Ce înseamnă Xbox One? Definiția urbană a cuvântului Xbox One

Ce înseamnă Xbox One? Definiția urbană a cuvântului Xbox One
Ce înseamnă Xbox One? Definiția urbană a cuvântului Xbox One

Primul sens al cuvântului Xbox One

Xbox One

Cea mai recentă adăugare a Microsoft la franciza de consolă Xbox, care a fost lansată în mai 2013. Succesorul Xbox 360, One are un hardware mai performant, suport pentru rezoluții mai mari și 60 de cadre pe secundă, la fel ca (în unele cazuri ) un computer de gaming midrange. Cu o unitate grafică oarecum actualizată și 8 GB de RAM, One este un pas tehnologic față de 360.
Această consolă a fost centrul ridiculului în comunitatea de jocuri de peste șase luni, până la lansarea sa în noiembrie. Deoarece au existat preocupări tot mai mari cu privire la DRM și problemele legate de biblioteci restricționate, majoritatea consumatorilor și-au distras atenția către viitorul PS4. cu toate acestea, după lansare, One a reușit să se ridice singur ca o platformă de jocuri formidabilă. Au fost instalate peste 4,2 milioane de unități în America și sunt folosite în mod activ de către pasionații de jocuri în fiecare zi. Chiar și așa, deoarece One a surprins un număr de jucători și consumatori, este încă atacat din mai multe părți; fani dedicați Sony și cealaltă jumătate a Microsoft; PC.
Lăsând toate argumentele la o parte, One a arătat în sfârșit un anumit potențial ca o mașină de joc decentă, iar autorul este curios să vadă ce conținut devine disponibil pentru el pe măsură ce trece anul.
Man 1: My Xbox One a venit în sfârșit zilele trecute. Iubesc pasul de la ultima generație.

Barbatul 2: E tare. PS4-ul meu este și el destul de grozav. Păcat că nu avem încă jocuri cross-console.

Bărbatul 3: Nebunii, aveți console? Nenorociți de țărani. Echipamentul meu PC m-a costat doar 600 USD și jocurile mai bune decât ambele mașini tale la un loc!

Bărbatul 1 + 2: *întoarce-te și privește la unison*

Barbatul 1: Serios?


Al 2-lea sens al cuvântului Xbox One

Xbox One

O consolă subestimată pe care oamenii o presupun că este rea atunci când nu au jucat-o de fapt.
Tip: Xbox One e nasol!
Casual Gamer: Cum e nasol? Chiar l-ai jucat?
Tip: … Xbox One încă e nasol!


Al 3-lea sens al cuvântului Xbox One

Xbox One

Chestia asta va fi un eșec. Este necesar să vă conectați la Internet o dată la 24 de ore pentru a putea juca. Kinect este necesar pentru ca acesta să funcționeze. Trebuie să plătiți o taxă pentru a juca jocuri folosite. Jocurile trebuie instalate pentru a putea juca și are un hard disk care conține doar 500 GB. A fost anunțat oficial într-un stream live pe 21 mai 2013.
Aveam de gând să cumpăr noul Xbox, dar m-am răzgândit când am văzut anunțul Xbox One.


Al 4-lea sens al cuvântului Xbox One

Xbox One

Xbox One este o consolă de jocuri video viitoare de la Microsoft. Anunțată pe 21 mai 2013, este succesorul Xbox 360 și a treia consolă din familia de console Xbox. Dar nu lăsa reclamele să te păcălească. Acesta este cel mai prost sistem de joc cunoscut de om. Acest sistem de joc blochează toate jocurile folosite, așa că sunteți nevoit să cumpărați fiecare joc nou-nouț, deoarece este echipat cu Kinect 2.0, sistemul nu este niciodată oprit complet decât dacă întrerupeți alimentarea manual (Deconectați cablul de alimentare de la perete), Anumite jocuri sunt în regiune. blocat, așa că dacă locuiți în altă parte decât Statele Unite, fiți pregătit să blocați anumite jocuri și puteți uita de o rambursare, deoarece toate achizițiile sunt finale. (Însemnând că trebuie să plătiți online pentru a vă juca jocurile, chiar dacă este un joc pentru un singur jucător) și au cea mai tristă colecție de jocuri exclusive din toate timpurile.
Cumpărați un Ps4 și nu un Xbox One


Al 5-lea sens al cuvântului Xbox One

Xbox One

Următoarea consolă de jocuri Microsoft, succesoare (sau eventual învinsă) Xbox 360.
Xbox One: O să bat PS4 în pământ!
PS4: Mă întreb dacă poate primi viruși….


Nu știi ce înseamnă un cuvant urban? Explicația cuvantului urban
Noul dicționar explicativ al limbii române dă următoarea definitie pentru URBAN:
URBÁN urbană (urbani, urbane)
1) Care ține de urbe; propriu urbei; de oraș; orășenesc; citadin. Construcție urbană. Transport urban.
2) Care denotă politețe rafinată; caracterizat prin urbanitate. Atitudine urbană. /<fr. urbain, latina urbanus
Forme diferite ale cuvantului urban: urbană
Definiție sursă: Noul dicționar explicativ al limbii române
Din limba franceza urbain, latina urbanus.
Forme diferite ale cuvantului urban: urban-ă