Ce înseamnă Flushing? Definiția urbană a cuvântului Flushing

Ce înseamnă Flushing? Definiția urbană a cuvântului Flushing
Ce înseamnă Flushing? Definiția urbană a cuvântului Flushing
Nu știi ce înseamnă un cuvant urban? Explicația cuvantului urban
Noul dicționar explicativ al limbii române dă următoarea definitie pentru URBAN:
URBÁN urbană (urbani, urbane)
1) Care ține de urbe; propriu urbei; de oraș; orășenesc; citadin. Construcție urbană. Transport urban.
2) Care denotă politețe rafinată; caracterizat prin urbanitate. Atitudine urbană. /<fr. urbain, latina urbanus
Forme diferite ale cuvantului urban: urbană
Definiție sursă: Noul dicționar explicativ al limbii române
Din limba franceza urbain, latina urbanus.
Forme diferite ale cuvantului urban: urban-ă

Primul sens al cuvântului Flushing

Flushing

Acțiunea de a bea foarte repede și de a consuma o cantitate mare de lichid. Poate fi bere sau lichior sau ambele simultan. În comparație cu apa de spălare a toaletei.
La naiba, uită-te la Dan, copilul ăla spăla beri.


Al 2-lea sens al cuvântului Flushing

Flushing

Cartier mare din North Queens. Cartierul este împărțit în diferite secțiuni. Flushing Auburndale și est, care constă dintr-o zonă de lux suburbană albă/europeană, dealul Murray, care constă din rezidenți semi-suburbani coreeni și albi, și fluxul în centrul orașului/vest, care este o zonă urbană cu venituri mici sau medii, cu un asiatic mare (chineză, coreeană, filipineză). ) rezidenți, precum și rezidenți de lungă durată ai rezidenților latino-americani, afro-americani și indieni paskistani și afgani. Există, de asemenea, unele rămășițe ale rezidenților albi pe termen lung (italiani, evrei/ruși și irlandezi). Există, de asemenea, o mișcare curentă a tinerilor profesioniști urbani și a studenților albi ai colegiului (queens college) care se mută în zonă din cauza chiriei mici și a gentrificării în continuare a zonei. Asiaticii au venit în zonă în număr mare în anii 1990. Asiaticii reprezintă aproximativ 50 la sută din populație și cresc din cauza monopolului afacerilor și a controlului chiriilor, care elimină rezidenții hispanici, indieni și negri și reduc și mai mult această populație. Crima de la afluxul mare de asiatici americani a scăzut dramatic în cartierul din centrul orașului. Supradezvoltarea curgerii în centrul orașului a fost o problemă încă din anii 1990, când oamenii de afaceri asiatici au început să se asocieze cu dezvoltatorii orașului pentru a construi apartamente de lux și a monopoliza afacerile în zona principală a cartierului (str. principală). Unul câte unul, au început să elimine numărul mare de rezidenți pe termen lung (latini, europeni, negri și arabi/indieni), precum și să preia toate afacerile, închizând majoritatea afacerilor de lungă durată din zonă, înlocuindu-le cu asiatice. afacerilor. Acum, cu noul plan de dezvoltare Willets Point propus de primarul Bloomberg, gentrificarea și „curățarea rasială” a negrilor latini și a indienilor de înroșire va fi completă, eventual chiar scăpând de proiectele de locuințe publice (case Bland) pentru a gentrifica complet zona. Cartierul s-a schimbat dramatic și la fel sunt multe altele din nyc
Viitorul înroșirii în centrul orașului este yuppie, studenți albi și rezidenți asiatici de lux, nu cum era înainte cu o COMUNITATE diversă cu AFACERI DIVERSE (nu mai există).


Al 3-lea sens al cuvântului Flushing

Flushing

Una dintre cele mai mari zone din Queens, cu o mare populație coreeană situată în „Downtown Flushing”, o mare populație Heseitc în Kew Garden Hills, Flushing Meadow Park, unul dintre cele mai mari parcuri din Queens și casa acelor Mets.
Nu devine mult mai bine decât Flushing


Al 4-lea sens al cuvântului Flushing

Flushing

Un oraș foarte interesant din cartierul Queens, NY. După ce am locuit aici de 12 ani buni, pot spune cu siguranță că populația asia-americană este mare și stăpână, cu Main Street practic supraîncărcat cu tot felul de magazine coreene. Roosevelt Avenue, care intersectează Main Street, este locul unde pornește faimosul tren 7 și se termină mai târziu în Times Square. De asemenea, face opriri la CitiField, noua casă a New York Mets. Pe lângă populația mare din Asia, aici trăiesc și o mulțime de hispanici/latinos, albi și negri, așa că nu ești niciodată singur. Flushing găzduiește, de asemenea, un important nod de autobuz, care face călătoria cu atât mai ușoară și mai interesantă, cu ruta de autobuz mergând până la Ridgewood la Little Neck (sau Long Island). Rata criminalității este destul de scăzută și pe aici, așa că nu vă speriați să vizitați din când în când. Sigur, parcul P.S 20 este o întâlnire comună pentru mulți adolescenți, dar sunt cool. De asemenea, găzduiește și cel mai vechi liceu din New York.
Odată ce te obișnuiești cu asta, Flushing nu este un loc rău!


Al 5-lea sens al cuvântului Flushing

Flushing

partea de matci unde traieste 99% din populatia asiatica; de asemenea, găzduiesc casele blânde și simple, care sunt singurele proiecte cu rezidenți asiatici.
este mai probabil să fii murdărit de un gangster chinez decât de unul negru.