Ce înseamnă gangster? Definiția urbană a cuvântului gangster

Ce înseamnă gangster? Definiția urbană a cuvântului gangster
Ce înseamnă gangster? Definiția urbană a cuvântului gangster

Primul sens al cuvântului gangster

gangster

Un gangster este cel care participă la crima organizată, de obicei la mafie; gangsterii comit infracțiuni (ucidere, jocuri de noroc, trafic de droguri, prostituție) pentru bani.
Un mafiot este un gangster.


Al 2-lea sens al cuvântului gangster

gangster

O persoană care este membru al unei organizații care profită din cauza crimei organizate. Cunoscuți și sub numele de mafioți. Băieții din South Central ținți cu arme și care poartă cantități mari de iarbă sunt cunoscuți mai frecvent ca „gangbangeri”, a nu fi confundați cu „gangsteri”, deși ambii sunt la fel de periculoși.
Gangsteri/Mafioți: Al Capone, Lucky Luciano, John Gotti.

Gangbangers: Bloods, Crips, majoritatea celorlalte fraternități de strada South Central.


Al 3-lea sens al cuvântului gangster

gangster

Crip Lover BK 4 Life, ești un idiot. Primii gangsteri nu erau afro-americani, ci italieni. Există MILIOANE de gangsteri albi acolo care nu sunt wankstas mai mult decât este Crip sau Blood obișnuit.
Al Capone era un gangster. Tony Soprano este un gangster. Crip Lover BK 4 Viața NU este un gangster. Ja Rule NU este un gangster.


Al 4-lea sens al cuvântului gangster

gangster

De la începutul anilor 1900, A Gangster – este un decent italian, irlandez sau rus de persoane europene care folosesc extorcarea, crima, prostituția și vânzarea de substanțe ilegale pentru a crea bogăție și putere.
(nu cultura pop urbană afro-americană)
Mulțimea siciliană sunt gangsteri.


Al 5-lea sens al cuvântului gangster

gangster

Un nenorocit care poate acorda respect și primește respect. Un membru al mafiei.

A nu se confunda cu wordretard/cuvintele care se numesc wordgangsta/cuvinte.


Al 6-lea sens al cuvântului gangster

gangster

Despre ce vorbesti? Nici măcar nu am auzit de un gangster negru. Membru al unei bande, da, dar nu un gangster. Gangsterii, cei adevărați, sunt italieni hardcore.
wannabe: „Yo, sup, omule, de ce te bagi totul în pătuțul și fața mea, dracu?!”

gangster: „Prefer să vorbești engleză dacă nu vrei ca eu și băieții mei să vedem că sunteți „sub șase picioare” foarte curând”.

wannabe: „Despre ce vorbești, foo! Asta să fie un cearșaf strâns!”

gangster: „Foarte bine. ai facut alegerea ta. Voi avea grija sa faci o inmormantare corecta cu pestele, ca sa nu ma mai deranjezi.”
(Îl împușcă cu o mitralieră)


Al 7-lea sens al cuvântului gangster

gangster

a sau se referă la mafia italiană, irlandeză sau rusă.
Nașul este un gangster


Al 8-lea sens al cuvântului gangster

gangster

Un criminal de carieră violent.

Un gangster este de obicei un membru al unui grup care este format predominant pentru a se angaja în infracțiuni ca mijloc de a profita ușor.

Adesea reprezentați în mass-media populară ca „oameni de onoare” respectuoși care se angajează în infracțiuni din cauza forțelor societale precum sărăcia. Ei sunt văzuți în mod confuz ca oameni care trăiesc vieți puternice, interesante, când contrariul este adesea adevărat.

Contrar credinței populare, gangsterii nu trăiesc într-o lume ca cea reprezentată în mass-media populară. Gangsterii trăiesc într-o lume paranoică, ultraviolentă, lipsită de umanitate. Ei lovesc, jefuiesc și ucid alți oameni în numele profitului.

Gangsterii sunt, în general, cel mai rău tip de criminal, deoarece au ales crima ca carieră. Acest lucru face ca orice încercare de reabilitare de către sistemul penal să fie de obicei o cauză pierdută.

Ei sunt de obicei needucați, lipsiți de intelect și folosesc violența pentru a rezolva toate problemele. Rasa gangsterului nu este de obicei o problemă. Adică, gangsterii italieni nu sunt foarte diferiți de gangsterii ruși sau africani. Deoarece toți au o educație similară, tind să aibă aceeași lipsă de intelect și personalități impulsive ale majorității criminalilor.

Deoarece gangsterii sunt membri ai unor grupuri mari, pot fi dificil de urmărit penal. Martorii sunt adesea intimidați sau uciși. În plus, gangsterii pot intimida gardienii închisorii și se pot infiltra în sindicate și în alte zone ale societății legale. Oamenii sunt prea speriați să facă ceva în privința gangsterilor de teamă să nu fie uciși.


Nu știi ce înseamnă un cuvant urban? Explicația cuvantului urban
Noul dicționar explicativ al limbii române dă următoarea definitie pentru URBAN:
URBÁN urbană (urbani, urbane)
1) Care ține de urbe; propriu urbei; de oraș; orășenesc; citadin. Construcție urbană. Transport urban.
2) Care denotă politețe rafinată; caracterizat prin urbanitate. Atitudine urbană. /<fr. urbain, latina urbanus
Forme diferite ale cuvantului urban: urbană
Definiție sursă: Noul dicționar explicativ al limbii române
Din limba franceza urbain, latina urbanus.
Forme diferite ale cuvantului urban: urban-ă