Ce înseamnă Bro? Definiția urbană a cuvântului Bro

Ce înseamnă Bro? Definiția urbană a cuvântului Bro
Ce înseamnă Bro? Definiția urbană a cuvântului Bro

Primul sens al cuvântului Bro

Bro

Povestitorul de povești cool; cel mai tare povestitor.
— Frumoasă poveste, frate.


Al 2-lea sens al cuvântului Bro

Bro

Ce tipă te cheamă când nu e interesată de tine. De obicei, asta se întâmplă când tocmai ești pe cale să o chemi să iasă.
Băiat: Hei, voiam să-ți spun că…
Fata: Spune-mi ce frate?
Băiat: Nu contează că e tare

 


Al 3-lea sens al cuvântului Bro

Bro

Un frate sau un prieten apropiat
Mat este fratele meu


Al 4-lea sens al cuvântului Bro

Bro

Frații sunt un tip de bărbat alb cu vârste cuprinse între 16-24 de ani. Au apărut în sudul Californiei la începutul anilor 2000, dar acum sunt răspândite în majoritatea orașelor mari din SUA și Canada. Ei se caracterizează în principal prin utilizarea frecventă a cuvântului „frate” pentru a descrie alți bărbați care de fapt nu au nicio legătură cu ei, dar pot fi remarcați prin multe alte trăsături distinctive, cum ar fi:

1. Un polo Abercrombie and Fitch viu colorat (adesea roz) purtat cu gulerul scos
2. O brățară Livestrong
3. O pălărie de camion, purtată fie pe spate, fie înclinată în lateral
4. O pereche de ochelari de soare Gino, cel mai probabil achiziționați de la Armani Exchange pentru 39,99 USD și adesea purtați în interior/pe vreme fără soare
5. Fiind prea bronzați, până la punctul în care se vede că petrec câteva zile pe săptămână la salonul de bronzat
6. Păr cu prea mult gel în el
7. Să te antrenezi tot timpul și să purtați cămăși prea strâmte pentru a face să pară că sunt mai pline decât sunt de fapt
8. Folosirea frecventă a cuvintelor „chill” și „dulce”
9. Îi place Family Guy mai mult decât Simpsons
10. Ascultând o combinație de soft rock (Jack Johnson, John Mayer, Dave Matthews), Red Hot Chili Peppers și ceva rap.
11. Blugi rupți pentru ținută formală și pantaloni de sport pentru ținută informală
12. Folosirea excesivă de apă de colonie și spray pentru corp cu topor

Există mai multe „repelente de frați” disponibile pentru tânărul obișnuit din America de Nord:

1. Ascultând thrash metal, grunge metal sau rock clasic
2. Folosind cuvinte mai lungi de șase litere
3. Stai departe de Laguna Beach, Malibu sau orice alte orașe cu nume care sunt imprimate pe cămășile Hollister
Frate #1: Frate, hai să ne relaxăm la Laguna Beach frate, dar mai întâi trebuie să lucrăm la bronzul nostru, frate, am auzit că Lauren Conrad va fi acolo frate.

Frate #2: Dragă frate, sună răcoritor frate, hai să facem asta frate.


Al 5-lea sens al cuvântului Bro

Bro

Tipii cu care stai în mod constant
Îmi pare rău dragă, sunt cu frații în seara asta


Al 6-lea sens al cuvântului Bro

Bro

18-25 de ani bărbați albi din clasa medie superioară care frecventează universități și sunt de obicei membri ai fraternităților. În timpul liber, le place să joace sporturi cum ar fi ultimate frisbee, lacross, flag football, pescuit și volei pe plajă. Ei cunosc majoritatea sporturilor pentru spectatori și participă în mod regulat la evenimente sportive. Frații sunt adesea implicați activ în fotbalul fantastic și vor forma ligi cu alți frați. Le place să participe la petreceri din suburbii și la petreceri de frați și sunt pricepuți la majoritatea jocurilor de băutură. De asemenea, au un gust destul de rafinat pentru berea bună și își permit să o bea mai des decât alții de vârsta lor, dar totuși trebuie să recurgă la bere ieftină uneori. Frații se bucură de prezența femeilor atrăgătoare, dar se mulțumesc și cu pur și simplu „broing out”. Mărcile de îmbrăcăminte preferate includ polo, vinyard vine, jcrew și Lacoste. Pantalonii scurti includ culori vii, madras, creaturi, seer-suckers și clasicele kaki. Încălțămintea constă în cea mai mare parte din șlapi, șlapi și alergători Asics. Pălăriile cu boruri pre-răzite sunt populare, la fel ca ochelarii de soare Costa Del Mar cu smecheri. Trupele Bro includ Dave Matthews, OAR, Incubus, Jack Johnson, Dispatch și Sister Hazel. Bros conduc SUV-uri și camioane și, contrar credinței populare, nu le ridică întotdeauna, iar atunci când o fac, liftul depășește rar 4 inci. Colegiile superioare din sud conțin cei mai mulți colegi. Aceste școli includ Vanderbilt, University of Virginia, Southern Methodist University și Duke. Majoritatea școlilor SEC sunt frate, iar Universitatea din Texas și Notre Dame sunt, de asemenea, excesiv de frate. Frații sunt conservatori în afilierea lor politică și au un sistem de valori destul de puternic, deși sunt adesea imaturi în acțiunile lor. Mulți oameni ar considera frații rasiști, dar ei pot tolera de fapt negrii bine vorbiți sau respectabili care încearcă să se asimileze în societatea de masă. Anumite nume sunt mai frate decât altele. Numele care sunt de obicei prenume, cum ar fi Ryan, și numele de familie care sunt verbe, cum ar fi Rush, sunt frate.

Concepții greșite comune:
-fratii nu conduc neaparat camioane ridicate

-frații nu sunt roși sau gunoi albi și chiar caută studii superioare, dacă nu din alt motiv decât că părinții își permit.

-CĂMĂȘILE CELEBRE NU SUNT FRATELE

-Broșii nu sunt șobolani de sală; le place să se antreneze, dar nu sunt excesiv de mari

– Frații nu se comportă de gangster în niciun fel, în afară de a-și bate joc de cultura neagră. Se pot, totuși, să se bucure de muzică rap ocazional

Da, tipul acela de la casa Beta era cu siguranță un frate.


Al 7-lea sens al cuvântului Bro

Bro

O persoană care ți-ar da cămașa de pe spate dacă nu vrea să o mai poarte. Un frate este o persoană care se va apleca pe spate pentru a te ajuta să apleci pe cineva pe spate. Pe scurt, un frate este un tovarăș de-o viață în care poți avea întotdeauna încredere că va fi acolo pentru tine, cu excepția cazului în care se întâmplă altceva.
Chiar m-ai ajutat să scap dintr-o problemă. Tu ești fratele meu pentru tot restul timpului.


Al 8-lea sens al cuvântului Bro

Bro

În primul rând, un frate nu este ceea ce este portretizat de „Brorape” de Derrick Comedy, iar un frate cu siguranță nu este un rasist de gunoi alb care nu face altceva decât să conducă „un camion ridicat sau motociclete”. și purtați celebru și chestii de genul ăsta. De asemenea, nu poartă vizor, nici hibrizi hippie rockin birkenstock. Un frate este în general un copil alb, dar cu siguranță există frați afro-americani sau hispanici, care au aproximativ 16-25 de ani. În mare parte din New England și Long Island. Lax sau hochei este popular printre frați, în special pe Coasta de Est, unde locuiesc adevărații frați. Pot fi văzuți pantofi legănați cu șosete înalte, mai populare la Laxers, pantaloni scurți cargo sau kaki de la Ralph Lauren, J. Crew și Hollister, dar cu siguranță există și alte companii, blugi dacă nu pantaloni scurți de la diverse companii, diverse tricouri, nu de obicei polouri și hanorace (în funcție de sezon) care pot avea tendința de a fi rupte la mijloc, acolo unde gluga se întâlnește cu hanoracul. Long Island și New England sunt destul de populate cu acești frați, datorită prevalenței Lax, Hochei, Baseball și popularității plajelor. La orice plajă poți găsi niște tipi care lovesc valuri pe tot parcursul anului. Ei fie sfărâmă setul, fie sunt zdrobiți.
Cam asta este, frate.
Bro A: Omule, m-am săturat de toate aceste stereotipuri retardate ale fraților de aici.

Bro B: Da frate, mă gândeam la același lucru.


Nu știi ce înseamnă un cuvant urban? Explicația cuvantului urban
Noul dicționar explicativ al limbii române dă următoarea definitie pentru URBAN:
URBÁN urbană (urbani, urbane)
1) Care ține de urbe; propriu urbei; de oraș; orășenesc; citadin. Construcție urbană. Transport urban.
2) Care denotă politețe rafinată; caracterizat prin urbanitate. Atitudine urbană. /<fr. urbain, latina urbanus
Forme diferite ale cuvantului urban: urbană
Definiție sursă: Noul dicționar explicativ al limbii române
Din limba franceza urbain, latina urbanus.
Forme diferite ale cuvantului urban: urban-ă