Ce înseamnă ricer? Definiția urbană a cuvântului ricer

Ce înseamnă ricer? Definiția urbană a cuvântului ricer
Ce înseamnă ricer? Definiția urbană a cuvântului ricer

Primul sens al cuvântului ricer

ricer

(Ricer: din cuvântul latin Ricarius care înseamnă a suge tot ce încerci)

O persoană care face modificări inutile mașinii sale de import cel mai adesea (de unde și termenul „orez”) pentru a o face (în mare parte să arate) mai rapid. Cele mai frecvente modificări sunt (dar fără a se limita la):

– Evacuare uriașă care nu are niciun scop decât să facă mașina mai tare
– Spoiler mare pe spate, care arată ca ceva făcut de Boeing pentru 747
– O mulțime de autocolante ale companiei after-market din care nu au piese, dar trebuie să fie cool
– Jante scumpe care de obicei costă mai mult decât mașina în sine
– Bodykit pentru a face mașina să pară mai jos, de obicei accentuată cu sârmă de pui
– Lumini spate clare și semnale de colț
– O „admisie de performanță” – un tub care alimentează cu aer rece motorul lor, situat de obicei în zone cu căldură excesivă (în spatele sau deasupra motorului)
– Majoritatea acestor mașini cu orez (a.k.a. rachete de orez sau arzătoare de orez) sunt din import; Honda Civics, Accords, Integras, CRX-uri, RSX-uri, Del Sols Mitsubishi Eclipses, Lancers, Subaru Imprezas, cu toate acestea sunt unele domestice precum Chevrolet Caviliers, Dodge Neons, Ford Focus; mașini mici, lente, economice concepute special pentru a merge încet. Vă rugăm să rețineți că unele Supras, Skylines, WRX și alte importuri de performanță superioară sunt concepute pentru a merge rapid și, prin urmare, nu sunt întotdeauna considerate orez. Depinde cu adevărat de gravitatea cazului.

„Ricerul” încearcă să-și facă mașina „performantă” adăugând modificările enumerate mai sus. Acești oameni nu se limitează la niciun grup etnic sau culoare, totuși diferite grupuri etnice sunt cunoscute pentru anumite stiluri.
Honda Civic cu spoilere mari și vârfuri de evacuare de 4″ sunt considerate a fi motociclete.


Al 2-lea sens al cuvântului ricer

ricer

O mașină lentă, cu upgrade-uri cosmetice excesive.
Rob Torre și Keith Bruni conduc piloti.


Al 3-lea sens al cuvântului ricer

ricer

orice persoană care cheltuiește mai mulți bani pentru a-și face mașina să pară că merge repede decât cheltuiește pentru a o face de fapt să meargă repede.

De obicei, oameni care încearcă să intre în scena de import tuning după ce au urmărit de prea multe ori rapid și furios. Nu neapărat oricine care merge și cumpără un bodykit, pentru că unii dintre aceștia chiar scad rezistența, măresc răcirea etc., cum ar fi pe marginea voalului și alte chestii, doar scăpări nebunești care nu fac nimic al naibii, decât poate crește forța aerodinamică, dar dacă ai un Mașină FWD, un spoiler doar te va face să mergi mai încet. De asemenea, dacă ai idee cum funcționează mașinile, ai realiza că într-adevăr nu are rost să faci o mașină să arate rapid dacă nu poate merge repede, iar dacă nu înțelegi cum funcționează mașinile sau nu-ți pasă, nu ai nicio treabă. chiar pretinzând că fac parte din scena tunerului.
Billy și Bobby au amândoi 6000 de cheltuit pentru mașina lor. Billy o investește în lucrări de suspensie și motor, iar Bobby cumpără un kit de caroserie „bolnav” și niște jante „strânse”. Așadar, Billy are o mașină rapidă care va surprinde pe oricine dorește să o concureze, iar Bobby se întoarce acasă, deoarece trusa lui „bolnavă” a blocat aerul la motor.
Îl poţi observa pe ricer?


Al 4-lea sens al cuvântului ricer

ricer

Când un idiot (vezi: retardat, prost) decide să ia o mașină (străină sau domestică) și încearcă să o facă să pară rapid. Mașina nu va câștiga cu adevărat nicio CP sau performanță, dar va câștiga numeroase autocolante și vopsea galbenă. Poate fi identificat prin unul dintre următoarele:
1. Sunetul unui fart puternic într-o cutie de cafea.
2. Pata galbenă cu un raft de cărți pe portbagaj care se află la 1/4 de milă în spatele mașinilor reale.
3. O Honda care are „modificări de performanță”, cum ar fi autocolante, hamuri pentru scaune și un stingător de incendiu la vedere (doar în cazul în care lucrurile iau foc când ating 40 mph).
4. Un șofer care susține că mașina lui are 100 CP pe litru, dar nu va recunoaște faptul că mașina lui are un cuplu total de 43 ft/lbs.
Răcerii sunt niște ciucuri.


Al 5-lea sens al cuvântului ricer

ricer

Ricer – Orice persoană care adaugă modificări fără gust unui automobil perfect normal.
Nu suntem anti-import…
Suntem anti-idioti……

www.anti-rice.com


Al 6-lea sens al cuvântului ricer

ricer

O persoană care are o mașină japoneză care a fost făcută să meargă rapid și să se descurce bine (Skyline, S2000, Impreza, RX7, chiar și Miata) și o face să meargă mai repede și să se descurce mai bine, fără a o face să pară urât, nu este un ricer.

Persoană care are o mașină japoneză (de obicei, deși se știe că autovehiculele au scos mașinile americane și europene) (cum ar fi Civic), care a fost făcută să meargă încet și face ca mașina să arate incredibil de urâtă prin intermediul „kiturilor aero”. care sunt ineficiente/în detrimentul aerodinamicii mașinii este un ricer. Această persoană ar fi putut instala, de asemenea, un „sistem de evacuare” care elimină toată contrapresiunea, inclusiv contrapresiunea de care are nevoie motorul, ceea ce provoacă reacție inversă, pierderea cuplului și infama notă de evacuare „păși într-o cutie de cafea”. Mai mult, această persoană ar fi putut instala un set de jante comic mari, învelite cu anvelope aproape inexistente, eliminând tot peretele lateral și conferind mașinii calitățile de rulare ale unei suspensii sparte. Coborârea ar fi putut fi efectuată prin tăierea arcurilor, ceea ce reduce înălțimea de rulare prin înmuierea arcurilor, ceea ce, la rândul său, face arcurile mai puțin inutile. Acesta este motivul pentru care pilotii trebuie să încetinească până la 2 mile pe oră pentru scăderi de viteză pentru a evita atingerea fundului.

Adevărata caracteristică a unui motociclist este că au fost efectuate puține modificări utile la motor.
Un non-ricer poate avea un mic spoiler pentru forța aerodinamică din spate pentru a uniformiza distribuția greutății și pentru a crește stabilitatea la viteză.

Un pilot are atât de multe „kit-uri aero”, încât există o rezistență care încetinește mașina, sau forța aerodinamică care intră în viteză nu va lăsa mașina să accelereze.


Al 7-lea sens al cuvântului ricer

ricer

forma 1. substantiv – o persoană care ia o mașină (indiferent de marcă) pune mai mulți bani în jante/kit de caroserie/nuanță/ etc decât face pe piesele de performanță. de obicei încearcă să evite eticheta „ricer” adăugând o admisie de aer rece și o cupă pentru capotă. va provoca în mod idiot orice mașină (inclusiv mașini de poliție) la cursa de tragere pentru că ei cred că „călătoria” lor este rapidă.

forma 2. substantiv – o mașină care abia reușește să facă sfertul de milă în mai puțin de 20 de secunde, lovește 0-60 în 9 secunde pentru că cântărește 1000 de lire sterline, dar arată ca un f16. NU confundați această mașină cu un f16… pentru că f16-urile pot depăși 90 mph fără să se defecteze pe autostradă
„toți băieții și fetițele au privit uimiți în timp ce Honda Civic din 1992 a lui Bobby a oprit lângă o Honda Civic din 2006. Bobby a provocat-o pe bătrâna de la volan la o cursă de rezistență, turațindu-i motorul de două ori. ea a acceptat repede. , și când s-a aprins semaforul verde, s-au oprit. Cu un „bum” puternic, racheta lui Bobby a aruncat înapoi un nor de albastru și l-a pierdut în cursa de drag și, mai important, i-a câștigat eticheta „ricer””.

 


Nu știi ce înseamnă un cuvant urban? Explicația cuvantului urban
Noul dicționar explicativ al limbii române dă următoarea definitie pentru URBAN:
URBÁN urbană (urbani, urbane)
1) Care ține de urbe; propriu urbei; de oraș; orășenesc; citadin. Construcție urbană. Transport urban.
2) Care denotă politețe rafinată; caracterizat prin urbanitate. Atitudine urbană. /<fr. urbain, latina urbanus
Forme diferite ale cuvantului urban: urbană
Definiție sursă: Noul dicționar explicativ al limbii române
Din limba franceza urbain, latina urbanus.
Forme diferite ale cuvantului urban: urban-ă