ai nevoie, este calea ta de ieșire din trusa infernală pe care ISP-ul tău ieftin i s-a întâmplat să ți l-a aruncat.
Doamne, acest router wireless de la TurdCo Internet este doar o grămadă de rahat. Trebuie să-mi repar modurile și să cheltuiesc o sumă mică de bani pentru a obține niște WAP-uri decente și a le pune în apropiere.