Ce înseamnă little 500? Definiția urbană a cuvântului little 500

Ce înseamnă little 500? Definiția urbană a cuvântului little 500
Ce înseamnă little 500? Definiția urbană a cuvântului little 500

Primul sens al cuvântului little 500

little 500

cea mai mare săptămână de facultate din toate timpurile. Un campus de peste 40.000 de studenți sărbătorește o cursă de biciclete aparent obișnuită, angajându-se într-o săptămână uluitoare, irosită dincolo de visele tale cele mai sălbatice, petreceri non-stop. Unde clasa se închide și studenții beți se poticnesc din bar în bar, din frați în frați, din stradă în stradă, beau tot ce se vede și nicio otrăvire cu alcool nu-i poate opri. Unde este mai mult decât acceptabil să începi să bei în momentul în care te trezești, iar SlipNslides, lupte cu noroi, Beer Pong, concerte Rap și orele de putere sunt o întâmplare zilnică. cea mai mare săptămână universitară din America.
Am fost zdrobit în timpul micului 500.


Al 2-lea sens al cuvântului little 500

little 500

Cunoscut ca cel mai mare weekend al colegiului, dar de fapt cuprinde o perioadă mult mai lungă decât doar un weekend. Are loc în cel mai mare oraș universitar din lume, Bloomington, Indiana, sediul Universității din Indiana. Începe din ce în ce mai devreme în fiecare an, până când într-o zi, va fi tot semestrul de primăvară. Little 500 este o cursă de biciclete care a câștigat multă notorietate în întreaga lume și este un spectacol mult mai bun decât Marele Premiu care are loc la universitatea rivală Purdue.
„Te duci la Bloomington? Lasă-mă să merg cu tine, este o săptămână mică de 500 și Marele Premiu e nasol așa că vreau să ies din Lafayette.”


Al 3-lea sens al cuvântului little 500

little 500

Cea mai mare săptămână de facultate din toate timpurile. Un campus de peste 40.000 de studenți sărbătorește o cursă de biciclete aparent obișnuită, angajându-se într-o săptămână uluitoare, irosită dincolo de visele tale cele mai sălbatice, petreceri non-stop. Unde clasa se închide și studenții beți se poticnesc din bar în bar, din frați în frați, din stradă în stradă, beau tot ce se vede și nicio otrăvire cu alcool nu-i poate opri. Unde este mai mult decât acceptabil să începi să bei în momentul în care te trezești, iar slipNslides, lupte cu noroi, beer pong, trupe live și orele de putere sunt o întâmplare zilnică. Cea mai mare săptămână de facultate din America, Universitatea Indiana Little 500
Marele Premiu al lui Purdue nici măcar nu se compară cu Little 500.

 


Nu știi ce înseamnă un cuvant urban? Explicația cuvantului urban
Noul dicționar explicativ al limbii române dă următoarea definitie pentru URBAN:
URBÁN urbană (urbani, urbane)
1) Care ține de urbe; propriu urbei; de oraș; orășenesc; citadin. Construcție urbană. Transport urban.
2) Care denotă politețe rafinată; caracterizat prin urbanitate. Atitudine urbană. /<fr. urbain, latina urbanus
Forme diferite ale cuvantului urban: urbană
Definiție sursă: Noul dicționar explicativ al limbii române
Din limba franceza urbain, latina urbanus.
Forme diferite ale cuvantului urban: urban-ă