Ce înseamnă SAS? Definiția urbană a cuvântului SAS

Ce înseamnă SAS? Definiția urbană a cuvântului SAS
Ce înseamnă SAS? Definiția urbană a cuvântului SAS

Primul sens al cuvântului SAS

SAS

SAS sau Special Air Service

Una dintre unitățile de operațiuni speciale și de combatere a terorismului de elită ale armatei britanice.

Prima unitate operațională specială, originală și modernă, creată în timpul celui de-al Doilea Război Mondial de căpitanul David Stirling, concepută pentru a lucra pe ascuns și fără suport pentru perioade lungi de timp, lucrează de obicei în echipe de 4 sau 8.

SBS (Special Boat Service), specializat în operațiuni maritime, este o unitate „soră” a SAS

SAS sunt renumiti pentru eudurența și abilitatea lor de a-și duce treaba la bun sfârșit atunci când sunt cu mult depășiți numeric și împușcați. Se știe că antrenamentul lor este cel mai dur dintre unitățile de operațiuni speciale ale armatei din lume, unde mai puțin de 10 din 100 sunt acceptați.

Antrenamentul și structurarea SAS a fost atât de eficientă încât este acum folosită pentru majoritatea unităților operaționale din întreaga lume, inclusiv forța delta americană și GIGN francez.

Cine indrazneste castiga
Cea mai dură, eficientă și mai bine instruită unitate de operațiuni speciale din lume


Al 2-lea sens al cuvântului SAS

SAS

SAS (singur ca rahatul) este un termen pe care o singură persoană îl poate folosi pentru a descrie starea relației sale. Aceasta este o persoană care nu se întâlnește sau nu vorbește cu nimeni și deseori este uitată sau este încadrată în zona prietenilor în scena întâlnirilor. În ciuda suișurilor și coborâșurilor întâlnirilor, această persoană rămâne rezistentă și plină de speranță. El sau ea caută lecții de învățat atunci când relațiile nu funcționează în loc să se învinuiască. Ei sunt o cățea SASssy!
-Hei, te vezi cu cineva acum?
-Nu, sunt super SAS.


Al 3-lea sens al cuvântului SAS

SAS

Sindromul fundului sexy
Fata aia este atât de sexy încât probabil are SAS!


Al 4-lea sens al cuvântului SAS

SAS

Special Air Service, Britains Elite Special Forces, care sunt, fără îndoială, cea mai profesionistă echipă de luptă împotriva terorismului din lume, împreună cu soldații de pe teren. Oriunde îi puneți, fie că este deșert, munte sau junglă, vă puteți aștepta ca soldatul SAS să iasă în viață și un număr mare de ucideri inamicului.
„Cine indrazneste castiga”


Al 5-lea sens al cuvântului SAS

SAS

SAS (Special Air Service) este organizația antiteroristă a forțelor speciale a armatei britanice.

SAS au făcut multe lucruri în istorie, au jucat un rol masiv în cel de-al Doilea Război Mondial, conflictul Irlandei și invazia Irakului și Afganistanului și multe, multe alte lucruri, dar iată un exemplu de elite:
La 30 aprilie 1980, șase teroriști iranieni au preluat ambasada Iranului de la Princes Gate, Londra. După șase zile de negocieri nereușite și uciderea unui ostatic, premierul Margaret Thatcher a ordonat un atac. Luni, 5 mai, la ora 19:26, SAS-ul a intrat în clădire. Peste treizeci de militari au intrat în clădire, inclusiv unii care au intrat peste faimosul balcon filmat în direct de BBC. A fost organizat un atac de diversiune și alți militari au intrat prin parter. Un ostatic a fost ucis de teroriști, dar în câteva minute amenințarea teroristă fusese eliminată, cinci dintre cei șase fiind uciși și unul capturat. Din cei 26 de ostatici inițiali, 24 erau în siguranță. Operațiunea a fost salutată ca fiind un mare succes și urma să schimbe modul în care publicul privea regimentul.

SAS este considerată una dintre cele mai bune și mai bine antrenate unități de forțe speciale din lume și este singurul creator al forțelor speciale, alte organizații speciale se bazează pe SAS, cum ar fi Navy Seals ale americanilor și germanii. KSK.
La naiba, SAS-urile sunt atât de elite, încât nu aș vrea să fiu de partea lor proastă, sunt cei mai de elită, cei mai bine pregătiți și loiali soldați din lume. E ca și cum ar avea țintire automată, sunt atât de grozave.


Al 6-lea sens al cuvântului SAS

SAS

Un grup mic dintre acești tipi ar putea să distrugă o tabără inamică de dimensiuni medii în 2 minute și să dispară în noapte.

Sunt cei mai buni pentru că se antrenează pentru a fi cei mai buni. Un curs de formare SAS durează 6 luni și are doar o rată de promovare de 1 – 3%.

Operațiunile SAS notabile includ:

Operațiunea Nimrod – asediu terorist asupra ambasadei Iranului din Londra, 1980. Considerată cea mai faimoasă și de succes salvare de ostatici din lume. 5 din șase oameni înarmați au fost uciși și 19 ostatici au fost salvați.

The Pebble Island Raid – Raid în timpul Războiului Falkland în 1982 pe o bază aeriană argentiniană. 11 avioane argentiniene au fost distruse.

Ambuscada Loughgall – masacrul Brigăzii IRA East Tyrone în 1987. SAS a atacat opt ​​membri IRA care tocmai bombardaseră o stație RUC. Toți cei opt bombardieri au fost uciși.

Operațiunea Barras – salvarea a unsprezece soldați britanici ținuți captivi de celebrii West Side Boys din Sierra Leone. Cel puțin 25 de rebeli au fost uciși și 18 capturați, inclusiv liderul rebelului. Din păcate, un soldat SAS a fost ucis în acțiune.
SAS – nu oameni cu care să te încurci.


Al 7-lea sens al cuvântului SAS

SAS

Serviciul aerian special.
Forțele speciale ale Marii Britanii și Australiei, printre alte țări

Exemplu perfect de oameni cu care să NU tragi. Dacă ai alege o luptă cu unul dintre ei, ai fi supus în mai puțin de 2 secunde

Tip bețiv cu un cuțit: Vrei să te lupți cu mine?
Tipul SAS: Bine.
2 secunde mai târziu;
Tip bețiv: La naiba, unde mi-au dus picioarele?
Tipul SAS: Runda mea?


Nu știi ce înseamnă un cuvant urban? Explicația cuvantului urban
Noul dicționar explicativ al limbii române dă următoarea definitie pentru URBAN:
URBÁN urbană (urbani, urbane)
1) Care ține de urbe; propriu urbei; de oraș; orășenesc; citadin. Construcție urbană. Transport urban.
2) Care denotă politețe rafinată; caracterizat prin urbanitate. Atitudine urbană. /<fr. urbain, latina urbanus
Forme diferite ale cuvantului urban: urbană
Definiție sursă: Noul dicționar explicativ al limbii române
Din limba franceza urbain, latina urbanus.
Forme diferite ale cuvantului urban: urban-ă