Ce înseamnă Grand Theft Auto? Definiția urbană a cuvântului Grand Theft Auto

Ce înseamnă Grand Theft Auto? Definiția urbană a cuvântului Grand Theft Auto
Ce înseamnă Grand Theft Auto? Definiția urbană a cuvântului Grand Theft Auto

Primul sens al cuvântului Grand Theft Auto

Grand Theft Auto

Grand Theft Auto (prescurtat în mod obișnuit la GTA) este o serie de jocuri video distractive, prietenoase cu familia și captivantă pentru copiii mici și părinții excesiv de protectori pentru a se juca împreună în familie. Seria este cunoscută pentru intrigile foarte avansate, grafica și fizica realiste și misiunile care necesită niveluri intense de concentrare și îndemânare. Sunt jocuri grozave pentru îmbunătățirea coordonării ochi-mână a unui copil, abilitățile de concentrare și timpii de răspuns la o vârstă fragedă. Jocurile pot fi, de asemenea, folosite pentru a-i învăța pe copii cum să conducă și să tragă la o vârstă fragedă, pregătindu-i pentru lumea viitoare și eliminând nevoia de a plăti orele de șoferi din liceu.
„Hei, mamă, pot să iau Grand Theft Auto IV pentru cea de-a cincea aniversare?”
„Sigur Jimmy, mergi înainte!”


Al 2-lea sens al cuvântului Grand Theft Auto

Grand Theft Auto

1. Infracțiunea de sustragere a unui autoturism.

2. Cel mai bun lucru care sa întâmplat vreodată cu jocurile video. Dezvoltat pentru prima dată pentru PC în 1996, GTA a creat o furtună uriașă cu violența sa inovatoare, la fel ca Mortal Kombat înainte. Chiar dacă a marcat un certificat „18”, a existat totuși indignare. Când a lovit PSone, lucrurile au început să se dezvolte cu adevărat. Pe Daily Mail (Anglia) cuvintele „Evil „Game””. Când GTA Londra a ajuns pe rafturi, din nou Daily Mail a fost primul care a marcat-o cu un semn. „Un plus la rău”. se spunea, referindu-se la faptul că a fost primul pachet de suplimente realizat vreodată. GTA2, și totul se calmase puțin. Totuși, mai era ceva furie. Când Driver a uimit mulțimile cu grafica 3D și manevrarea lină, Rockstar a știut că trebuie să vină cu o soluție. Așa că au decis să o facă 3D. Atunci nu e nicio surpriză. Dar Rockstar a decis și că își vor pune următorul joc acolo unde știau că se va vinde bine. Locul acela a fost consola de generație următoare. Fiind fideli Sony și PC-ului, și-au pus jocul pe acele două sisteme. Știau că se va vinde bine. Dar ei nu știau că se va vinde la fel de bine cum a făcut-o. Dacă i-ai fi spus lui Rockstar că jocul lor s-ar vinde în 8 milioane de copii, ar fi râs de tine și ar fi sunat la securitate. Dar asta s-a întâmplat. Gândește-te la asta o secundă. Sunt o grămadă de bani. Plătești 40 de lire sterline pentru un joc nou și s-au vândut 8 milioane de copii. Câți bani sunt aia? 320000000 GBP. Dan Houser trebuie să râdă. Controversa provocată de acest lucru a fost extraordinară. „Răul se întoarce în 3 dimensiuni”, a țipat Daily Mail. Desigur, au trebuit să facă o continuare. Așa au făcut-o. Era puțin anticipat. Gameplay-ul a fost ușor îmbunătățit. Rockstar a făcut un pic de bani. Este un joc destul de bun. Aduceți-l pe SAN ANDREAS!!!!!!!!!
Revista oficială Playstation 2 Marea Britanie: „Vice City nu doar estompează bariera dintre jocurile video și cultura populară, ci le decimează complet.”

PSM2: „Grand Theft Auto Vice City este cel mai bun lucru care i se întâmplă vreodată oricărei console”.

Revista oficială Playstation 2 Marea Britanie: „San Andreas arată atât de bine, încât un membru al personalului chiar s-a supărat. Asta nu este o minciună. Într-adevăr.


Al 3-lea sens al cuvântului Grand Theft Auto

Grand Theft Auto

Unul dintre cele mai bune jocuri video din toate timpurile. Fabricat de Rockstar North of Rockstar Games. Cea mai nouă versiune este cunoscută ca GTA: San Andreas. Foarte recomandat de majoritatea jucătorilor/criticilor de joc.

Mereu a fost bine. De la GTA 1 în sus. Oricine spune că e bun de la GTA 3 în sus este doar o curvă grafică.
Tip: Îmi place Grand Theft Auto


Al 4-lea sens al cuvântului Grand Theft Auto

Grand Theft Auto

Cel mai distractiv/ captivant/cel mai bun/controversat joc video vreodată.
orice copil care nu a jucat vreodată un joc Grand Theft Auto nu a trăit niciodată


Al 5-lea sens al cuvântului Grand Theft Auto

Grand Theft Auto

1. n. Infracțiune de furt de mașini. Crimă sau echivalent în majoritatea societăților.
2. n. Serii de jocuri video de acțiune în formă liberă, renumite pentru violență, limbaj și alte materiale pentru adulți, făcându-le atât populare, cât și controversate.
3. n. Joc de petrecere în care o persoană joacă jocul, în timp ce ceilalți din sală oferă comentarii încântați/interviuri simulate în sensul „Cele mai înfricoșătoare urmăriri ale poliției din lume” ale acțiunii.
4. adj. referitoare la o serie de acțiuni șocant de violente în succesiune rapidă.
1. Domnule Douglas, această instanță vă consideră vinovat de patru capete de acuzare de Grand Theft Auto.
2. Îmi place Grand Theft Auto, dar nu-mi voi lăsa copilul de 6 ani să-l joace.
3. Jucăm Grand Theft Auto. Mike participă la joc, eu sunt John Walsh, iar tu ești locotenentul de poliție.
4. Voi băieți, stați liniștit înainte de a da Grand Theft Auto cu voi toți.


Al 6-lea sens al cuvântului Grand Theft Auto

Grand Theft Auto

O serie de jocuri video foarte bună (care se referă la GTA3 și la toți succesorii) care te aruncă într-o parodie a unui oraș important din SUA în care faci o grămadă de bani furând, traficând droguri, împușcând bande rivale și făcând diverse alte comisioane pentru criminali. , bande și alți ticăloși, și apoi faceți ravagii sau faceți o prostituată în timpul liber. Bănuit (împreună cu orice alt joc video din istorie) de o bază de fani care constă în principal din băieți de 12 ani hiperactivi, dependenți de crack, care nu puteau să treacă un ortografie de clasa I dacă viața lor depindea de asta. Da, toți știți cine sunteți. Majoritatea jucătorilor „maturi” ai jocului nu trebuie să frecventeze atât de des forumurile de pe Internet.

Ah, și acest serial pare să fie în mod obișnuit învinovățit pentru acțiunile idioate ale câtorva Rednecks și gunoi urban urban de către cei care controlează armele și păsăricile din suburbii care vor să pedepsească pe toată lumea din lume pentru nelegiuirile a câteva zeci de proști.
GTA este o terapie cu adevărat bună de stres dacă trebuie să conduci 40 de mile prin unul dintre cele mai dezastruoase trafic din regiunea ta pentru a ajunge la serviciu în fiecare zi.

 

 


Nu știi ce înseamnă un cuvant urban? Explicația cuvantului urban
Noul dicționar explicativ al limbii române dă următoarea definitie pentru URBAN:
URBÁN urbană (urbani, urbane)
1) Care ține de urbe; propriu urbei; de oraș; orășenesc; citadin. Construcție urbană. Transport urban.
2) Care denotă politețe rafinată; caracterizat prin urbanitate. Atitudine urbană. /<fr. urbain, latina urbanus
Forme diferite ale cuvantului urban: urbană
Definiție sursă: Noul dicționar explicativ al limbii române
Din limba franceza urbain, latina urbanus.
Forme diferite ale cuvantului urban: urban-ă