Ce înseamnă Locals? Definiția urbană a cuvântului Locals

Ce înseamnă Locals? Definiția urbană a cuvântului Locals
Ce înseamnă Locals? Definiția urbană a cuvântului Locals

Primul sens al cuvântului Locals

Locals

O versiune prescurtată pentru „Purciul local”, care în sine o contracție pentru casa publică locală. Acest lucru nu implică întotdeauna cel mai apropiat pub, ci doar cel mai apropiat pub la care autorul/vorbitorul face vizite regulate.
Coboară localul, bea câteva halbe, joacă biliard, urmărește jocul.


Al 2-lea sens al cuvântului Locals

Locals

Oameni care locuiesc în orașul tău, care nu au personalitate, sunt blanzi și le place orice este curent. Ei cred că sunt ciudați pentru orice fac, dar în realitate sunt amestecați cu alți localnici. Ei judecă orice este subestimat și sunt doar de bază în general. Sunt genul care folosește în exces emoji-urile în mod inironic, postează meme/selfie-uri prăjite cu ei înșiși, au biografii instabile pe Instagram precum „12, cățea proastă 💕😂, mai bună decât tine 😘” sau orice naiba. Nu au simțul umorului și nu știu ce sunt memele.
Localnicii nu au personalitate și cred că sunt amuzanți.


Al 3-lea sens al cuvântului Locals

Locals

localnicii sunt oameni foarte generici care locuiesc în zona ta. dorm pe aproape tot ce este decent și tind să fie needucați în privința lucrurilor importante. oamenii de pe stan twitter folosesc adesea acest cuvânt pentru a vorbi despre colegii lor
localnicii nu se vor opri din exagerarea Riverdale


Al 4-lea sens al cuvântului Locals

Locals

„Local” este de obicei un termen folosit de stans pe stan Twitter pentru a descrie oamenii care nu sunt ca ei. Localnicii sunt cel mai elementar, mucegai mediu al unei ființe umane, toate clonele unul altuia fără personalitate sau calități unice; toți ascultă cea mai populară muzică și cred că a fost scrisă de Dumnezeu însuși, cred că vizionarea Netflix vineri seara este o trăsătură de personalitate și îi citează pe Vines ca și cum ar fi versete biblice.

În mod obișnuit, veți găsi localnici de la Starbucks făcându-și poze cu băuturile, comportându-se ca niște proști în Target crezând că îi face ciudați sau la un concert Drake pentru că el, împreună cu Migos și Cardi B, sunt liderii localnicilor. Fetele vor fi văzute purtând un kilogram de machiaj, un maiou strâmt cu pantaloni scurți de blugi rupti și birkenstock, în timp ce băieții vor fi văzuți într-un coc de bărbat, tricou OBEY și bermude.
„De ce se mai redă această melodie a lui Drake la radio? A ieșit ca acum 3 luni!”

„Localii îl transmit în flux la petrecerile lor de bere pong, dă vina pe ei”


Al 5-lea sens al cuvântului Locals

Locals

O modalitate de a descrie oamenii „de bază” din zona ta. În mod obișnuit, se știe că retweetează tweet-uri generice/vagi din conturile de Twitter false Drake și Post Malone, deoarece cred că sunt „profunde”. În general, tind să rămână doar în orașul din care provin, deoarece le lipsește potențialul sau le este frică să se ramifică în altă parte.
„De ce Nick iese mereu la mall?”
„Da, ce localnic”


Al 6-lea sens al cuvântului Locals

Locals

o persoană care locuiește în zona ta și este de obicei foarte neinformată și lipsită de personalitate. aceștia sunt cei care ascultă post malone/russ, fac cumpărături la PINK și juul excesiv; Simțul umorului lor derivă din birou, iar meme-urile de pe Instagram-ul lor de acum 5 luni și par să nu aibă o viziune exterioară asupra vieții. își folosesc Twitter-ul doar pentru a se uita la @dory, trimite mesaje de la mulți ani către o fată albă în 2015 sau tweet în districtul lor școlar pentru zilele de zăpadă.
Acești localnici testează cu adevărat tipul de cățele care să închidă frigiderul cu șoldurile în timp ce ascultă drake


Al 7-lea sens al cuvântului Locals

Locals

Oameni de pe Twitter care sunt foarte generici și din zona ta. Folosit de obicei de twitter hardcore și pop-punk pentru a descrie oamenii care nu fac parte din scena alternativă. Un termen mai puțin înfiorător pentru „norme”.
Localnicii sunt atât de plictisitori, tot ce fac este să retweeteze @dory și să tweeteze versuri rap


Al 8-lea sens al cuvântului Locals

Locals

O persoană care încearcă să țină pasul cu tendințele utilizând și înțelegând greșit lucruri populare, cum ar fi meme-ul tide pod sau oameni care folosesc greșit argoul pentru a părea „relevante”. Acest cuvânt este adesea revendicat de comunitatea de spam Instagram.
Becky este atât de localnică, tot ce face este să spună meme moarte


Nu știi ce înseamnă un cuvant urban? Explicația cuvantului urban
Noul dicționar explicativ al limbii române dă următoarea definitie pentru URBAN:
URBÁN urbană (urbani, urbane)
1) Care ține de urbe; propriu urbei; de oraș; orășenesc; citadin. Construcție urbană. Transport urban.
2) Care denotă politețe rafinată; caracterizat prin urbanitate. Atitudine urbană. /<fr. urbain, latina urbanus
Forme diferite ale cuvantului urban: urbană
Definiție sursă: Noul dicționar explicativ al limbii române
Din limba franceza urbain, latina urbanus.
Forme diferite ale cuvantului urban: urban-ă