Ce înseamnă dirt? Definiția urbană a cuvântului dirt

Ce înseamnă dirt? Definiția urbană a cuvântului dirt
Ce înseamnă dirt? Definiția urbană a cuvântului dirt

Primul sens al cuvântului dirt

dirt

Activitatea criminală. Argo pentru modalități ilegale de a face bani. „Făcând murdărie”. La; Jefuiesc un cadavru, droguri argotice, proxenețe.
Sean: Hei, vei face niște murdărie în seara asta?
Bob: Da, s-ar putea să lovesc niște mașini. Ești în?


Al 2-lea sens al cuvântului dirt

dirt

1) adj – descrie o persoană sau o acțiune imorală sau disprețuitoare.

2) verb – acțiunea de a săvârși o faptă imorală
1)
Persoana 1: „atunci am băut totul fără ca el să știe și m-am prefăcut că o înlocuiesc cu o altă sticlă pe care i-am furat-o în aceeași zi”
Persoana 2: „…. ești murdărie”

2)
Persoana 1: „Omule, ești pe locul meu!”
Persoana 2: „Regula a trei secunde, omule”
Persoana 1: „Schiop, m-ai murdarit total”


Al 3-lea sens al cuvântului dirt

dirt

bârfe, informații proaste
Omule, am niște murdărie majoră din Brandon


Al 4-lea sens al cuvântului dirt

dirt

ceva Jack Sparrow are un borcan de
Am un borcan cu murdărie
Am un borcan cu murdărie
Am un borcan cu murdărie

Și ghiciți ce se află înăuntrul ei


Al 5-lea sens al cuvântului dirt

dirt

folosit ca o etichetă pentru o persoană care se află pe scara socială, fie din cauza promiscuității nelimitate, a igienei personale proaste sau a oricărui alt indicator al statutului social
Ești murdărie.
Puiul ăla este un om murdar.


Al 6-lea sens al cuvântului dirt

dirt

Efracție, omucidere, tâlhărie, răpire, extorcare, ucidere din culpă, amenințare, agresiune sau ORICE asemănător cu acestea. Practic, un cuvânt care înseamnă crime.
Membru al bandei: „Frate, sunt epuizat al naibii. Am făcut murdărie toată ziua.


Al 7-lea sens al cuvântului dirt

dirt

Un termen folosit pentru a descrie o fată sau un băiat, de obicei în liceu, liceu sau facultate, dar cel mai frecvent în liceu. Este oarecum o târfă sau sapă, dar de statut social INFERIOR. O „murdărie” nu are absolut nicio clasă și, posibil, puțin respect pentru corpul lor, deoarece se aruncă în fața oricui ar dori să se angajeze într-un act sexual cu ei. Termenul „murdărie” este folosit mai des pentru a descrie o fată, mai degrabă decât un băiat. Un exemplu de fată care este „murdărie” ar fi o persoană care a avut 3 avorturi, sau copii, până la vârsta de 16 ani (oricine, fată sau băiat, care concepe un copil sau lasă o fată însărcinată înainte de a absolvi liceul sau cu un stanger aleatoriu este „murdăria”). Un alt exemplu ar fi un băiat de 16 ani care a lăsat însărcinate 3 fete diferite înainte de o vârstă adecvată pentru a-și crea o familie (Școala gimnazială, liceul și facultatea nu au toate vârste adecvate. Când o persoană are o profesie reală și își câștigă existența , atunci este o vârstă potrivită). Un băiat care este „murdărie”, nu seamănă cu nimic cu un proxenet. Un băiat care este „murdar” nu va arăta nicio atenție față de clasă și va lăsa fetele însărcinate fără a ține cont de viitorul lui. O fată care este „murdărie” este asemănătoare cu o târfă sau sapă, dar poate chiar mai curvă. De exemplu, în timp ce o curvă sau o sapă face sex pentru bani, o „murdărie” se va angaja în relații sexuale cu mai mulți tipi diferiți, să zicem la o petrecere, fără nicio atenție pentru alți oameni, fără nicio atenție pentru bolile cu transmitere sexuală (STD), fără protecție (dacă face sex) și fără nicio atenție pentru viitorul ei. „Mizerie” este, de asemenea, folosit pentru a descrie pe cineva care este îndrăgostit de o persoană nouă în fiecare zi. De exemplu, dacă o fată i-ar spune unui băiat că este îndrăgostită de el și apoi se îndrăgostește de un alt băiat o zi mai târziu, ea este „murdărie”.
Jonathan – Hei, Judy seniorul acela nu e fierbinte?
Fred – NU! Fata aia e al naibii de murdărie, e însărcinată de un tip pe care nici măcar nu-i știe numele!