Ce înseamnă Isis? Definiția urbană a cuvântului Isis

Ce înseamnă Isis? Definiția urbană a cuvântului Isis
Ce înseamnă Isis? Definiția urbană a cuvântului Isis

Primul sens al cuvântului Isis

Isis

O fată frumoasă, tânără talentată, care va visa la lucruri mari și își va atinge obiectivele. Isis este o zeiță egipteană frumoasă, Isis este loială, grijulie, inteligentă, are un corp frumos. Și va avea curajul să-i ajute pe alții chiar dacă nu este nevoie. ISIS este scund, sălbatic printre prietenii ei, foarte gros și de încredere. Isis sunt în mare parte cei mai buni cu care ai o relație. Este foarte respectuoasă și un tip gelos. Isis este pe cei care să nu-i pese de ce spun oamenii dacă vrea să facă ceva, o va face. O Isis este întotdeauna cea care își urmărește visele.
Isis, (cunoscută ca o zeiță) este foarte demnă de încredere și sălbatică


Al 2-lea sens al cuvântului Isis

Isis

1. Un grup terorist.
2. Un nume frumos al unei zeițe.
3. Folosit și ca nume de persoană.
— Ai auzit de Isis?
— Gruparea teroristă?
„Nu! Isis! Fata din scoala noastra!”


Al 3-lea sens al cuvântului Isis

Isis

O femeie frumoasa iubitoare si pasionala. Este întotdeauna acolo când ai nevoie de ea, nu este genul care să iubească și să fie dezamăgit. Are un fel despre ea pe care și-o dorește orice femeie. Ea nu va iubi din greu, dar o dată, unii bărbați au norocul să aibă o femeie la fel de minunată ca ea.
Îmi iubesc Isis.


Al 4-lea sens al cuvântului Isis

Isis

Aceasta este o fată cu multe talente! Isis este o prietenă drăguță și amuzantă. Dacă întâlnești o fată pe nume Isis…..încearcă să fii prietenul ei. Îți va fi mereu spatele.

Să o lași pe Isis să plece nu va fi un lucru bun pentru tine. Este loială și este cea mai bună! Nu intra pe partea ei rea! Ea poate lupta și nu va lăsa pe nimeni să te rănească. Isis este de obicei înaltă pentru vârsta ei și este întotdeauna în formă bună. Oamenii pot confunda cu o persoană nepoliticosă, dar dacă ajungi să o cunoști, o vei IUBI!
Isis este amuzantă


Al 5-lea sens al cuvântului Isis

Isis

Primul dintre cele 5 puzzle-uri metalice oferite de Sonicwarp. Fiecare vine cu un set de indicii criptate pentru a vă ajuta să deschideți puzzle-ul. fiecare puzzle conține o cheie care vă va permite să deschideți oricare dintre Piramidele de Aur, câștigând o monedă în valoare de până la 500 USD.
Tip: Acest cub Rubiks este imposibil.

Chic: Acestea sunt ușoare, încercați mingea de puzzle Isis. Doar 5% dintre oameni îl pot deschide.


Al 6-lea sens al cuvântului Isis

Isis

Fiica cea mare a lui Amun Ra, care a născut copii scoțându-i din penis. Primul său copil, Osiris, a fost consoarta lui Isis și a devenit primul mare zeu al lumii supraviețuitoare a oamenilor. Cel de-al doilea copil al său, Set, a tânjit la oficiul lumii de peste, deoarece a fost retrogradat în lumea interlopă ca urmare a ascensiunii lui Osiris. Isis a fost a treia, prima mare zeiță a lumii de peste; mamă cu cap de vacă și responsabilă de instruirea omenirii în toate chestiunile agricole. Nephthys, sora ei, urmată de Horus, fratele cel mai mic, completează fericita familie de 5 copii.
Am auzit un concept interesant; că numele lui Isis este tradus în ebraică prin inserarea literei feminine Shin în numele nespus al lui Dumnezeu, scris apoi Yod He Shin Vov He, care este Jeheshuah, sau numele ebraic al lui Isus.
Închinarea lui Isis există până în ziua de azi, cu Iseums, Lyceums, Groves și Priories situate în întreaga lume.


Al 7-lea sens al cuvântului Isis

Isis

Isis este o zeiță pură. ea a făcut totul în lume. Isis trece prin MULT stres și are nevoie de timp să se gândească. Nu o presa. Este foarte amabila si prietenoasa. Arată doar puțină afecțiune. Ea este cunoscută pentru fantoma oamenilor, dar este ok pentru că se va întoarce. Și dacă nu știai că a fost una dintre primele fete Marvel. caută-l.
„Este reprezentat de micul teatru și amfiteatru, băile de lângă forum, templul lui Zeus Milichius, Comitium și templul original al lui Isis, dar doar câteva case particulare”

 


Nu știi ce înseamnă un cuvant urban? Explicația cuvantului urban
Noul dicționar explicativ al limbii române dă următoarea definitie pentru URBAN:
URBÁN urbană (urbani, urbane)
1) Care ține de urbe; propriu urbei; de oraș; orășenesc; citadin. Construcție urbană. Transport urban.
2) Care denotă politețe rafinată; caracterizat prin urbanitate. Atitudine urbană. /<fr. urbain, latina urbanus
Forme diferite ale cuvantului urban: urbană
Definiție sursă: Noul dicționar explicativ al limbii române
Din limba franceza urbain, latina urbanus.
Forme diferite ale cuvantului urban: urban-ă