Ce înseamnă Abercrombie and Fitch? Definiția urbană a cuvântului Abercrombie and Fitch

Ce înseamnă Abercrombie and Fitch? Definiția urbană a cuvântului Abercrombie and Fitch
Ce înseamnă Abercrombie and Fitch? Definiția urbană a cuvântului Abercrombie and Fitch

Primul sens al cuvântului Abercrombie and Fitch

Abercrombie and Fitch

Nu ești nimic dacă nu ești perfect…
În primul rând, obișnuiam să lucram ca model în magazin în magazinul londonez Abercrombie and Fitch. Nu m-am dus la slujbă pentru că îmi plăcea magazinul sau hainele (de fapt, nici măcar nu am fost niciodată!), am fost cercetat și m-am gândit că voi încerca, deoarece am nevoie de niște bani în plus. La interviu/casting ne-am făcut pozele și apoi ne-am așezat într-un grup și ni s-au pus întrebări. Unul dintre acestea a fost „de ce crezi că diversitatea este importantă la locul de muncă?” Am răspuns la întrebare și nu m-am gândit la ea până când am primit postul și am mers la ziua de formare. Ne-am așezat într-o cameră mică, așteptând să începem și mă uit în jur. Fiecare fată din cameră avea peste 5’8″, slabă și superbă. Fiecare tip era bronzat musculos și era foarte atractiv. Pe măsură ce ziua trecea și ieseau regulile, devenea din ce în ce mai clar că nu își dorea nici măcar cea mai mică diversitate. Au un mucegai și se așteaptă să rămâi de el. În fiecare zi, înainte de a lucra, ești verificat de echipa „vizuală”. Dacă te consideră inapt să iei cuvântul, vei fi pus în depozit subteran Sunt complet de acord cu unii dintre oameni care spun „este doar un magazin! lasă-i pe oameni să poarte ceea ce își doresc!”, dar la sfârșitul zilei nu este. Este o imagine de marcă care îi face pe copii să creadă că nu ești nimic dacă nu ești perfect.


Al 2-lea sens al cuvântului Abercrombie and Fitch

Abercrombie and Fitch

Lucruri pe care le poartă copiii albi din suburbii
„Ca omule… vezi noul meu hanorac Abercrombie and Fitch. Dulce!”


Al 3-lea sens al cuvântului Abercrombie and Fitch

Abercrombie and Fitch

O linie de vânzare cu amănuntul în care, dacă ar decide brusc că respirația nu este mișto, jumătate din oamenii din această lume, în special cei pregătiți, ar muri.
Uau, acel articol despre Abercrombie and Fitch este atât de misto… acea fată anorexica face sex neprotejat pe un munte înzăpezit în timp ce călărește un elan!


Al 4-lea sens al cuvântului Abercrombie and Fitch

Abercrombie and Fitch

Abercrombie and Fitch a început ca magazin de vânătoare, pescuit, safari, camping și în aer liber în New York City în anii 1800. Inițial a fost Abercrombie, dar în cele din urmă David Abercrombie s-a asociat cu un bărbat pe nume Ezra Fitch, un client obișnuit și avocat, formând astfel Abercrombie and Fitch. De-a lungul anilor, Abercrombie and Fitch a devenit unul dintre cei mai mari furnizori de articole sportive ale națiunilor, de fapt, chiar l-a echipat pe Charles Lindbergh pentru zborul său istoric peste Atlantic în 1927. În 1978, Abercrombie este cumpărat de articolele sportive ale lui Oshman. În 1988 a fost vândut unei alte companii, The Limited. Până atunci, a devenit Abercrombie pe care îl cunoaștem astăzi, vânzând îmbrăcăminte. A devenit o companie inactivă timp de câțiva ani și apoi a fost separată de The Limited și a devenit din nou propria sa companie, Abercrombie and Fitch. A revenit și a devenit popular la nivel național. Astăzi, Abercrombie and Fitch deține câteva alte companii de îmbrăcăminte, Hollister Co., Abercrombie (versiunea pentru copii a Abercrombie and Fitch) și Ruehl 925, un mic magazin de îmbrăcăminte cu sediul în satul Greenwich din New York. Se extinde încet în alte câteva orașe.
Astăzi, A&F are 363 de magazine Abercrombie și Fitch, 176 de magazine Abercrombie, 249 de magazine Hollister Co., 4 magazine Ruehl 925, ceea ce face un total de 792 de magazine în 4 mărci.
În curând va deschide încă 3 magazine Ruehl 925.
Cool Guy: Îmi place A&F!
Hott Chick: Știu, acum hai să ne descurcăm! Cu pasiune!


Al 5-lea sens al cuvântului Abercrombie and Fitch

Abercrombie and Fitch

Marcă de îmbrăcăminte care este populară printre sportivii de liceu, copiii din colegiu și alți oameni fără pretenții.

Hipsterii și fanii emo urăsc acest lucru, deoarece conformismul și percepția capricioasă a cumpărătorilor Abercrombie le amintește de ceea ce încearcă să evite să devină, dar ajung să fie oricum.
Abercrombie and Fitch face parte dintr-o formă de stil vestimentar care are succes, deoarece nu se învârte complet în jurul unui gen muzical, determinând astfel toți copiii din scenă să insulte acest tip de îmbrăcăminte.

Cumpărătorii Abercrombie s-ar putea să nu fie cei mai originali sau stilați oameni din lume, dar nici tu nu ești.

Notă: nu port Abercrombie; Găsesc că a critica preferințele oamenilor în ceea ce privește îmbrăcămintea este superficială și meschină. Poartă ce vrei.

 


Al 6-lea sens al cuvântului Abercrombie and Fitch

Abercrombie and Fitch

un magazin care vinde haine destul de simple. un magazin care este, de asemenea, suficient de inteligent pentru a supraviețui cu o reclamă mică sau deloc și își face numele prin clienții săi. puțin cam exagerat de preț, dar având în vedere faptul că aproape totul, cu excepția thrftstore, este prea scump, nu este chiar o scuză pentru a ura locul. în plus, nu poți să urăști un grup de oameni doar pentru că nu se potrivesc criteriilor tale de „creativ” și „original” cu moda lor. Sincer, probabil că nu ești prea creativ dacă tot ceea ce faci cu timpul tău este să-ți faci mișto de acest magazin. du-te la culoare sau ceva.
Nu fac cumpărături la Abercrombie și Fitch pentru că, chiar dacă aș avea dorința bruscă, nu aș putea conduce la mall din cauza lipsei de transport auto.


Al 7-lea sens al cuvântului Abercrombie and Fitch

Abercrombie and Fitch

O altă companie americană care vinde haine care au fost făcute într-un atelier de lucru de peste mări, apoi se întoarce și vinde articolele pentru sume ridicole de bani. Acum, nu mă înțelege greșit. Știu că există magazine mult mai scumpe acolo și că probabil au și ateliere de lucru. Cu toate acestea, Abercrombie și Fitch au fost dați în judecată în anii 1990 pentru condiții de muncă nesatisfăcătoare în atelierele lor din Saipan, un teritoriu american. Aceste încălcări au inclus cazărmi infestate de șobolani (locurile în care dormeau muncitorii), ieșiri de incendiu încuiate (astfel încât în ​​caz de incendiu, muncitorii să fie prinși în capcană) și peste 100 de alte încălcări ale sănătății. Personal, cred că Abercrombie and Fitch este un magazin prost, și nu pentru că nu îmi permit, sau pentru că sunt urâtă, sau orice cred toți cei care iubesc magazinul. Este din cauza produselor pe care le vând (îmbrăcăminte cu orientare sexuală, chiar și pentru copii) și a modului în care le vând (modele pe jumătate goale care sunt nesănătos de slabe). În plus, sora mea și cu mine suntem amândoi de acord asupra acestui punct, magazinele în care am fost mereu duh până la cer.

Oh, și pentru toți iubitorii de abercrombie care susțin că toți cei care îl urăsc sunt urâți, te rog să te asculți și să decizi dacă sună ca cineva pe care alții ar vrea să-l asculte.
Data viitoare când vei pune acel tricou drăguț de la Abercrombie and Fitch, cu material minim necesar, gândește-te la copiii care au făcut acel tricou câștigând mai puțin de 1 dolar/oră. Da. distreaza-te cu asta.

 


Nu știi ce înseamnă un cuvant urban? Explicația cuvantului urban
Noul dicționar explicativ al limbii române dă următoarea definitie pentru URBAN:
URBÁN urbană (urbani, urbane)
1) Care ține de urbe; propriu urbei; de oraș; orășenesc; citadin. Construcție urbană. Transport urban.
2) Care denotă politețe rafinată; caracterizat prin urbanitate. Atitudine urbană. /<fr. urbain, latina urbanus
Forme diferite ale cuvantului urban: urbană
Definiție sursă: Noul dicționar explicativ al limbii române
Din limba franceza urbain, latina urbanus.
Forme diferite ale cuvantului urban: urban-ă