Ce înseamnă Hîrrrr-şşştiu? Definiția urbană a cuvântului Hîrrrr-şşştiu

Ce înseamnă Hîrrrr-şşştiu? Definiția urbană a cuvântului Hîrrrr-şşştiu
Ce înseamnă Hîrrrr-şşştiu? Definiția urbană a cuvântului Hîrrrr-şşştiu

 Explicația urbană a cuvântului Hîrrrr-şşştiu

Glumă practicată de bunicii veterani de război, în general la mesele de familie. Jumătate din glumă e sunetul gutural, ca de flegmă, pe care’l scot, în timp ce cu palma întinsă, taie aerul într’o parte.
Exemplu
Ştiam gluma, o ascultasem ca pe bandă după fiecare masă cu familia, dar de povestea care o lega nu ştiam mai deloc. Aşa că, după ce am mai prins în înălţime şi mi s’au încreţit coaiele, l’am întrebat ce înseamnă!
Unchiul se trase cu tot cu scaun mai aproape de mine şi o punea pe taclale: Băiete, tu nici nu erai pe ţeavă când m’am făcut eu bărbat în anii de armată. În fiecare zi ieşeam să târâm morţii la groapă – găurile din haine încă vărsau sânge cald – şi plutonul aştepta următorul lot de executat. De fiecare dată când intrau în raza puştiilor, se aşteptau ca ofiţerul să ordone deschiderea focului.
Apoi, spune unchiu’ într’o zi: Hîrrrr-şşştiu! S’a întamplat aşa cum se întâmplă cu soarta.
Dacă vedea vreo ţărăncuţă care’i plăcea, ofiţerul o scotea din rând şi o forţa să se dezbrace, să’i cadă la genunci şi să’i deschidă prohabul. O forţa să deschidă gura, şi după ce ţărăncuşa îşi vâra buzele în profahub ofiţerului, cu ochii închişi sugea şi sugea, şi nu’l vedea scoţând cuţitul din spatele centurii. În clipa în care ofiţerul ajungea la orgasm, o prindea de păr, ţinându’i capul fix cu o mână şi cu cealaltă îi tăia gâtul. Uite aşa: Hîrrrr-şşştiu!

Exeplu de cuvant urban ¨Hîrrrr-şşştiu¨
Cunoști acest cuvant urban? ¨Hîrrrr-şşştiu¨

Dicționarul urban, după cum probabil știți, este un site web în care oricine poate sugera un cuvânt nou – sau o nouă definiție a unui cuvânt – cu ani înainte ca lexicografii din instituție să prindă. A fost înființată în 1999 de studentul la informatică Aaron Peckham pentru a-și bate joc de Dicționarul.com, relativ stabil. Cu toate acestea, Urban Dictionary a devenit mult mai mult decât un site de parodie, atrăgând aproximativ 65 de milioane de vizitatori în fiecare lună.

Desigur, Dicționarul Urban este, de asemenea, un depozit de umor grozav pentru adolescenți, adesea umor despre practicile sexuale care sunt chestii ale legendelor urbane (uh, penis McFlurry?). Aceasta nu este doar o chestiune de termeni banali, ci în cele din urmă inofensivi. Cuvintele și definițiile obscure au prosperat pe site, dar Peckham consideră că cuvintele jignitoare ar trebui lăsate intacte. Dintr-o parcurgere rapidă prin termenii în tendințe, reiese clar că utilizatorii sunt deosebit de emoționați de (sau nervoși în legătură cu) corpurile femeilor (de exemplu, twatopotamus) și sexul între bărbați (de exemplu, intoleranța vaginală).
O astfel de utilizare este inexactă și depășită, deoarece cartierele orașului s-au schimbat în mod constant. Reînnoirea urbană și gentrificarea au adus noi rezidenți și bunuri în centrele orașelor. Sărăcia urbană încă există, dar manifestarea ei actuală nu se potrivește cu stereotipurile de decădere, violența bandelor și cultura drogurilor construite în jurul știrilor și imaginilor din anii 1970 și 1980.
Și mai ofensatoare este înlocuirea inexactă a cuvântului urban cu negru atunci când nu se referă la locuitorii orașului. Dacă doi cowboy se luptă cu pumnii într-un honky-tonk rural și dacă unul dintre ei este alb și unul este negru, raportarea acelei povești nu ar trebui să se refere în niciun caz la unul dintre acești bărbați ca fiind urban.
Chiar și utilizarea corectă a cuvântului urban poate ridica probleme rasiale îngrijorătoare. Dacă cineva care pretinde în mod autentic o identitate urbană creează o linie de îmbrăcăminte și o comercializează consumatorilor din suburbii, este acceptabil numirea acelei îmbrăcăminte urbană? Grammy pentru cel mai bun album urban contemporan promovează recunoașterea artiștilor de fuziune R&B sau înseamnă că există două premii Grammy separate, dar egale pentru Albumul anului?
Mai multe exemple de cuvinte urbane populare romane :
¨bagabont¨,¨ciufut¨,
¨a băga lemnul în sobă¨,¨belea¨,¨moca
,Cplm¨,¨martalog¨,¨Hîrrrr-şşştiu¨