Ce înseamnă LinkedIn? Definiția urbană a cuvântului LinkedIn

Ce înseamnă LinkedIn? Definiția urbană a cuvântului LinkedIn
Ce înseamnă LinkedIn? Definiția urbană a cuvântului LinkedIn

Primul sens al cuvântului LinkedIn

LinkedIn

Un forum online destinat inițial oamenilor profesioniști să formeze legături cu alții pe care îi cunosc și în care au încredere profesional, pentru a-și promova interesele de afaceri proprii și ale companiei lor. LinkedIn a fost co-fondat de Reid Hoffman, care anterior a fost vicepreședinte executiv responsabil cu dezvoltarea afacerilor și corporative pentru PayPal și a fost lansat în 2003. Din păcate, la fel ca multe alte lucruri (dicționarul urban de exemplu), a fost depășit de lipsiți de talent, aspiranți care se auto-măresc, care nu au nimic de oferit la locul de muncă, cu excepția unor cantități abundente de prostii.
Interesant este că Hoffman a declarat că 27% dintre abonații LinkedIn sunt recrutori; Poate asta ar explica de ce folosirea recrutorilor pentru a rezolva o problemă de personal este de obicei un dezastru total, sunt atât de plini de prostiile lor încât le cred pe ale tuturor.
„Ați auzit că Malcolm a creat un profil pe LinkedIn? Iluzii de grandoare sau ce!”
„Iliruri de grandoare? Nenorocitul ăla de Heale nu ar trebui să aibă nici măcar iluzii de adecvare!”


Al 2-lea sens al cuvântului LinkedIn

LinkedIn

1. Un loc în care șomerilor merg 40 de persoane pentru că copiii lor le-au vorbit despre rețelele de socializare, iar vecinul lor (niciodată nu au vizitat LinkedIn de două ori) le-a recomandat să verifice în timpul unei discuții. Apoi șomerul de 40 de ani își petrece o după-amiază făcând 500 de conexiuni și hărțuind oameni care nu s-au întors la LinkedIn de un an; cu CV-ul lor.

2. Un cimitir de profil pentru copiii corporativi de nivel de intrare care nu doresc să-și partajeze profilul de Facebook superiorilor lor.

3. Un loc în care vânzătorii și agenții de marketing MLM își pompează produsele până când își dau seama că nimeni nu se întoarce sau nu folosește LinkedIn.
Bob: „Bună Jane, ce mai faci?”

Jane: „Sunt ok, inca caut un loc de munca.”

Bob: „Ar trebui să mergi pe LinkedIn, este ca un Facebook pentru profesioniști”.

Jane: „Mulțumesc, o să verific. Copiii mei continuă să vorbească despre rețelele sociale.”


Al 3-lea sens al cuvântului LinkedIn

LinkedIn

Versiunea de Facebook pentru profesioniști pentru a fi folosită ca instrument de rețea pentru carieră. Ai un „profil public” care corespunde unui „zid” Facebook. În loc de „prieteni”, aveți „conexiuni”. Obține acces la conexiunile conexiunilor tale decât dacă acestea le „ascund” și le poți ascunde pe ale tale. Când aveți o conexiune, aveți informațiile lor de contact. Puteți avea recomandări profesionale postate pe pagina dvs.

LinkedIn este, de asemenea, o marionetă cu șosete folosită frecvent pentru hoții de identitate. Nu accepta niciodată conexiuni de la oameni pe care nu îi cunoști. Nu introduceți niciodată adresa fizică reală în secțiunea de contact; dați o adresă de e-mail și un număr de telefon nelistat.

LinkedIn este, de asemenea, un instrument pe care mulți recrutori (scalpers/headhunters) îl folosesc într-un mod necinstit. Încercările lor de a intra în legătură cu dvs. sunt expediții de phishing pentru a obține lista de conexiuni. Slujba pe care ei pretind că o au este aproape întotdeauna falsă; este o momeala, daca accepti legatura lor nu vei mai auzi niciodata de ei sau iti vor spune ca postul este ocupat. Recruitorii își ascund întotdeauna toate conexiunile, astfel încât să nu primești nimic de la ei (toți iau și nu dau)

Ignorați orice ofertă pentru conexiuni de la un recrutor. Dacă doriți să-i contactați, faceți acest lucru în afara LinkedIn. Citiți profilul public al acestora (mulți recrutori au informații de contact acolo). Dacă da, sunați sau trimiteți un e-mail direct (utilizați un telefon nelistat). Dacă nu, trimiteți un InMessage prin LinkedIn oferindu-le doar o adresă de e-mail și un număr de telefon nelistat.
LinkedIn poate fi un instrument util pentru a ține pasul cu contactele tale profesionale


Al 4-lea sens al cuvântului LinkedIn

LinkedIn

MySpace pentru persoanele care au de fapt locuri de muncă.
L-am găsit pe Greg pe LinkedIn și m-a conectat cu un vânător de capete grozav.


Al 5-lea sens al cuvântului LinkedIn

LinkedIn

1. starea sau calitatea existenței sau substanței pe LinkedIn;
2. nu este pe deplin o realitate, dar are o parte din realitate, care, din păcate, uneori este necesară pentru a atrage atenția asupra profilului tău LinkedIn și CV-ului tău.
Nu crede tot ce citești pe Linkedin, unde oamenii postează despre realizările lor, despre caracterul LinkedIn, nu despre realitate.

 


Nu știi ce înseamnă un cuvant urban? Explicația cuvantului urban
Noul dicționar explicativ al limbii române dă următoarea definitie pentru URBAN:
URBÁN urbană (urbani, urbane)
1) Care ține de urbe; propriu urbei; de oraș; orășenesc; citadin. Construcție urbană. Transport urban.
2) Care denotă politețe rafinată; caracterizat prin urbanitate. Atitudine urbană. /<fr. urbain, latina urbanus
Forme diferite ale cuvantului urban: urbană
Definiție sursă: Noul dicționar explicativ al limbii române
Din limba franceza urbain, latina urbanus.
Forme diferite ale cuvantului urban: urban-ă