Ce înseamnă South Brunswick? Definiția urbană a cuvântului South Brunswick

Ce înseamnă South Brunswick? Definiția urbană a cuvântului South Brunswick
Ce înseamnă South Brunswick? Definiția urbană a cuvântului South Brunswick

Primul sens al cuvântului South Brunswick

South Brunswick

Oraș din centrul New Jersey care crește 20 de ani care abia așteaptă să se mute și nici măcar nu se gândesc să-și crească copiii aici. Singurii oameni care se adună aici dintr-un motiv nelegiuit sunt indienii (din India… nu din rezervații). Ei preiau școlile și îi fac pe copiii SB să meargă la facultate și să se întrebe unde au plecat toți indienii?
South Brunswick este format din orașe mici numite Dayton, Monmouth Junction, Little Rocky Hill, Kendall Park și Kingston. Fiecare dintre acestea nu aduce mai mult la masă decât următorul.
Princeton este doar un loc în care mergi în liceu și niciodată la facultate.
Aproape de Rutgers – toată lumea spune că nu va merge acolo, dar statistic, 25% din clasele absolvente de 500 vor ajunge la RU New Brunswick.
Bob: De unde esti? Joe: South Brunswick? Bob: O, lângă Rutgers? Joe: Hm, da… Cred că acesta este cel mai bun mod de a-l descrie…


Al 2-lea sens al cuvântului South Brunswick

South Brunswick

South Brunswick este un oraș situat în centrul New Jersey, contrar credinței, este un oraș grozav, DA, există o populație în creștere de indieni (tip asiatic), dar este un loc multirasial grozav. Are partea ei de parcuri de rulote și fete negre cu clichet, iar profesorii de școală sunt anormal de răutăcioși… dar, pentru că majoritatea oamenilor nu știu, există o zonă rurală din South Brunswick, o zonă agricolă vastă cu oameni grozavi (chiar dacă majoritatea sunt total hillbillies) și CNNMoney.com a clasat South Brunswick Township pe locul 22 pe lista sa din 2011 a „Cele mai bune locuri de trăit”, în general, este un oraș grozav.
Bob: De unde esti?
Jack: sudul Brunswick-ului
Bob: Am auzit că este un loc groaznic de locuit
Jack: Chiar nu este
Bob: orice ai spune…


Al 3-lea sens al cuvântului South Brunswick

South Brunswick

Sudul Brunswickului. Un oraș situat în New Jersey. Una dintre cele mai diverse orașe din punct de vedere cultural și social. Sunt stoneri, emos, populari, bârfi etc. dar până la urmă toți vin împreună și literalmente toată lumea este cumva legată de o altă persoană. Mohamed Sanu a mers la h.s. Acolo. Fiecare adolescent urăște South Brunswick, dar ca adult se uită înapoi, realizând cât de grozav a fost. Dacă te-ai dus la SBHS, poți să mergi pe linia memoriei.
Taylor: Omg, tocmai am aflat că Emma este verișoara celui mai bun prieten al fratelui lui Joey și că ei sunt prieteni
Gabby: stai ce? omg cum? dar Joey este un toner total, iar Emma stă cu fetele cărora le place să bârfească
Taylor: Adică… suntem cu toții legați în South Brunswick. Toată lumea se cunoaște într-un fel.


Al 4-lea sens al cuvântului South Brunswick

South Brunswick

Unde negrii împing pe holuri și nu spun scuză-mă
Idiotule, ești din sudul Brunswick-ului?


Al 5-lea sens al cuvântului South Brunswick

South Brunswick

Un loc din New Jersey, unde sunt o mulțime de oameni falși și o grămadă de oameni care vor spune că sunt acolo pentru tine, când nu vor fi deloc acolo. NU ai încredere în nimeni din South Brunswick, mai ales în cățelele care cred că sunt toate astea.
„Toți sunt falși de unde sunt eu!” „Oh, trebuie să fii din South Brunswick!”


Al 6-lea sens al cuvântului South Brunswick

South Brunswick

denumit în mod obișnuit „gura” brunswick, deoarece toată lumea este atât de departe de fundul celorlalți și știe totul despre toți ceilalți. Amintiți-vă, cursuri de absolvire de aproximativ 500, în care știți rahat despre aproape toată lumea, cu excepția indienilor, care mai des decât nu, sunt în propriile lor clicuri. Un oraș în care suburbia bogată/clasa de mijloc se întâlnește cu nenorocirea parcului de rulote și fetele negre sunt urâte pe holuri. Când a fost întrebat unde este South Brunswick – un răspuns obișnuit ar fi, de către Rutgers, și deși spui că nu vei merge niciodată acolo, sunt șanse să o faci pentru că ai fost respins de la TCNJ. Toți cei care locuiesc în SB abia așteaptă până ziua absolvenților pentru a ieși naibii. Polițiștii sunt, de asemenea, renumiți pentru că i-au prins pe oameni care își făceau mașinile, ceea ce chiar e nasol. De asemenea, oamenii tind să înceapă să bea, să fumeze și să facă sex destul de devreme – ei bine, suntem cu toții nebuni. Chiar dacă toți urâm SB, devenim obsedați de el odată ce plecăm. Acesta este un oraș plin de prostii de elită și majoritatea oamenilor ajung să-l rateze.
Kristin: Trebuie să las ceva la liceul South Brunswick, dar singurul lucru pe care l-am găsit a fost o clădire care arăta ca un spital.
Lauren: Oh, nu, acesta ESTE liceul și ai grijă, deși este atât de mare, o fată de culoare se va lovi de tine și se va aștepta să-ți spui scuze. Doar dau capetele sus.


Nu știi ce înseamnă un cuvant urban? Explicația cuvantului urban
Noul dicționar explicativ al limbii române dă următoarea definitie pentru URBAN:
URBÁN urbană (urbani, urbane)
1) Care ține de urbe; propriu urbei; de oraș; orășenesc; citadin. Construcție urbană. Transport urban.
2) Care denotă politețe rafinată; caracterizat prin urbanitate. Atitudine urbană. /<fr. urbain, latina urbanus
Forme diferite ale cuvantului urban: urbană
Definiție sursă: Noul dicționar explicativ al limbii române
Din limba franceza urbain, latina urbanus.
Forme diferite ale cuvantului urban: urban-ă