Ce înseamnă Copium? Definiția urbană a cuvântului Copium

Ce înseamnă Copium? Definiția urbană a cuvântului Copium
Ce înseamnă Copium? Definiția urbană a cuvântului Copium

Primul sens al cuvântului Copium

Copium

Te minți pe tine însuți pentru a face față cu ceva.
„Linia părului meu este perfect”
„Ești sărac cu copium, omule…”


Al 2-lea sens al cuvântului Copium

Copium

Un opiaceu metaforic inhalat atunci când se confruntă cu pierderi, eșec sau înfrângere, în special în sport, politică și alte setari tribale.

Efectele copium includ, dar nu se limitează la: raționalizări extreme pentru înfrângere, teorii ciudate ale conspirației presupuse săvârșite de partea adversă, furie extremă îndreptată către cealaltă parte, acuzații neconvingătoare de fraudă și abuz în sistem și respingerea sistemul ca întreg.
– Susținătorii candidatului care pierde susțin că nu au pierdut în mod legitim alegerile; ei spun că s-a datorat ingerinței străine și fraudei electorale. Sunt în mod clar mari cu copium.


Al 3-lea sens al cuvântului Copium

Copium

Cope + Opium = Copium
Un streamer TTV a dat în judecată Slots pentru că l-a făcut să piardă 200.000 USD. El este în mod clar ridicat de copium


Al 4-lea sens al cuvântului Copium

Copium

Drogul alegoric care reprezintă coping vorace, de obicei cu un rezultat politic.
John a luat cantități mortale de copiu de când 45 a fost diagnosticat. RUȘINE.


Al 5-lea sens al cuvântului Copium

Copium

Cuvântul Copium provine de la cuvântul „cope”, care înseamnă (a unei persoane) să se ocupe eficient de ceva. Este folosit mai ales atunci când o persoană jignește pe alta. Sau când se întâmplă un rezultat pe care nu ai vrut să se întâmple. Și chiar și atunci când cineva este în capul tău „chirie gratuit”. Este folosit în general în comunitățile de streaming politice. Și 4chan.
Ian este supărat că Trump a câștigat alegerile din 2016. *chatul trece la spam copium emote*.


Al 6-lea sens al cuvântului Copium

Copium

O resursă care este oferită persoanelor cărora le este greu să facă față unei anumite situații, mai ales în cazurile de dificultăți intelectuale.

Ceva de care au nevoie perdanții pentru a supraviețui fiind înfrânți.
Odată cu victoria lui Biden, prețurile copiului vor crește vertiginos din cauza cererii mari din partea susținătorilor lui Trump.


Al 7-lea sens al cuvântului Copium

Copium

O metaforă din 2020 pentru conservatorii de gimnastică mentală trebuie să fie supuși pentru a se adapta la zdrobirea bulei lor de către stângacii. (Un joc de cuvinte despre opiu). Cel mai strâns asociat cu youtuberul Vaush de breadtube.
Lmao ai văzut twitter conservator după dezbaterea Vaush-Tim Pool? Inhalând copium cu galoane lmao.


Al 8-lea sens al cuvântului Copium

Copium

Un opiaceu metaforic inhalat, atunci când se confruntă cu pierderi, eșec sau înfrângere. Acest lucru este în special în sport, politică și alte setari tribale și intensificate. Ei tind să facă acest lucru în situații care sunt îngrozitor pentru ei și este de obicei primul lucru des și făcut de baby boomers, adolescenți nepoliticoși și exagerat de liber, cu o educație proastă, copii mici și trolii (falsați de) atunci când continuă. internetul

Efectele copium includ, dar nu se limitează la: raționalizări extreme/Nerațional pentru înfrângere, teorii ciudate ale conspirației presupuse săvârșite de partea adversă, furie extremă îndreptată către cealaltă parte, acuzații neconvingătoare de fraudă și abuz în sistem și respingerea sistemului în ansamblu. Simptomele se pot scurge, de asemenea, în lumea reală, care includ: acte agresive de vandalism, blocarea străzilor și autostrăzilor, distrugerea clădirilor și a magazinelor, distrugerea ferestrelor fără motiv, graffiti care spun afirmațiile lor într-un mod simplu și, ocazional, scene de crimă sau tresărire sau sinucidere
Susținătorii candidatului care a pierdut susțin că nu au pierdut în mod legitim alegerile; ei spun că s-a datorat ingerinței străine și fraudei electorale. În mod clar, sunt mari cu copium. Este o perioadă foarte supărătoare, într-adevăr