Ce înseamnă Bad Girl? Definiția urbană a cuvântului Bad Girl

Ce înseamnă Bad Girl? Definiția urbană a cuvântului Bad Girl
Ce înseamnă Bad Girl? Definiția urbană a cuvântului Bad Girl

Primul sens al cuvântului Bad Girl

Bad Girl

O fată cu multe caracteristici de nenorociți sau proști. Sunt independente, voinice și, spre deosebire de fetele bune, fac și spun după bunul plac, deoarece nu se tem de consecințe. Singurele opinii care contează pentru ei sunt părerea lor despre ei înșiși. Ei provoacă populația și societatea feminină, deoarece sunt feroce, refuză să urmeze tendințele și își fac un nume fără a se conforma cu ceea ce societatea vede drept „drept pentru femei”.

Ei nu caută probleme, dar e ceva periculos la ea. Frumusețea lor întunecată și simțul urât al umorului îi atrage pe bărbați ca niște molii la o flacără. Faimos pentru personalitatea lor spontană/ distractivă/ vicleană, aspectul și creierul lor.

NU trebuie confundat cu skanks, sau curve, sau fete care „bea/ dracu/ și iau pastile”

Tind să fie întotdeauna mai sexy și mai atrăgătoare decât fetele bune.
Fata rea, Angelina Jolie, Rihanna, Megan Fox, Blair Waldorf, Natalia Kills, Penelope Cruz


Al 2-lea sens al cuvântului Bad Girl

Bad Girl

O fată rea este o fată extrem de îndrăzneață, protectoare cu prietenii ei, vicleană și adesea sarcastică. Ea pune Bitches blocate în locul lor și se mândrește să facă asta. Respectul și încrederea ei sunt de obicei greu de câștigat și nu are nicio problemă să înfrunte bătăușii pentru a-i proteja pe cei care i-au câștigat încrederea și respectul. Ea nu ascultă de profesori, dar nu depășește niciodată limita absolută. Ea poate fi fie inteligentă, fie proastă.

Dar multor fete rele li s-a întâmplat ceva care le-a schimbat viața, cel mai frecvent rău, așa că stai FERIT de acest subiect cu orice preț.
Omule, Liz a dispărut complet profesorul de matematică în această dimineață,… A fost grozav! Este o fată atât de rea!


Al 3-lea sens al cuvântului Bad Girl

Bad Girl

O fată rea este cineva care știe ce vrea și nu se va opri la nimic pentru a obține. nu se teme să facă și să spună ceea ce doar visează alții. ea este privită cu dispreț ca pe o fată slutty beată în societate. dar, în realitate, face ceea ce toată lumea vrea, doar are suficient curaj să facă asta. ea este viața de petrecere și nu se teme să pună o cățea în locul ei dacă trece pragul. oamenii ar putea crede că e scăpată de sub control, dar adevărul este că are un motiv pentru care face ceea ce face, pur și simplu nu știi asta.
Uită-te la fata aceea, dansează pe mese, se strecoară cu un tip și-și aruncă băutura în fata care i-a spus că este o fetiță, e o FATĂ RĂĂ!


Al 4-lea sens al cuvântului Bad Girl

Bad Girl

O fată care face orice dracu’ vrea, poate sări peste școală/băuturi în timp ce este la școală/face alte lucruri interzise
Lara F. este o fată rea


Al 5-lea sens al cuvântului Bad Girl

Bad Girl

O fată rea trăiește în toate celelalte manifestări feminine. Diferențiat de o cățea. O adevărată fată proastă este dulce, fermecătoare și inteligentă, apare când este nevoie sau doar pentru distracție. Continuă să-l vezi pe fata bună și o vei face pe fata ei rea să apară și te va bate la dracu.

Fetele rele de obicei își păstrează personajul de Fată bună în timp ce planifică în secret, inițiază și duc la bun sfârșit planuri pentru a răni, distruge și în alt mod să pună capăt celor care le stau în cale sau îi rănesc pe cei pe care îi iubesc.

Dacă ești foarte atent, s-ar putea să vezi indicii despre Fata Rău care apar în comentarii precum „Bine, bine pentru tine”, a spus cu zâmbetul dulce pe buze ca răspuns la Flexul cuiva, în timp ce ei își formulează planurile de răzbunare. Sau complimente inverse urmate de „Dar îmi place”.

Sunt cu adevărat frumoși și știu asta. Nu o țin niciodată peste alte fete mai puțin atractive. Ei știu că sunt mult mai buni decât să coboare la acel nivel.

Fetele rele sunt de obicei trezite sexual, dar asta nu înseamnă că sunt curve. Își păstrează dragostea pentru cei care o merită. De obicei sunt o doamnă pe străzi, dar un ciudat în cearșaf și cei mai buni Războinici atunci când aleg să fie.

Alții sunt adesea geloși pe cei care pot comuta înainte și înapoi: în și în afara Fetei Rău. Multe cățele le place să creadă că sunt fete proaste, dar de obicei sunt nesigure și încearcă să justifice că sunt o cățea.
„Uită-te, fata mea rea ​​iese” „încearcă-mă naibii…” „Adu-o”.


Al 6-lea sens al cuvântului Bad Girl

Bad Girl

O fată rea este o fată care face tot ce nu face o fată bună. Acum majoritatea oamenilor se întreabă, ce nu face o Fată bună? Trei lucruri de bază îmi vin imediat în minte:

1. Îmi place din spate (Fără misionar pentru această fată)

2. Prindeți tăblia de pat (Nimic precum întărirea și

împingând înapoi)

3. Înghițiți (vorbește de la sine!!!)
WOW, fata aia noua este o fata atat de proasta cu „capul bate de tăblie azz”!!!!!!!


Al 7-lea sens al cuvântului Bad Girl

Bad Girl

Aka „Cățea”, tipul de femeie care este foarte căutat de cei mai bogați negri, tineri și bătăuși din zilele noastre. Abrevierea: B ca în „frumusețe” I ca în „inteligență” T ca în „Tricker” C ca în „Fermecător” H ca în „Hothead” sau onestitate în funcție de dacă te place. În mod stereotipic, femeia din sau a fost în preajma unui mediu defavorizat sau a unui ghetou și este iluminată pe străzi. A nu fi confundat cu prostituate și poate reuși în America cooperantă prin înțelepciunea pe care a câștigat-o pe străzi. Ea a fost afiliată cu niște traficanți de droguri sau asasini, dar are un avantaj viclean și are capacitatea de a se uzura foarte bine pe o femeie bună.
Unii dintre cei mai tari muzicieni din ziua de azi precum Jay Z, August Alsina, Young Jeezy și mulți alții promulgă și venerează puii de proiect dintr-un motiv ciudat. Mulți bătăuși din zilele noastre ar putea chiar să meargă într-un campus universitar pentru a ridica o tipă drăguță credulă, doar pentru a o prezenta pe străzi, ceea ce implică un stil de viață periculos, iar acum ea s-a prost. E o FATĂ RĂĂ pe viață.

 


Al 8-lea sens al cuvântului Bad Girl

Bad Girl

Termenul „fată rea” este folosit pentru a descrie o zgură sau o curvă.
Edith: Mă îndoiesc că voi avea haine pe tine până la sfârșitul serii.

John: Ce fată rea!


Nu știi ce înseamnă un cuvant urban? Explicația cuvantului urban
Noul dicționar explicativ al limbii române dă următoarea definitie pentru URBAN:
URBÁN urbană (urbani, urbane)
1) Care ține de urbe; propriu urbei; de oraș; orășenesc; citadin. Construcție urbană. Transport urban.
2) Care denotă politețe rafinată; caracterizat prin urbanitate. Atitudine urbană. /<fr. urbain, latina urbanus
Forme diferite ale cuvantului urban: urbană
Definiție sursă: Noul dicționar explicativ al limbii române
Din limba franceza urbain, latina urbanus.
Forme diferite ale cuvantului urban: urban-ă