Ce înseamnă scion tc? Definiția urbană a cuvântului scion tc

Ce înseamnă scion tc? Definiția urbană a cuvântului scion tc
Ce înseamnă scion tc? Definiția urbană a cuvântului scion tc

Primul sens al cuvântului scion tc

scion tc

O mașină concepută de Scion pentru a prelua dispariția lui Celica în 2005. Această mașină este foarte prietenoasă cu tunerul, cu o multitudine de piese și accesorii Toyota Racing Development (TRD). Această mașină își are scopul pe Honda Civic și Acura RSX. Este capabil să atingă aproape 500 CP cu modificări accesibile pe un motor Camry fiabil, care ar costa mii de alte vehicule. Are o formă unică, atrăgătoare pentru ochi, spre deosebire de prima rase Scion xA și xB. Se numește tC pentru a evita confuzia cu Volvo care are o linie de model XC. Cele mai bune prețuri pentru dolari, începând de la mijlocul adolescenței și până la 20, cu multe modificări din fabrică. Tocmai a început și deja mi-a schimbat boxerii… o mișcare foarte inteligentă a Toyota.
„Hei omule… drăguț civic heh-heh-… omule, am devenit cel mai mare evar de aripă… oh dracu… uită-te la tC… oh, da, este supraalimentat spre deosebire de civicul meu și voi muri. ”


Al 2-lea sens al cuvântului scion tc

scion tc

echivalent cu o fată fierbinte fără sâni.
bărbat 1: dude, ești descendent tc nasol.
Tyler: *plânge*


Al 3-lea sens al cuvântului scion tc

scion tc

O mașină bună, care are caracteristici grozave. Mașina are mai mult spațiu decât alte coupe-uri sport, cum ar fi Civic si, care este mic pentru ca pasagerii să se potrivească în spate. Scion tc este o mișcare inteligentă a Toyota, deoarece are o mulțime de caracteristici pentru mașină, cum ar fi piese trd etc.. Scion tc este unul dintre cele mai bune coupe-uri sport până în prezent, deoarece prețul este practic, motorul este real și economic, și cel mai important, mașina poate fi transformată în orice vrei tu să fie. Cu piesele potrivite, scion tc poate fi la fel de rapid pe cât doriți, dar mașina trebuie să fie manuală. În general, scion tc este viitorul Toyota și una dintre cele mai bune mașini pe care le puteți cumpăra, care nu vă rănește portofelul și, cel mai important, vă duce la punctul A la punctul B cu stil.
Scion tc se va potrivi întotdeauna stilului tău. Mașina Scion tc is este grozavă.


Al 4-lea sens al cuvântului scion tc

scion tc

Cea mai tare mașină făcută vreodată. Scion tc este foarte rapid și poate atrage orice femeie pe o rază de 500 de mile din zona în care se află. Scion tc a fost făcut pentru tinerii hipsteri de către Toyota pentru a călca în picioare un fund Honda Civics. este specializat în curse de stradă târziu în noapte și este condus doar de oameni super cool. este cunoscut pentru uciderea mustangilor v6 pe stradă.
Sofer Honda: sunt gay!

Şofer Scion tc: Ştiu că voi merge aici să fac sex cu aceste fete bune!


Al 5-lea sens al cuvântului scion tc

scion tc

Rahatul de urs.
Bărbatul 1: Omule, simți mirosul Scion TC?

Bărbatul 2: Sigur!


Al 6-lea sens al cuvântului scion tc

scion tc

Această mașină este adesea aplaudată de copiii care vor să fie în scena actului. Din păcate, această mașină FWD garantează că șoferul este homosexual și a întreținut relații sexuale cu mai mulți bărbați.
Ben: îmi pare rău, băieți, Scion tC al meu 2014 nu poate ține mai mult de 200 IB

 


Nu știi ce înseamnă un cuvant urban? Explicația cuvantului urban
Noul dicționar explicativ al limbii române dă următoarea definitie pentru URBAN:
URBÁN urbană (urbani, urbane)
1) Care ține de urbe; propriu urbei; de oraș; orășenesc; citadin. Construcție urbană. Transport urban.
2) Care denotă politețe rafinată; caracterizat prin urbanitate. Atitudine urbană. /<fr. urbain, latina urbanus
Forme diferite ale cuvantului urban: urbană
Definiție sursă: Noul dicționar explicativ al limbii române
Din limba franceza urbain, latina urbanus.
Forme diferite ale cuvantului urban: urban-ă