Ce înseamnă Katey? Definiția urbană a cuvântului Katey

Ce înseamnă Katey? Definiția urbană a cuvântului Katey
Ce înseamnă Katey? Definiția urbană a cuvântului Katey

Primul sens al cuvântului Katey

Katey

O persoană extraordinară care este superbă. și ea știe să te facă să râzi și să zâmbești. și ea te poate face fericit. ea nu minte niciodată. este o prietenă loială. are bun gust. și este foarte artistic. nu poți cunoaște o Katey și NU o iubești. este imposibil.
Uite, este Katey, persoana uimitoare!


Al 2-lea sens al cuvântului Katey

Katey

Katey: De unde să încep, ei bine, să începem cu că n-aș fi eu dacă nu ar fi fost ea. Nu am iubit niciodată înainte. Sper că aceasta va fi singura mea dragoste. Voi face orice îmi stă în putere pentru a face din aceasta singura mea iubire. Să o am pe Katey în viața mea este cel mai bun lucru care s-a întâmplat vreodată, fără îndoială. Părul ei este o terapie pentru inima mea, găsesc siguranță în zâmbetul ei. Simt căldură în pielea ei. Mă uit în ochii ei, văd galaxia împletită cu perfecțiunea ei. Fiecare curbă a corpului ei este o nouă poveste etichetată perfectă. Fiecare centimetru este ca o mie de kilometri noi de descoperit. De la unghiile de la picioare până la foliculii ei de păr este perfect. Dragostea mea pentru Katey nu poate fi exprimată în cuvinte, fac tot posibilul. Avem câteva probleme, dar cine a spus că nu se vor rezolva. Da avem dezacorduri, da avem argumente. Dar nu aș putea fi mai dedicată nimic din viața mea decât ceea ce sunt pentru tine. Te ador și nu aș schimba nimic la tine. Katey când citești asta, te rog nu plânge, doar să știi că ești prințesa mea. Mi-aș da inima pentru a o lăsa pe a ta să bată încă 1. Aș face tot ce-mi stă în putere ca să te fac fericit. Vreau o familie cu tine. Așa că te rog, Katey, acceptă faptul că ești sufletul meu pereche și te rog lasă-ne să recreăm lumea împreună.

te iubesc <3
Pentru totdeauna si mereu <3
p1 . Katey este perfectă

p2 . stiu frate


Al 3-lea sens al cuvântului Katey

Katey

Un mic biatch, insulte foarte bune. Foarte recomandat într-o luptă verbală. Bun prieten totuși. Din anumite motive, știe o mulțime de lucruri despre TV și film.
*cearta*
Persoana 1: KATEY, AM NEVOIE DE INSULTE.
Persoana 2: *fuge*


Al 4-lea sens al cuvântului Katey

Katey

Katey: Mai deșteaptă decât un geniu, mai dulce decât clopoțelul, are un corp trimis din rai, este mai sexy decât iadul.

Petreceri mai greu un rockstar, mai fierbinte decât o flacără, mai rece decât congelatorul, ea este chiar mai rapidă decât Usain.

Mai amuzant decât Ferrell, ochii mai strălucitori decât luna, mai gustoși decât bomboanele, te va face să vii prea curând

Mai nebună decât Jersey, mai sălbatică decât grădina zoologică, mai netedă decât melasa, ea este mult mai minunată decât tine.
La naiba! Katey!
Katey este cea mai tare fată în viață.

Mi-aș dori să fiu Katey


Al 5-lea sens al cuvântului Katey

Katey

O sexy roșu/portocaliu. Un nenorocit de fiu de om! (: Pur și simplu nu te poți abține să o iubești și să te obsedezi de ea.
La naiba, o iubesc pe Katey. (Numele prietenei lui este Anglea.)


Al 6-lea sens al cuvântului Katey

Katey

O sapă osoasă
Hei. Cățea Bonney
Katey


Al 7-lea sens al cuvântului Katey

Katey

O katey este numele unei fete frumoase, inteligente, amuzante și adorabile. Ea este persoana ta preferată în preajmă.. Are cel mai drăguț zâmbet și vorbește mereu cu cea mai adorabilă voce de bebeluș..
Katey este o persoană minunată!


Nu știi ce înseamnă un cuvant urban? Explicația cuvantului urban
Noul dicționar explicativ al limbii române dă următoarea definitie pentru URBAN:
URBÁN urbană (urbani, urbane)
1) Care ține de urbe; propriu urbei; de oraș; orășenesc; citadin. Construcție urbană. Transport urban.
2) Care denotă politețe rafinată; caracterizat prin urbanitate. Atitudine urbană. /<fr. urbain, latina urbanus
Forme diferite ale cuvantului urban: urbană
Definiție sursă: Noul dicționar explicativ al limbii române
Din limba franceza urbain, latina urbanus.
Forme diferite ale cuvantului urban: urban-ă