Ce înseamnă best friend? Definiția urbană a cuvântului best friend

Ce înseamnă best friend? Definiția urbană a cuvântului best friend
Ce înseamnă best friend? Definiția urbană a cuvântului best friend

Primul sens al cuvântului best friend

best friend

Cel mai bun prieten este cineva care este acolo pentru tine în orice fel. Este cineva care te ascultă și te înțelege. Pe cineva pe care o puteți suna oricând pentru orice simțiți că trebuie să „spuneți” sau să „escape”. Este cineva care va apărea pentru tine în momentele în care ai cea mai mare nevoie, îți va păstra secretele aproape și cineva în care poți avea încredere în viața ta. Te vor sprijini în orice decizie pe care o iei chiar dacă le este greu. Este cineva care este acolo pentru tine cât de mult poate și care face și spune tot ce poate pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit în perioadele de pauză. Poți fi sinele tău COMPLET și total în jurul acestei persoane, fără a te simți inconfortabil. Poți să spui sau să faci orice, iar relația ta nu se schimbă niciodată. Cineva care literalmente se simte trimis din cer pentru a-ți face viața mult mai ușoară. Cineva care va face aproape orice pentru tine, așa cum ai face tu pentru ei, și cineva care te iubește, indiferent ce fel de prostii faci. Această persoană își va dori întotdeauna tot ce este mai bun pentru tine, așa cum și tu vei dori întotdeauna pentru ei. Și oricât de mult se schimbă oamenii, dragostea ta cu un adevărat cel mai bun prieten nu va dispărea niciodată prin toate fazele vieții și problemele care vin odată cu ea.
Când trec prin momente grele, există o singură persoană care este acolo pentru mine indiferent de ce și asta mă face de fapt mai bun, acesta este cel mai bun prieten al meu.


Al 2-lea sens al cuvântului best friend

best friend

Cineva în care ai încredere totală.

Cineva cu care îți faci pipi la pantaloni râzând.
Cineva pe care să arăți urât în ​​jur.
Cineva care îți laudă burpurile.
Cineva care poate să-ți ia lucrurile fără să te întrebe.
Pe cineva pe care îl găsești acasă înaintea casei tale.
Cineva în care mama ta are încredere.
Cineva care te enervează ca nimeni altul.
Cineva pe care oricum iubesti.
Cineva care ajută doar fiind acolo.
Cineva care te poate pune la loc.
Cineva care știe lucruri despre tine pe care nici măcar nu le știi.
Cineva pe care îl cunoști va mai fi acolo după o luptă.
Cineva care te completează.
Cineva care ridică la al doilea inel.
Cineva cu care ți-ai planificat viitorul.
Cineva care doar știe.
Cel mai bun prieten: Cineva la care te gândești acum


Al 3-lea sens al cuvântului best friend

best friend

Prietenul pe care îl favoriți față de toți ceilalți prieteni.
Ești cel mai bun prieten al meu, am doar unul pentru că cel mai bun înseamnă unul.


Al 4-lea sens al cuvântului best friend

best friend

O persoană în care poți avea încredere. Cineva care va fi acolo pentru tine indiferent de situație. Cineva căruia îi pasă de tine. Cel mai bun prieten nu va vorbi gunoaie la spatele tău, nu te va minți sau despre tine.
Îmi iubesc cea mai bună prietenă pentru că pot întotdeauna să am încredere în ea că va fi acolo pentru mine atunci când am nevoie de un umăr pe care să plâng.


Al 5-lea sens al cuvântului best friend

best friend

Cel mai bun prieten este cineva în care poți avea încredere și în care poți să nu renunți niciodată. Sunt cineva care va fi alături de tine până la ultima ta suflare. Să ai cel mai bun prieten este cel mai bun cadou pe care l-ai putea cere vreodată. Ei sunt singura persoană care te înțelege atunci când ești jos. Ești mereu alături, indiferent de ce! Chiar și atunci când lupți, te compensezi mereu la 5 secunde după 🙂 Un singur secret… Nu-i lăsa niciodată să plece, vor fi mereu acolo pentru tine!
Fata 1: OMG! Am această bestie sau dacă vrei să-i spui cea mai bună prietenă, este atât de uimitoare!

Fata 2: Oh, ce frumos, aș vrea să am o bestie.


Al 6-lea sens al cuvântului best friend

best friend

Cineva care vrea să fii mereu fericit, indiferent de cum se întâmplă,

Cineva care va fi mereu lângă tine,

Cineva căruia să-ți poți încredința viața.

Cineva care, oricât de grea devine, nu merge niciodată.

A avea un prieten adevărat, este o legătură și mai puternică decât a fi căsătorit.
Sunt două dimineața, tocmai ai avut cel mai rău coșmar din viața ta, nu poți dormi și te-ai trezit serios, îți suni cel mai bun prieten și ea/el te-ar putea calma cu foarte puține cuvinte.


Al 7-lea sens al cuvântului best friend

best friend

Cei mai buni prieteni sunt oameni foarte speciali în viața ta. Ei sunt primii oameni la care te gândești când îți faci planuri. Ei sunt primii oameni la care te duci când ai nevoie de cineva cu care să vorbești. Le vei suna doar pentru a vorbi despre nimic sau despre cele mai importante lucruri din viața ta. Când ești trist, ei vor face tot posibilul să te înveselească. Ei oferă cele mai bune îmbrățișări din lume! Ei sunt umărul pe care să plângi, pentru că știi că le pasă cu adevărat la tine. În cele mai multe cazuri, ar lua un glonț pentru tine, pentru că ar fi prea dureros să te uiți rănit.

2 Cele mai bune prietene: Ei fac toate lucrurile fetite împreună, nimeni nu spune nimic.

2 Cei mai buni prieteni băieți: Ei fac toate chestiile băieților împreună, nimeni nu spune nimic.

1 Băiat + 1 Fată Cei mai buni prieteni: Ei fac lucruri pentru băieți și fete, Oamenii spun multe lucruri
Uită-te la Stu și domnișoara, sunt cei mai buni prieteni răi, el trebuie să-i placă pentru că băieții și fetele nu pot fi doar cei mai buni prieteni………. Vom vedea.

Gun Man: O să-l ucid pe cel mai bun prieten al tău, domnișoară
Stu: Nu, ia-mă în schimb!


Al 8-lea sens al cuvântului best friend

best friend

Sunt loiali și de încredere. Nu vor fi spus niciun cuvânt împotriva ta. Te înveselesc. Nu poți să nu râzi de ei chiar și atunci când sunt iritante. Le spui chiar și cele mai adânci secrete ale tale și ei nu Nu vă judecați. Vă insultați unul pe celălalt și niciunul nu este jignit pentru că niciunul dintre voi nu o spune serios. ÎNTOTDEAUNA vă susțineți unul pentru celălalt. Ei pot sta la telefon ore în șir fără să spună nimic. Nu se vorbesc niciodată despre tine. Oricine te rănește VA suferi. Te poți plânge pentru că le pasă de fapt. Te ascultă. Ei sunt prima persoană la care te gândești când îți faci planuri. Sunt prima persoană la care mergi când ai nevoie de cineva cu care să vorbești. Urăsc aceleași cățele pe care le urăști pe care le urăști. Nu judecă. Îți îmbrățișează. Întotdeauna vrei să fii cu ei. Nu poți să stai 10 zile fără să le trimiți măcar mesaje. Le prețuiești cel mai mult părerea. Îi iubești și îi respecți ca pe familie. Îți spun ceea ce trebuie să auzi. Îți susțin deciziile. Poți să fii mereu în preajmă și să nu primești niciodată sătul de ei. Vă spuneți unul altuia tot ce se întâmplă în viață. Ei vă cunosc mai bine decât vă cunoașteți pe voi înșivă. Vă iartă întotdeauna, indiferent cât de rău ai greșit. Sunt prima persoană pe care trebuie să o vezi și să o îmbrățișezi când ceva bun /se întâmplă tragic. De multe ori împărțiți o casă și o familie cu cel mai bun prieten al vostru. Vă iubiți unul pe celălalt în ciuda tuturor defectelor voastre. Aceștia se comportă ca un complet retardat în jurul tău și te comporți mereu nebun în preajma lor. Vin înaintea oricui, chiar și prietenul/gf .V-ați lua un glonț unul pentru celălalt.Vor avea întotdeauna timp pentru voi.
Ollie: „Lily, ești un bimbo absolut!”
Lily: „Taci din gură, ticălosule!”
Ollie: „Suge-mi pula!”
Lilly: „Nu vreau gudron de SIDA”
*nimeni nu este jignit pentru că totul sunt glume
Georgia (alias cățea): „Taci din gură Lilly! Toată lumea știe că ești adoptată. Părinții tăi nici măcar nu te-au vrut prin preajmă și nici noi, așa că ne-am dracu!”
^^* prea departe!
Ollie: „Lasă-l pe cel mai bun prieten al meu în pace! Părinții ei au ales-o și o iubesc, spre deosebire de ai tăi care s-au blocat cu tine. este de fapt o scrisoare de scuze de la durex!
Lilly: „Ai vrea niște gheață pentru acea arsură?”
* Georgia se încruntă și pleacă

Cei mai buni prieteni se susțin unul pentru celălalt.


Nu știi ce înseamnă un cuvant urban? Explicația cuvantului urban
Noul dicționar explicativ al limbii române dă următoarea definitie pentru URBAN:
URBÁN urbană (urbani, urbane)
1) Care ține de urbe; propriu urbei; de oraș; orășenesc; citadin. Construcție urbană. Transport urban.
2) Care denotă politețe rafinată; caracterizat prin urbanitate. Atitudine urbană. /<fr. urbain, latina urbanus
Forme diferite ale cuvantului urban: urbană
Definiție sursă: Noul dicționar explicativ al limbii române
Din limba franceza urbain, latina urbanus.
Forme diferite ale cuvantului urban: urban-ă