Ce înseamnă albuquerque? Definiția urbană a cuvântului albuquerque

Ce înseamnă albuquerque? Definiția urbană a cuvântului albuquerque
Ce înseamnă albuquerque? Definiția urbană a cuvântului albuquerque

Primul sens al cuvântului albuquerque

albuquerque

nu un pustiu, nu plin de tipii, ci mai degrabă un oraș în centrul noului mexic; majoritatea locuitorilor își petrec toată copilăria dorind să plece de aici, dar în momentul în care pleacă, toți vor să se întoarcă; locuitorii acestui oraș înțeleg că nu vând ziare la chioșc și nu poți merge la patinaj la casa de gheață, știu doar direcții din cauza munților și vulcanilor, știu de unde să iei un burrito la micul dejun la 2 dimineața, știi ce ” Crăciunul” la un restaurant înseamnă să înțelegeți că aici este probabil cel mai mare decalaj de bogăție din lume și să credeți că oricine locuiește în Rio Rancho are probleme.
Albuquerque găzduiește UNM Lobos


Al 2-lea sens al cuvântului albuquerque

albuquerque

Locul în care ar fi trebuit să luați acel viraj la stânga.
Bugs Bunny: Hmm, știam că ar fi trebuit să iau acel viraj la stânga la Albuquerque


Al 3-lea sens al cuvântului albuquerque

albuquerque

locul unde visul merge să moară.
S-a mutat în Albuquerque cu mare speranță pentru el, dar acum stă doar la biroul lui, la laboratoare, așteptând ca un accident să omoare pe toată lumea.


Al 4-lea sens al cuvântului albuquerque

albuquerque

Cel mai mare oraș din 505. Un oraș vechi murdar, fără calități răscumpărătoare. Casa celor mai răi șoferi existenți. Are capacitatea remarcabilă de a-i prinde în capcană pe toți cei care vin aici pe viață. Decalaj uriaș de bogăție, care găzduiește cele mai sărace și mai bogate cartiere din țară. Are o mulțime de viespi nenorociți, dar are de trei ori mai mulți ilegali. Prea cald ziua, prea frig noaptea. Cea mai mare parte a orașului este teritoriu de bande, dar partea de est este locul în care locuiesc oamenii bogați. Aproape doar o versiune în miniatură L.A., cu excepția mult mai rahat. Cunoscut și sub numele de burque și apple-cookie.
tip1: „Omule, orașul ăsta e nasol”.
tipul 2: „nu rahat, este Albuquerque”
*BAM* (ambele ucise la drum)


Al 5-lea sens al cuvântului albuquerque

albuquerque

Albuquerque este cel mai mare oraș din New Mexico. Albuquerque este denumit în mod obișnuit Burque. Are probabil una dintre cele mai mari decalaje economice din țară. Cea mai mare parte a orașului este controlată de bande, iar restul sunt comunități închise. În cea mai mare parte sunt doar niște proști, cholos retardați și indieni psihotici în vale și băieți bogați din Cali care trăiesc în forturi de la poalele dealurilor. Practic, o versiune mai mică, mai rahat, de LA, cu mai multă metanfetamina și mai puțină coca-cola. Burque are munți la est, mesa la vest și o scuză slabă pentru un râu care trece prin mijloc. Are atât ignoranța și prostia unui oraș mic, cât și violența, drogurile și tensiunea rasială a unui oraș mare.
Locuri din Albuquerque, cum ar fi Central și South Valley, trebuie evitate dacă sunteți alb, iar locuri precum Poalele și Rio Rancho trebuie evitate dacă sunteți altceva decât alb. Un mexican sau indian din Rio Rancho va fi arestat sau împușcat, iar o persoană albă din Valea de Sud sau din zona centrală va fi împușcată, jefuită și/sau violată (cu excepția cazului în care persoana albă respectivă încearcă să obțină metanfetamina, atunci va fi jefuit și violat.).


Al 6-lea sens al cuvântului albuquerque

albuquerque

cam la fel de frumos, dar mult mai ieftin decât vecinul său turistic Santa Fe. are mai degrabă cultura satului decât orașului, în ciuda populației sale de 550 de mii. în mare parte prea cald în timpul zilei și prea rece noaptea.
dacă nu vă place vremea în Albuquerque, așteptați 5 minute


Al 7-lea sens al cuvântului albuquerque

albuquerque

cel mai mare oraș din al cincilea stat ca mărime din Uniune. tăiat de un râu numit cu tristețe „Rio Grande” și împrejmuit la est de un mare lanț muntos de 10.000 de picioare, încadrat în „Sandia” sau munți cu pepene verde. conținând o populație mare de navajo hispanici și nativi americani.

cunoscut și sub denumirea de „The Burque” sau „La Mierda”, care înseamnă „excrementul” în spaniolă.
scoate f@#$ din La Mierda cât mai curând posibil, omule


Nu știi ce înseamnă un cuvant urban? Explicația cuvantului urban
Noul dicționar explicativ al limbii române dă următoarea definitie pentru URBAN:
URBÁN urbană (urbani, urbane)
1) Care ține de urbe; propriu urbei; de oraș; orășenesc; citadin. Construcție urbană. Transport urban.
2) Care denotă politețe rafinată; caracterizat prin urbanitate. Atitudine urbană. /<fr. urbain, latina urbanus
Forme diferite ale cuvantului urban: urbană
Definiție sursă: Noul dicționar explicativ al limbii române
Din limba franceza urbain, latina urbanus.
Forme diferite ale cuvantului urban: urban-ă