Ce înseamnă jackson? Definiția urbană a cuvântului jackson

Ce înseamnă jackson? Definiția urbană a cuvântului jackson
Ce înseamnă jackson? Definiția urbană a cuvântului jackson

Primul sens al cuvântului jackson

jackson

Jackson este un tip foarte dulce iubitor. El este mereu acolo pentru tine și este un tip grozav cu care să vorbești. El te va sprijini mereu și va verifica pentru a se asigura că ești cu adevărat bine. Întotdeauna te întreabă cum a fost ziua ta și cum ai dormit.Întotdeauna vei primi mesaje de bună dimineața/noapte bună. Are o inimă atât de mare și încearcă întotdeauna să-i facă pe toți fericiți chiar și cu prețul lui. Întotdeauna vede binele în toată lumea, dar ori de câte ori se uită în oglindă vede doar defecte. Este foarte nesigur, dar cu suficientă dragoste și răbdare. asta s-ar putea schimba. A avut un trecut puțin tulbure și uneori nu-și poate scoate asta din cap, dar a fi alături de el și a-l lăsa să vorbească despre asta chiar ajută. Este destul de înalt și super drăguț. Are frumos păr brun și gros și ochi minunați. El este conștient de zâmbetul lui, dar într-adevăr luminează camera. Râsul lui este adorabil, deși pare să-l urască. Poate fi și foarte timid când îl întâlnești, dar odată ce se simte confortabil este un tip foarte prost și rece. De asemenea, te poate face să râzi. Cu siguranță îți va acorda toată atenția și îți va trimite mesaje tot timpul, dar asta arată doar cât de mult te iubește și cum poți conta 100% pe el. este foarte inteligent, chiar dacă nu-i place să încerce la școală. Poate părea dur în exterior, dar în interior. El este foarte blând. Are abilități de desen și voce bună+arata, ce ți-ai putea dori mai mult? Dacă găsești un jackson, păstrează-l pentru că este unic și nu ar putea fi niciodată înlocuit. multă dragoste pentru jackson de acolo ♡
La naiba l-ai văzut pe Jackson ăla de acolo???
Undeeee??!! L??

Da, e foarte bine, nu?

Desigur! Aș dori o bucată din asta!!


Al 2-lea sens al cuvântului jackson

jackson

Jackson este unul dintre cei mai drăguți băieți pe care îi veți întâlni vreodată. Inima lui este plină de dragoste și este mereu acolo pentru a ajuta alți oameni. Este foarte de încredere și foarte de încredere. Oamenii pot să meargă oricând la el pentru ajutor, deoarece el le oferă întotdeauna oamenilor timpul din zi și le oferă sfaturi bune și sincere. Este extrem de frumos, ochii lui sunt toți strălucitori și zâmbetul lui strălucește mai luminos decât stelele. Sunt atât de bucuroasă că l-am cunoscut pe Jackson pentru că Jackson mi-a făcut viața mult mai bună. Mi-a umplut inima de dragoste și mi-a arătat cum să cred din nou în mine. Este amuzant și prost… este matur și cel mai bun prieten pe care oricine l-ar putea cere vreodată!
Jackson face viața tuturor mult mai bună


Al 3-lea sens al cuvântului jackson

jackson

cineva căruia i-ar plăcea să facă sex toată ziua
N-am făcut nimic ieri când făceam sex cu tipul ăla, Jackson


Al 4-lea sens al cuvântului jackson

jackson

Este o bancnotă de douăzeci de dolari, nu un cocoș. Ăsta e un Johnson, prostul.
Eu: „Un jackson este o bancnotă de douăzeci de dolari, nu un cocoș.


Al 5-lea sens al cuvântului jackson

jackson

cineva care are părul seamănă cu impostorul portocaliu
Jackson: *are păr portocaliu
jye: portocaliu care arată cam sus


Al 6-lea sens al cuvântului jackson

jackson

Jackson este unul dintre cei mai minunați oameni pe care îi veți întâlni vreodată. Jacksonii au ochi și păr întunecat perfect, zâmbete și râsete, personalități amuzante, totul echivalează cu perfecțiunea. În clipa în care îl vei privi pe Jackson, te vei îndrăgosti imediat și îi vei favoriza literalmente față de orice altă persoană, ei sunt cei mai drăguți băieți care umblă pe planetă. Doar a fi aproape de Jackson ar fi literalmente o onoare și probabil că are o mulțime de băieți și fete fangirling peste el. Cine spune că este urât poate îți face o farsă ciudată, adică HAI L-ai mai văzut pe Jackson? literalmente definiția superbului. numește o imperfecțiune pe care o are… voi aștepta🤨🤨 nu poți veni cu nimic, da, asta am crezut. el este atât de în afara ligii celorlalți, încât oamenii probabil devin orbi și înnebuniți de fiecare dată când îl văd. Nu știu, pare un lucru destul de rezonabil dacă oamenii spun de fapt că este urât. Jackson va fi pentru totdeauna cel mai frumos lucru pe care l-ai văzut vreodată.
cine este??

lui Jackson

Wow.

ikr nu este el uimitor de grozav de devastator??

da


Al 7-lea sens al cuvântului jackson

jackson

un copil cu o pula mică și fără mușchi
jackson a skinny boi


Al 8-lea sens al cuvântului jackson

jackson

Termen argou pentru excelent așa cum este folosit pe sit-com Nathan Barley
E bine, Jackson


Nu știi ce înseamnă un cuvant urban? Explicația cuvantului urban
Noul dicționar explicativ al limbii române dă următoarea definitie pentru URBAN:
URBÁN urbană (urbani, urbane)
1) Care ține de urbe; propriu urbei; de oraș; orășenesc; citadin. Construcție urbană. Transport urban.
2) Care denotă politețe rafinată; caracterizat prin urbanitate. Atitudine urbană. /<fr. urbain, latina urbanus
Forme diferite ale cuvantului urban: urbană
Definiție sursă: Noul dicționar explicativ al limbii române
Din limba franceza urbain, latina urbanus.
Forme diferite ale cuvantului urban: urban-ă