Ce înseamnă Bard? Definiția urbană a cuvântului Bard

Ce înseamnă Bard? Definiția urbană a cuvântului Bard
Ce înseamnă Bard? Definiția urbană a cuvântului Bard

Primul sens al cuvântului Bard

substantiv
un poet, în mod tradițional unul care recită epopee și asociat cu o anumită tradiție orală.
Bardul cânta povești de departe, pe un ton obsedant de frumos.


Al 2-lea sens al cuvântului Bard

Bard
O poreclă pentru un prieten, frate sau bruh. Folosit pentru a arăta prietenia și statutul de prieten. Deși poate suna ca un cuvânt rău, a numi pe cineva bard este ceva dorit.
Ion: Cum merge treaba bard?
Alex: Bine frate, doar mă iau mai ușor


Al 3-lea sens al cuvântului Bard

Bard
Cuvânt celtic care se referă la indivizi care sunt maeștri în arte, muzică, povestiri etc., așa cum au fost într-adevăr celții. Rabbie Burns este un bun exemplu de bard. Shakespeare, pe de altă parte, nu este, deoarece el este un Twat englez care a scris piese plictisitoare și inexact din punct de vedere istoric.
Bardul este celtic
skakespeare nu este!
Căutați pe Google în Bard și vedeți ce e mai sus!


Al 4-lea sens al cuvântului Bard

Bard
1. Un poet, adesea un poet cântător care ar putea să-și improvizeze opera, care a fost prin preajmă în timpurile antice și medievale. Ei călătoreau adesea între oraș și oraș pentru a recita balade și cântece populare. Un exemplu faimos de bard este grecul orb cunoscut sub numele de Homer.

2. Porecla pentru Shakespeare
1. Bardul a venit în sat să spună povești din vremurile vechi și îndepărtate.

2. Deși mulți oameni cred că fie (a) „Shakespeare folosește prea multă engleză veche” sau (b) „Shakespeare este prea intelectual”, lucrările Bardului au rămas atemporale de peste 400 de ani


Al 4-lea sens al cuvântului Bard

Bard
Dungeons and Dragons – Un personaj deranjant care enervează tancurile reale, cum ar fi luptătorii și barbarii, și nu are niciun scop real, în afară de a arăta prost și de a fi zdrobit în pământ de un golem.

Barzii sunt buni doar ca diversiune sau Dragon Chow. Aproape întotdeauna sunt elfi sau semi-elfi, ceea ce nu este prea surprinzător datorită faptului că 99% dintre jucătorii lui D&D sunt elfi sau semi-elfi.
Luptător/Barbar: „Am văzut un Bard semi-elf încercând odată să folosească Charm Monster pe un Dragon. Acum este îngrășământ… Apoi l-am ucis pe dragon în mai puțin de trei runde”.