Ce înseamnă break? Definiția urbană a cuvântului break

Ce înseamnă break? Definiția urbană a cuvântului break
Ce înseamnă break? Definiția urbană a cuvântului break

Primul sens al cuvântului break

break

când o anumită persoană fără nume îți spune că, în ciuda a tot ceea ce ai făcut vreodată pentru ea, are nevoie de ceva timp departe de tine, chiar dacă atunci când mașina ei s-a stricat la două ore distanță de oriunde, ai condus până la capăt doar pentru a afla că nu era. nu apeși suficient de mult ambreiajul și apoi o urmărești până la ea, dar ea nici măcar nu te invită să petreci noaptea, așa că conduci cam trei ore acasă și apoi a doua zi afli că a fost. văzând un alt tip și îi spui că chiar nu crezi că e corect să facă ceea ce o deranjează cu adevărat și începe să țipe la tine despre cum o sufoci mereu, deși ea este cea care vine mereu plângând la tine la 2:00 dimineața, când ai cursuri a doua zi, dar oricum rămâi treaz să vorbești și ajungi să faci foarte prost la examenul final și trebuie să reiei CS401, care este ULTIMA CLASĂ NECESARĂ PENTRU A ABONDAR, așa că trebuie să păstrezi un plus. semestru și ajungi a ratat o oportunitate de slujbă și tot timpul Shery este ocupat cu prietenul tău, dar nici măcar nu știai că este prietenul tău, dar acum are sens că în tot timpul naibii de timp s-a jucat cu tine ca să ajungă la el și la naiba de Sherry CUM A PUTEA ÎMI FACEȚI ASTA DUPĂ CE AM PETRECUT ȘAPTE ORE LA TELEFON AJUTĂ-MĂ CU PROIECTUL TĂU ȘI ACUM NU AM NIMIC DE ARĂT PENTRU EL DECÂT O POZIȚIE DE GRUNT LA BK PENTRU CĂ MI-AM RATAT ȘANSA LA CEA MAI MARE MUNCĂ ȘI NU VEȚI MĂCAR ÎNTOARCE APELE MELE DESI VREAU DOAR SA TE INTREB DE CE, la naiba, DE CE!?!?!!
o pauza?!?!?! WHHHHHHHHHHYYYYYYYY????!!1111


Al 2-lea sens al cuvântului break

break

De departe, cel mai idiot concept creat vreodată. Prezentat în masă de prieteni când Ross și Rachel au mers într-o „Pauză”. De atunci, când fetele sunt prea proaste, curățate sau confuze pentru a se despărți de cineva, decid să „ia o pauză”. Definițiile termenilor pot varia pentru a permite fiecărui partener să vadă alte persoane în acest timp sau pot stabili regulile astfel încât niciunul dintre voi să nu poată vedea pe alții. Ultimul le permite să sugă ce a mai rămas din sufletul tău înainte să se despartă de tine și să se prindă de altcineva. Traducerea literală a „Cred că ar trebui să mergem într-o pauză” atunci când este tradusă în limba engleză reală este „Sunt o cățea și aș dori să-ți pierd mai mult timp stând pe jumătate împreună”.
Pur și simplu nu mai funcționează, cred că ar trebui să luăm o pauză, încă te iubesc, doar…


Al 3-lea sens al cuvântului break

break

O pauză este atunci când prietena ta crede că un timp liber va rezolva o relație, ceea ce nu este adevărat pentru că va uita de tine și cel mai probabil se va despărți de tine. deci, atunci când se întâmplă asta, nu poți da vina pe nimeni, pentru că ei au planificat așa în primul rând. chiar dacă depui tot ce poți și încerci din greu, totul merge în zadar pentru că ei nu mai au aceleași sentimente pentru tine. pur și simplu nu le mai pasă de tine și cel mai probabil vor dori să rămână prieteni sau să nu mai vorbești niciodată cu ei. doar un mod în care cred că o despărțire poate fi mai ușoară pentru ei. nu-ți crea speranțe, probabil că vorbește cu un alt bărbat chiar acum. asa ca incepe sa uiti de ea. indiferent cât de mult ai încerca, nu poți opri inevitabilul. ești într-o noapte lungă dacă te-ai uitat la asta. Mult noroc
Fata: „Cred că avem nevoie de o pauză pentru a rezolva lucrurile, am nevoie de ceva timp pentru mine”

Băiat: „CE?”


Al 4-lea sens al cuvântului break

break

secțiunea de pauză a unui disc sau a unui cântec. Cuvântul „break” înseamnă secțiunea scurtă a unei înregistrări care poate fi buclă pe un sampler pentru a crea o piesă muzicală mai lungă și fără întreruperi din această singură secțiune. Termenul derivă din „breakdown”, o parte a înregistrărilor funk sau disco, în care majoritatea celorlalte instrumente dispar, lăsând toboșarul, sau poate toboșarul și percuționistul, sau tobe și basist, să cânte neînsoțit. Aceasta oferă o secțiune de ritm instantanee pentru a crea o melodie nouă!
Aceste defalcări au venit de la producția funk din anii 60 și 70 și de la artiști precum James Brown, care a inventat utilizarea celei de-a treia ritmuri. Înainte de James Brown, toată muzica populară folosea un ritm direct de 4/4. Folosirea ritmurilor dintre ele este ceea ce l-a făcut funky.
Hei, omule, ai auzit pauza din Jimmy Castors Its Just Begun?