Ce înseamnă high? Definiția urbană a cuvântului high

Ce înseamnă high? Definiția urbană a cuvântului high
Ce înseamnă high? Definiția urbană a cuvântului high

Primul sens al cuvântului high

high

Starea în care mă aflu acum. Pentru cei 5 oameni care nu s-au drogat niciodată, voi încerca să le explic. la început, înainte să fii cu adevărat mare, devii cu adevărat amețit și vei râde la cel mai mic lucru. de asemenea, vă puteți aminti lucruri aleatorii și le împărtășiți fără rost. Când ești mare, se simte foarte mult ca visul tău. când ești treaz, poate fi greu să-ți amintești ce s-a întâmplat când erai drogat, la fel cum este greu să-ți amintești un vis după ce te trezești. când ești mare, viziunea se încurcă. unii oameni o compară cu vizionarea ta într-un cinematograf. de exemplu, dacă ați pornit televizorul în timp ce sunteți în stare de mare, poate părea că sunteți într-un cinematograf și vizionați un film în care vă deschideți un televizor la persoana întâi. de asemenea, vezi lucrurile dintr-o perspectivă diferită. dacă ești suficient de sus, propria ta casă poate părea complet diferită! muzica se aude și într-o perspectivă diferită. poate părea că muzica te înconjoară. Îmi place să o descriu ca fiind „în muzică”. Muzica diferită poate avea efecte diferite asupra ta. rock-ul de la vechea școală te poate face să te împiedici sau să înnebunești. rap-ul te poate face freestyle mai bun decât ai crezut vreodată posibil. techno poate suna cool. echilibrul si coordonarea ta sunt afectate atunci cand esti mare. te miști frecvent și aproape că cazi dacă ești suficient de sus. sarcinile simple (cum ar fi tastarea asta) pot fi mult mai dificile atunci când ești drogat. de asemenea, vizionarea lucrurilor poate fi diferită, în special lucruri animate. Recomand cu tărie să urmăriți animatrixul în timp ce sunt mari pentru a afla despre ce vorbesc. Am încercat tot posibilul să explic că sunteți drogat, dar într-adevăr singura modalitate de a înțelege este să vă drogați. Așa că, pentru voi cinci care nu v-ați drogat niciodată, mergeți să luați multă iarbă și fumați-o acum! Notă: odată ce ați fumat iarbă de ceva vreme, poate fi foarte greu să obțineți starea pe care am descris-o.
Am luat o lovitură din acel dro din bongul gravitațional și am fost în stare de mare!


Al 2-lea sens al cuvântului high

high

Senzația pe care o ai după ce ai fumat dulce și dulce Mary Jane. Vaporizatoare, rosturi, blunts, boluri, bonguri – nu contează, pentru că suntem în stare de sus! Este greu de explicat dacă nu ai încercat niciodată iarba, dar iată-l:

1. Voce
Înainte să se cufunde cu adevărat, totul este cu adevărat amuzant; ești mare, ei sunt mari și, cumva, asta e foarte amuzant. Cuvintele care nu au părut niciodată pline de umor sunt dintr-o dată rahatul și cuvintele care nu au avut niciodată sens împreună acum au un sens perfect. Uitarea lucrurilor este frecventă; vei fi la mijlocul propoziției, vei uita propoziția, te vei lupta să-ți amintești, vei uita că ai încercat să-ți amintești ceva, apoi vei face o propoziție complet nouă.
Unii oameni vorbesc mai tare fără să-și dea seama când sunt mari; altii devin mai linistiti.

2. Auzul
Muzica sună uimitor; ca și cum ar fi peste tot în jurul tău, venind spre tine din toate direcțiile. Aproape ca într-un cinematograf. Ești atât de îndepărtat încât chiar crezi că suni bine cântând.

3. Vedere
Lucrurile pot părea aproape holografice, de parcă ți-ar apărea. Asta probabil pentru că ochii tăi sunt nebuni mari. Oamenii par să arate mult mai fierbinți decât înainte și, de asemenea, s-ar putea să simți că oamenii te urmăresc… Crede-mă, așa sunt.

4. Gust
Dacă ești în stare de mare, o să-ți fie foame. Încearcă să nu înnebunești prea mult – vei regreta când vei fi treaz. Un lucru pe care l-am observat este că totul are un gust de 1000000 de ori mai bun; mai puternic, cred.

5. Atingeți
Ești incredibil de conștient de tine; ai acest sentiment cald de securitate peste tot în jurul tău. Este posibil ca lucrurile reci să nu se simtă reci sau lucrurile calde să nu se simtă fierbinți.

6. Comportament
Oamenii care în mod normal nu sunt afectuoși sunt brusc unul peste altul. Îmbrățișările Stoner sunt obișnuite. S-ar putea să ai gânduri profunde sau s-ar putea să gândești o prostie totală. Ești adesea incredibil de credul, ceea ce face ridicol de ușor să împiedici pe cineva. Unii oameni au schimbări de dispoziție atunci când sunt mari; vor deveni paranoici sau vor arunca o criză de șuier peste rahatul întâmplător.

7. Echilibru/Coordonare
Chiar nu există. A te ține de alți oameni nu este doar pentru afecțiune, ci pentru a te feri de fund. Pământul se simte adesea înclinat spre dreapta sau spre stânga, sau lumea poate părea că se învârte în jurul tău.

8. Memoria
Nimic din toate astea. Adesea vei lăsa lucruri și vei uita unde le-ai pus sau vei crede că ai lăsat ceva undeva atunci când este de fapt în mâna ta. Poate fi greu să-ți amintești ce făceai când erai drogat după ce te-ai trezit.

9. Sentiment general
Un sentiment de fericire de conținut. Timpul trece foarte încet și așa îți place. Nimic nu poate merge prost. Chiar nu-ți pasă de ce se întâmplă în jurul tău; sentimentul este atotcuprinzător. Invazie zombie? Bine atunci. Bombă teroristă? Grozav. Apocalipsa? Nu astăzi, pentru că Dumnezeu vă iubește pe voi tokers!

Alți termeni sunt; copt, toked, stoned
Sunt atât de mare acum; Am fumat trei bucăți.

 


Al 3-lea sens al cuvântului high

high

Îți cunoști *highul* atunci când prezinți următoarele caracteristici:

1. Râzi necontrolat pentru că îți dai seama cât de sus ești și cât de înalți sunt toți ceilalți și cum nu te-ai gândi nici la orice altceva când treazul tău este acum complet ridicol.
2. vederea ta devine cu adevărat sensibilă și ochii tăi pot simți că ar fi încurcat. Nu vă faceți griji, aceasta este doar reducerea presiunii cauzate de un exces de flux sanguin către cornee și conjuctivă.
3. te trezești că te gândești la ceva profund introspectiv (metacogniție) și apoi uiți complet la ce te gândeai, apoi cheltuiești toată energia mentală încercând să-ți amintești la ce te gândeai, doar ca tu să uiți că încercai să-ți amintești ceva despre care ai uitat și începi să te gândești la ceva complet diferit.
4. Dorința ta sexuală va crește și vei vorbi cu orice vrei să ai un act sexual, fără a ține cont de ceea ce spui de fapt. dacă te angajezi într-un act sexual, vei descoperi că va fi incredibil și fiecare senzație pe care o simți va fi mai bună cu o marjă exponențială.
5. muzica sună uimitor. veți auzi fiecare instrument folosit, fără a-l asculta cu adevărat. anumite genuri de muzică și anumiți muzicieni vă vor face să vă simțiți ridicat. muzica îți va pune mintea într-o stare gânditoare și contemplativă și poți petrece ore întregi angajat în această activitate.
6. pofta ta de mancare va creste si vei constata ca fiecare bucata de mancare pe care o consumi are un gust ridicol de uimitor. nu-ți vei da seama câtă mâncare consumi până când cineva nu îți va spune că ai mâncat întreaga pungă de gheparți, moment în care vei căuta o pungă de doritos sau fun-yuns
7. vei aprecia tot ce te înconjoară și o stare de euforie absolută va cuprinde activitatea ta psihologică. Stresul și îngrijorarea vor fi reduse cu mult.
8. se instalează confuzia și te vei trezi derutat de probleme foarte elementare. (Rețineți** nu vă faceți niciodată temele sau nu încercați să susțineți un test sub influența marijuanei)

Iată un sfat: du-ți grupul de prieteni cei mai buni și niște buruieni în curtea din spate. porniți niște pink floyd sau bone thugs-n-harmony. Rulează o tușă (țigară de marijuana de mărimea unui trabuc) dă-o, relaxează-te și bucură-te de timpul pe care îl petreci cu prietenii tăi.
„Sunt atât de înaltă* acum”.


Nu știi ce înseamnă un cuvant urban? Explicația cuvantului urban
Noul dicționar explicativ al limbii române dă următoarea definitie pentru URBAN:
URBÁN urbană (urbani, urbane)
1) Care ține de urbe; propriu urbei; de oraș; orășenesc; citadin. Construcție urbană. Transport urban.
2) Care denotă politețe rafinată; caracterizat prin urbanitate. Atitudine urbană. /<fr. urbain, latina urbanus
Forme diferite ale cuvantului urban: urbană
Definiție sursă: Noul dicționar explicativ al limbii române
Din limba franceza urbain, latina urbanus.
Forme diferite ale cuvantului urban: urban-ă