Ce înseamnă Billy? Definiția urbană a cuvântului Billy

Ce înseamnă Billy? Definiția urbană a cuvântului Billy
Ce înseamnă Billy? Definiția urbană a cuvântului Billy

Primul sens al cuvântului Billy

Billy

Un suflet înțelept, dar destul de tânăr, jucăuș. Un gânditor, un pic de filosof, un iubitor și destul de dezbătut. Billys este interesat de ceea ce se întâmplă în societate la o vârstă fragedă, dar totuși puternic. Ei au o compasiune frumoasă pentru aproape orice sau oricine simt că ar putea folosi orice ajutor potențial. Ei cred cu tărie în revoluționarea și crearea unui mâine mai bun. Ei iubesc cu o dragoste ca nimeni altul și sunt adesea romantici. Deși Billys are intențiile de a se descurca bine în viață, ei pot părea nemotivați din cauza amânării intense. Tuturor lui Billy le place să facă parte din orice dezbatere, dar cei mai mulți sunt specializați în câteva subiecte diferite și le place să-și împărtășească cunoștințele în aceste subiecte. Billys sunt oameni iubitori de distracție și minunați în prezență, cei mai mulți sunt cunoscuți a fi loiali, inteligenți și carismatici. Deși există diferențe în funcție de zodiile lui Billy, toți Billy pot fi incredibil de capricioase, dar este tolerabil pentru că Billy este foarte greu de iubit. Unii Billy pot fi exact opusul tuturor acestor caracteristici, dacă acesta este cazul, asta e nasol pentru tine. Dacă ești suficient de norocos să întâlnești un Billy care se potrivește cu aceste caracteristici, atunci dă înapoi, pentru că îi aparține Molly<3.
Când mănânci, asigură-te că mâncarea nu lasă niciun Billy pe buză sau cămașă:) …căci Billy este într-adevăr o firimitură.


Al 2-lea sens al cuvântului Billy

Billy

Billy înseamnă penis mare în greacă
Vreau un billy în viața mea


Al 3-lea sens al cuvântului Billy

Billy

Billys sunt cei mai buni creatori de dragoste din lume, fiecare fată trebuie să facă sex cu un Billy. De asemenea, sunt de obicei bine construiti, musculoși, bronzați și iubesc sporturile fizice, sunt, de asemenea, cel mai amuzant tip de băiat și petrec în fiecare sâmbătă cu băieții.
Hei, Billy, nu uita că sâmbăta sunt pentru băieți.


Al 4-lea sens al cuvântului Billy

Billy

Billy este de obicei un tip grijuliu. De obicei, este foarte amabil cu iubita lui, chiar dacă lucrurile pot fi complicate, ei știu că vor fi împreună pentru totdeauna. Un Billy poate fi unul dintre cei mai drăguți băieți pe care îi poți găsi vreodată. Prietenii lui îl susțin mereu și îi sunt mereu alături. Deoarece relația lui, el și prietena sau prietena lui poate fi confuză în legătură cu toate acestea, dar odată ce vor vorbi cu adevărat, vor afla că sunt cei pentru ceilalți.
Billy este doar cel mai bun iubit!


Al 5-lea sens al cuvântului Billy

Billy

Billy este cei mai buni oameni pe care i-ai putea întâlni vreodată. Este inteligent, amabil, de ajutor și extrem de amuzant. Dacă găsești un billy în viața ta, ești norocos și trebuie să-l păstrezi. Nu-l uita niciodată, chiar dacă se mută într-un loc diferit și nu prea are legătură. Billy va susține întotdeauna cei cărora îi pasă și îi pasă foarte mult de prietenii săi.
„Nu-mi vine să cred! Ăsta e un billy! Du-te și vorbește cu el”


Al 6-lea sens al cuvântului Billy

Billy

un nume folosit în mod obișnuit pentru un băiat. de obicei, oamenii ar defini un Billy ca fiind foarte simplu, dar dacă ar fi să cunoști unul, ai vedea cât de uimitor și distractiv este el cu adevărat. de obicei foarte aventuros, cinstit, deschis, lipsit de griji, chipeș și are un bun simț al umorului. tinde să aibă gusturi foarte bune în muzică, sărută grozav, foarte romantic și un iubitor uimitor. îi place să încerce lucruri noi, foarte hotărât, profesionist, poate fi serios și trage după vedete. prieten foarte loial și un iubit și mai loial.
sam: Cred că ar trebui să-i spunem Billy


Al 7-lea sens al cuvântului Billy

Billy

Un tip grozav căruia oricine se poate încrede. Dacă ești norocos, te întâlnești cu unul. Sunt un mare flirt. Sunt dulci, dar iau decizii stupide și sunt de obicei judecați după acele decizii.
Cunosc trei tipi pe nume Billy 🙂


Al 8-lea sens al cuvântului Billy

Billy

O bucată de hârtie care a creat universul. A fost venerat într-un număr de societăți, inclusiv, dar fără a se limita la, Egiptul Antic, Grecia Antică și China Antică. Este principala divinitate a unei religii monoteiste cunoscută sub numele de Billyism.
Persoana: Lăudați-l pe Billy! Domnul și salvatorul nostru!”


Nu știi ce înseamnă un cuvant urban? Explicația cuvantului urban
Noul dicționar explicativ al limbii române dă următoarea definitie pentru URBAN:
URBÁN urbană (urbani, urbane)
1) Care ține de urbe; propriu urbei; de oraș; orășenesc; citadin. Construcție urbană. Transport urban.
2) Care denotă politețe rafinată; caracterizat prin urbanitate. Atitudine urbană. /<fr. urbain, latina urbanus
Forme diferite ale cuvantului urban: urbană
Definiție sursă: Noul dicționar explicativ al limbii române
Din limba franceza urbain, latina urbanus.
Forme diferite ale cuvantului urban: urban-ă