Ce înseamnă Cancel Culture? Definiția urbană a cuvântului Cancel Culture

Ce înseamnă Cancel Culture? Definiția urbană a cuvântului Cancel Culture
Ce înseamnă Cancel Culture? Definiția urbană a cuvântului Cancel Culture

Primul sens al cuvântului Cancel Culture

Cancel Culture

actul de a deteriora viața sau cariera cuiva pentru că a făcut o eroare umană.
Micul Timmy a spus ceva jignitor despre accident și acum anulează cultura l-a făcut fără adăpost.


Al 2-lea sens al cuvântului Cancel Culture

Cancel Culture

Mii de oameni care folosesc Social Media pentru a identifica un incident unic sau o decizie proastă a unui individ de a-și distruge viața așa cum o cunosc.
Am găsit acel cont de Facebook și lucrează pentru guvern. Acum îi vom copleși pe șefii lor cu e-mailuri și apeluri telefonice până când vor fi concediați. Ne vom asigura că își vor pierde casa, mașina și copiii când vom termina cu ei! Anulează Cultură Bitch!!!


Al 3-lea sens al cuvântului Cancel Culture

Cancel Culture

Practic, Poliția Gândirii, dar în viața reală. Cu alte cuvinte, sunt o grămadă de proști proști de stânga pe Twitter care îți vor ruina viața și cariera doar pentru că nu le întâlnești narațiunile.
Nu a greșit cu nimic, dar a fost încă victimizat de Cancel Culture pentru că nu i-a plăcut ceea ce a spus.


Al 4-lea sens al cuvântului Cancel Culture

Cancel Culture

Un termen folosit pentru a descrie un proces în care oamenii și/sau întreprinderile încearcă să evite oamenii din societatea politicoasă, de obicei, urmărind capacitatea cuiva de a-și câștiga existența și sau într-o încercare de a elimina ceva, cum ar fi cărțile, mass-media și oamenii de la accesul public și sau discurs. Tot ceea ce este justificarea este pedeapsa pentru gândirea greșită.
„Anulează cultura e nasol”

„Frate, cartea lui a fost scoasă de pe Amazon pentru discurs instigator la ură.”
„Ce? dar acea carte nu are ură în ea”
„Frate, știu că este pentru că contravine normei preaprobate”
„Omule, anulează cultura nasol”


Al 5-lea sens al cuvântului Cancel Culture

Cancel Culture

O frază preferată a lui Donald Trump, Jr. și a gazdelor Fox News.
Anulează Cultura este o expresie folosită frecvent de conservatori atunci când cred că sunt chemați pe nedrept pentru comportament rău de către acuzatorii lor. În terminologia din lumea reală, „cultura anulării” este folosită ca o scuză pentru a nu vrea să accepte responsabilitatea.


Al 6-lea sens al cuvântului Cancel Culture

Cancel Culture

Dispozitivul de dreapta folosit pentru a delegitimiza preocupările legate de rasism, sexism și alte forme de bigotism ca fiind nimic altceva decât glume. Există o modalitate de a glumi despre absurditatea bigotismului; există, de asemenea, o modalitate de a te manifesta ca rasist. Oamenii care se jignesc că cealaltă parte nu își acceptă bigotismul vor plânge despre anularea culturii. Este sperietoarea sau tactica de distragere a atenției folosită de dreptul de a nu face eforturi conștiente în schimbarea acestei mentalități toxice.
Dacă anularea culturii este o problemă; ce-ar fi să vorbim mai întâi despre ce se anulează și dacă merită anulat. La urma urmei, nimeni nu te obligă să participi sau să urmărești. Puteți schimba oricând canalul. Când schimbi canalul, anulezi acel program TV. Deci, care este problema, să le spuneți oamenilor că nu acceptați fanatul lor și că vă îndepărtați de ei?


Al 7-lea sens al cuvântului Cancel Culture

Cancel Culture

O apărare pentru fulgii de zăpadă rasiști ​​care își au apariția. Oamenii pretind că este un fenomen nou. Dixie Chicks s-au confruntat cu o reacție pentru comentariile lor politice împotriva lui Bush Jr. Această reacție a fost considerată Patriotică și nu Cancel Culture. Roseanne Barr face public comentarii rasiste și primește foc, iar acum asta înseamnă anularea culturii. Morgan Wallen este filmat folosind un epitet rasist, dar reacția este condamnată drept Cancel Culture. Ca răspuns la efortul de a înlătura monumentele care sărbătoresc trădătorii morți ai armatei Statelor Confederate care au fost ridicate de rasiști ​​pentru a-i subjuga pe afro-americani, congresmanul republican Matt Gaetz a spus: „Nu poți anula o cultură care își iubește eroii.” Anulare Cultura apare rar. într-o discuție care nu implică fulgi de zăpadă care se plâng despre modul în care cineva bigot trebuie să înfrunte acum consecințele acțiunilor lor.
Cu siguranță urăsc cultura Cancel. Vedeta mea rasistă preferată a fost anulată


Al 8-lea sens al cuvântului Cancel Culture

Cancel Culture

O expresie inventată și folosită de republicani pentru a se referi în mod negativ la modificarea, eliminarea sau reforma anumitor produse, politici și alte lucruri în cadrul societății pentru a opri promovarea ideilor și stereotipurilor dăunătoare cu privire la rasă, sex, religie etc. Anulați Cultura este un termen care înseamnă destul de mult: „Sunt supărat că nu mai pot fi deschis rasist, sexist etc., așa că o să fac o furie în privința asta”.
Dr. Seuss Enterprises: *decide să oprească tipărirea a 6 cărți specifice Dr. Seuss deoarece conțin imagini rasiste și insensibile/ofensive*

Raciști: „Este ridicol! Anulează Cultura este scăpată de sub control! Nu-mi pasă că Dr. Seuss Enterprises a luat decizia! Încă o să spun că a fost pentru că democrații vor să controleze totul, așa că distrug amintirile mele din copilărie când am ajuns să fiu atât de rasist pe cât mi-am dorit!”


Nu știi ce înseamnă un cuvant urban? Explicația cuvantului urban
Noul dicționar explicativ al limbii române dă următoarea definitie pentru URBAN:
URBÁN urbană (urbani, urbane)
1) Care ține de urbe; propriu urbei; de oraș; orășenesc; citadin. Construcție urbană. Transport urban.
2) Care denotă politețe rafinată; caracterizat prin urbanitate. Atitudine urbană. /<fr. urbain, latina urbanus
Forme diferite ale cuvantului urban: urbană
Definiție sursă: Noul dicționar explicativ al limbii române
Din limba franceza urbain, latina urbanus.
Forme diferite ale cuvantului urban: urban-ă